PDA

View Full Version: Zgjidhet Njerëzit që e vizitojnë web faqen time u kërkohet së pari një pyetje në rusisht?Simon Lloyd
02-01-12, 19:22
Hi all, kur njerëz nga vende të tjera nëpër botë vizitoni faqen time ata duket për të marrë një pop up duke i kërkuar një pyetje në rusisht dhe url eshte mysite.com / ru / nëse klikoni ndonjë nga butonat atëherë ata marrin në faqen e tyre gjuhës, mund të ndihmojë dikush?

Këtu ka një lidhje për të pic treguar messagebox http://www.thecodecage.com/russian% 20question.png

r.dziadusz
02-01-12, 21:18
Hi
Me siguri ai nuk është i coused nga vBET - vBET nuk instaluar ndonjë pop-ups, ju lutem sigurohuni që kjo nuk është një pjesë e çdo plugin të tjera ose mod

Simon Lloyd
02-01-12, 22:21
Unë kurrë nuk e shohin atë, nuk e vBET kërkojë nga shfrytëzuesi nëse ata duan të shkojnë në usercp e tyre për të vendosur gjuhën e tyre?

Simon Lloyd
02-01-12, 22:52
Ky është formulimi!
Перейти на русский перевод?
kjo është përkthimi
Shko në përkthimin rus?

Pra, është patjetër vBET bërë atë!

EDIT: dhe i kanë versionin e fundit të vBET siç e dini, të gjitha të dhënat tuaja të qasjes që i pm'd ju pak kohë më parë duhet ende të punojë në qoftë se ju duhet të kontrolloni gjërat.

r.dziadusz
03-01-12, 00:08
Në rregull
Një gjë erdhi tek unë. Ju lutem mund të kontrolloni vlerat e dy opsione:
AdminCP -> vBET -> Misc -> Redirect për gjuhën e përdoruesit
dhe
AdminCP -> vBET -> Misc -> Redirect për gjuhën e përdoruesit
Ju lutemi të provoni të çaktivizoni atë, atëherë chack përsëri për pop-up

Simon Lloyd
03-01-12, 00:28
Unë do të shkoj në atë telashe por nuk thats vërtetë këtë çështje, është fakti se ajo është gjithmonë në rusisht para së gjithash!, Një djalë nga india vizitoi vendin sot dhe mori që në rusisht, shfletuesi i tij është vendosur për anglisht, vendndodhja e tij është New Dehli, ai nuk ishte një anëtar kështu që nuk ka zgjedhur një forum postimin gjuhë kështu që ai duhet të ketë vetëm forum të paraqitura në gjuhën e saj default "anglisht"

Unë besoj se ka një çështje tjetër përveç përcjellëse përdorues, në qoftë se ajo ishte se ajo nuk do të jetë gjithmonë në rusisht.

Simon Lloyd
03-01-12, 00:33
Pop up është vendosur për:
Përcjellëse për të redaktuar profilin
Vetëm pas Identifikohu
Përcjellëse në gjuhën e përdoruesit
I pyetur - përdoruesi do të kërkohet që ai nuk dëshiron të ridrejtuar

Simon Lloyd
03-01-12, 00:39
Kam hyrë vetëm nga forumi tim (si im ruajtur gjithmonë në) dhe u shfaq kuti, cilësimet janë "Pas Identifikohu", kështu që pse pasi hyni nga atëherë?, I ishte pyesin pse anëtarësimi i im kishte ngadalësuar dhe të ardhurat e mia ad kishte rënë, Unë kam qenë në kërkim për arsye asnjë nga të cilat unë mund të gjeni, por sapo pop up a ka faqe nuk ngarkesës nëse kuti është anuluar ose miratuar këtë asnjë nga të cilat një motor kërkimi mund të bëjë!

r.dziadusz
03-01-12, 18:55
Në rregull
Duke përdorur qasjen e keni dërguar mua I Wil kontrolloni atë të drejtë tani

EDIT:
A mund të përshkruani ju lutem mua hap pas hapi se çfarë të bëni për të parë se pop-up,
Nëse është e nevojshme mund të creat edhe jo llogari admin test.

Simon Lloyd
03-01-12, 21:17
PM dërguar me detaje të reja përdorues i regjistruar.

r.dziadusz
04-01-12, 17:27
Mundem të identifikohem / logouat, shfletoni disa postimet e bëra dhe unë nuk shoh ndonjë pop-up. A mund të përshkruani ju lutem mua hap pas hapi se çfarë të bëjë të shihni dritaren pop-up?

Simon Lloyd
04-01-12, 17:42
i guess ju do të keni për të fshirë cookies tani, por kur është raportuar për mua (dhe kam parë atë disa herë veten time) i ruajtur klikuar në linkun për t'u kthyer tek faqja shikuarat i fundit dhe kuti popped up dhe vendrrjet nuk do të ngarkesës siç duhet derisa një prej butonave është klikuar, i përjetuar atë në IE9 përdorues i cili raportohet se është duke përdorur Firefox

r.dziadusz
04-01-12, 17:48
Ok unë do të testojë atë në këto shfletues

r.dziadusz
04-01-12, 18:17
Ende nuk POP-up. Ju lutem jepni më saktë "çfarë të bëjmë" listën, kur ajo tregon për ju. Url saktë, përkthim i saktë (nëse është e nevojshme), kur (në të cilën thread) për dalje, në të cilat përpiqen të identifikohem - çdo gjë mund të marrë parasysh

Simon Lloyd
04-01-12, 18:39
Hapat i dha ju është se si ndodh, unë nuk mund të krijosh atë përsëri, unë arriti të rikrijuar atë herë pas postimit problemin këtu, por nuk mund të përsëri, përdoruesi nuk ka dhënë një url tjetër përveç atij ai u ridrejtuar tek Справка по Microsoft Zyra - программирование обсуждения Microsoft Office - Excel VBA-программирование - доступа (http://www.thecodecage.com/forumz/ru/) dhe kur kjo ka ndodhur për atë i shumë dyshim se i arriti të marr thread saktë kishte bërë kundër merrni përcjellëse mesazh.

EDIT: ai tha vetëm se ai nuk ishte i regjistruar, ai thjesht hyri url faqen në shfletuesin e tij për të marrë atë atje dhe pop up shfaq!

r.dziadusz
04-01-12, 19:14
E di që kjo është çështje për ju, por tani është e vështirë të mendoj se çfarë mund të couse atë. Mund të lutem kërkoni atë çfarë gjuha e tij s?

Simon Lloyd
04-01-12, 19:23
Unë ju dha gjithë këtë informacion në fillim të rrugës, ai nuk kishte një forum postimin gjuhë si ai nuk u nënshkrua në, browser-i i tij është vendosur në anglisht dhe ai është gjallë indian në Nju Dehli ******

r.dziadusz
04-01-12, 19:32
Faleminderit ok. Unë do të kontrollojë atë përsëri, por si i tha se është e vështirë të mendoj se çfarë coused atë, vBET-Michal është jashtë kësaj jave, por pasi ai është përsëri ne do të flasim për këtë çështje. Nëse ju merrni ndonjë informacion shtesë në lidhje me një gabim, ju lutem let me know.

Simon Lloyd
04-01-12, 19:44
Ok, por i kishte atë vazhdimisht një javë të mirë më parë, atëherë ajo u zhduk kur i bëri upgrade, por tani duket se ajo ende mund të jetë me përvojë, unë vetëm mund të çaktivizoni të gjuhës ruse si unë nuk mund të mbështetet mbi këtë çështje nuk qenë i pranishëm dhe kur të rangut Alexa im ka shkuar nga 79,000 në mbi 300,000 atëherë është serioze, renditja ime ka filluar të kthehen deri, por si kam thënë unë cant merrni shans kështu që unë do të çaktivizoni atë.

r.dziadusz
07-01-12, 19:45
Ndërsa ne nuk mund të kontrolluar këtë pop nga brenda ka një explenation pse duket në rusisht (të çaktivizuar atë completly, si i tha në postin e mëparshëm, bëni: admincp -> vBET -> Misc -> Redirect për gjuhën e përdoruesit: me aftësi të kufizuara) :
-Pas logout - përdoruesi nuk ka parametrat e tij - ai është trajtuar si mysafir, cookie-t popup lexuar nga cilësimet e shfletuesit tuaj

Simon Lloyd
07-01-12, 23:48
Thats jo shpjegimin e, browser-i im nuk ka qenë vendosur në rusisht, por i panë atë kur i regjistruar jashtë ashtu si ai e bëri, unë garantoj cant se shfletuesi i tij nuk ka qenë kurrë russian por ai është indian, jeton në Nju Dehli dhe llojet dhe flet në anglisht kështu që pse në tokë do të cookie-t tona të lexohet si rusisht?

r.dziadusz
08-01-12, 20:11
kërkoj falje tim ajo lexuar headers, ju mund edhe të mos vendosur / përdorin gjuhën ruse, por shfletuesi juaj mund të hollë keni qenë. Kjo është e gjitha mund të them pa kontrolluar atë - keq unë nuk mund të shihni këtë popup

Simon Lloyd
08-01-12, 22:05
Unë kam kthyer gjuhën ruse jashtë, shohim pop-up nuk do të ju ndihmojë sa herë ju kanë hedhur poshtë atë, ajo nuk kthehen (të paktën jo për një kohë të!), Kjo nuk është e mundur për shfletuesin tim të "mendoj" Unë kam vendosur ose të përdorin gjuhën ruse, gjuhën e vetme që ka qenë ndonjëherë i vendosur në shfletuesin tim është parazgjedhur angleze në Mbretërinë e Bashkuar, si kam thënë unë garantoj cant për personin i cili raportuar atë, i kanë përjetuar atë më parë dhe im goxha të tjerët janë shumë të sigurt .

Në mënyrë që një gabim gjuhë të mbahet unë do ose duhet të fizikisht të ndryshuar atë, përdorin softuer për të ndryshuar atë (vBET) ose na një prokurë rusisht (ose prokurë të ngritur për të qenë të rreme russian) vetëm një nga të cilat është e mundur për mua dhe thats të vBET.

vBET
09-01-12, 13:24
Hi. Unë nuk e kuptoj se ku po shkon për të. Ju mori përgjigje të thjeshtë - sjellja është e detyruar nga ju - keni vendosur atë në settings.
Dhe ju lehtë mund të kthejnë atë në CP Admin -> vBET -> Misc -> Redirect për gjuhën e përdoruesit.
Shkoni atje dhe të vendosur me aftësi të kufizuara. vBET nuk do të kërkojë ose redirection më.

Ajo është e madhe se vBET sillet si ju konfiguruar atë. Do të ishte keq nëse ajo injorojnë parametrat tuaj. Për software nuk ka rëndësi që përdoruesi gjuha flet apo çfarë bën ai pretendon në lidhje me parametrat e tij të shfletuesit. Për software vetmja gjë që ka rëndësi janë headers aktuale e cila vjen me kërkesën. Dhe ata janë të kontrolluar me cilësimet që jemi duke diskutuar rreth. Asgjë më shumë. Kjo është se si vBET punon këtu dhe ju lehtë mund të ndryshojë atë nëse ju dëshironi. nga konfigurimin tuaj.

Unë sugjeroj që të kontrolloni parametrat shfletuesit tuaj, kur ajo do të ndodhë përsëri (IT redirections ju ende do të ketë kërkuar ndezur). Dhe në qoftë se ju nuk do të gjeni atje në parametrat e gjuhës e gjuhës ju kërkohet për të ridrejtuar, atëherë kontrolloni edhe atë që vjen në server (shtoni disa shkrimet) - ju lutem mos harroni se Interneti është një vend i madh dhe paketa tuaj vjen nga shumë vende - është e mundur që disa proxy server shton headers veta për kërkesën tuaj. Anyway - nuk ka magji. Nëse ju ku kërkohet të përcjellim nga vBET dhe kjo ishte përcjellëse për gjuhën ruse atëherë kërkesa shpartallim kishte në headers gjuhës gjuhën ruse në krye të të gjitha gjuhëve të njohura nga vBET. Ju mund të kontrolloni vetë, nëse ju doni - thjesht shkoni për të paraqitur / përfshinë / vbenterprisetranslator_functions_lang.php dhe kontrolloni funksion vbet_getRedirectionLanguage. Kjo është gjithashtu vend i mirë për të shtuar shkrimet tuaja, nëse ju gjë që ne kemi bug dhe duan për të provuar atë për ne.

Nëse ju preferoni të çaktivizoni aplikim të plotë në vend të një parametër (të cilën keni vendosur veten) - bëni atë që ju mendoni se, mendoj se ajo që ju bëni ... Kjo është forumi juaj. Ne jemi të lumtur për të shpjeguar se pse kjo ka ndodhur dhe se si ju mund të ndryshojë atë. Nëse keni nevojë për më shumë ndihmë ju lutemi të shkruani vetëm :)

Simon Lloyd
09-01-12, 17:04
Michael, faleminderit për përgjigjen, po i kanë konfiguruar vBET për të kërkuar dhe vBET duhet të punojnë në këtë mënyrë pa probleme, por çështja ishte se paregjistruara ose peopel që hyni jashtë ishin duke u bërë pyetjen përcjellëse, vBET, aq sa unë e di se nuk duhet të punojnë në këtë mënyrë, edhe gjuha është gjithmonë russian, kështu që këtu është dy skenar të:
1. Përdoruesit e paregjistruar nga India viziton vendin, shih e pop up (në rusisht) duke i kërkuar në qoftë se ai dëshiron për të vendosur gjuhën e tij për të russian, ai bie dhe mund të shikoni faqen si normale në anglisht, nëse ai pranon (por ju lutemi të ketë parasysh si ai nuk flet rusisht ai nuk mund ta lexoni pop up) ai është transportuar në Microsoft Office Ndihmë - Microsoft Office Diskutime - Excel VBA Programimi - Programimi Access (http://www.thecodecage.com/forumz/ru)

2. I merrni thënë në lidhje me këtë (dhe kanë përjetuar atë vetë në të kaluarën) dhe hyni nga forumi, zgjidhni linkun për të marrë më në vendin që unë u shikojnë përpara dhe pastaj i merrni pop deri në Rus, skenari i njëjtë si lart ndodh

Nëse ne jemi të ruajtur nga ne pse do të paraqitet me lart pop? pop up është vetëm për të hyrë në njerëz nuk është ajo?

Kjo nuk do të jetë server ime si e saj në Mbretërinë e Bashkuar dhe është i përkushtuar, i kanë kontroll të plotë mbi të, si i Sadi edhe pse, unë e kam kthyer e gjuhës ruse off tani kështu me shpresë se do të ndalojë këtë çështje.

vBET
09-01-12, 23:39
Nëse ne jemi të ruajtur nga ne pse do të paraqitet me lart pop? pop up është vetëm për të hyrë në njerëz nuk është ajo?
Jo kjo ndodh për njerëzit që fillon sesionin e ri:

Redirection do të ndodhë vetëm në fillim të sesionit të ri (klient duhet të ketë biskota ose do të ridrejtuar çdo kohë).
Dhe kjo është e njohur nga cookie-t.

Gjithashtu si kam shkruar para se vetëm ajo që ka rëndësi për serverin tuaj është ajo që header gjuha vjen me kërkesën. Dhe duket se në stendat header skenarët tuaj me gjuhën ruse erdhi me kërkesë. Ju lutem kontrolloni konfigurimin e serverit tuaj - ndoshta ju keni vendosur disa gjuhë parazgjedhje shtuar kur nuk header gjuha është vendosur. Gjithsesi unë dyshoj se ne kemi bug këtu. Ky funksionalitet nuk është ndryshuar për herë për kohë shumë të gjatë dhe ai është duke punuar mirë. Ne mund të kontrolloni nëse ajo do të ndodhë përsëri në shkrimet - me siguri ajo do të tregojë se çfarë kam shkruar - se kodi rus gjuhë është dërguar në kokë e duhur. Nëse unë jam i gabuar, ne do të korrigjuar bug, por së pari ne kemi nevojë për të konfirmuar se nuk ka ndonjë bug.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations delivered by vBET 4.10.0