PDA

View Full Version: Zgjidhet nuk përkthimin faqet plotësisht në Vbulletin 4.1.8begin
21-11-11, 17:45
kur i përmirësuar në vBulletin 4.1.8, 4.4.4 vBET nuk është përkthyer faqet plotësisht.

r.dziadusz
21-11-11, 21:01
Hi
Ju lutem mund të japin më shumë informacion:
-Cilat API përkthimi jeni duke përdorur (Google 1 (falas), Microsoft, Google 2 (paguar))
-Ju lutem drejtuar provë për app TV që ju përdorni: TESTET (http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/vbet4-troubleshooting/413-faq-2.html # post1729)

r.dziadusz
30-11-11, 11:50
Pa përgjigje, kam konsideruar atë zgjidhet, nëse keni ndonjë pyetje në lidhje me këtë çështje unë do të komentoj atë të hapur, për ndonjë tjetër ju lutem thread hapur të reja

begin
07-12-11, 05:00
faqja ime Translate mos përkthehet përmbajtjen kur shikojnë. Teksti vetëm statike në forum është i përkthyer.

自动 车 保 険 (http://www.insurancemaking.com/ja/auto-insurance/)

begin
07-12-11, 05:04
faqja ime Translate mos përkthehet përmbajtjen kur shikojnë. Teksti vetëm statike në forum është i përkthyer.
i përdorur Microsoft dhe Përkthim Apertium.


http://www.insurancemaking.com/microtrans.php

r.dziadusz
07-12-11, 19:12
Në testin e kam lidhë qe kishte asnjë provë për google apertium (kjo kishte qenë e krijuar pas vBET me Microsoft anë të kaltra u krijua)
Ju lutem mund provë të kandidojë për Microsoft nga Mazure, ju mund të gjeni atë në:
download files -> A-nuk-upload -> Tools -> microsoftbyazuretest.php
Vetëm të ngarkoni atë në dosjen rrënjë juaj forum, dhe destinacionit tipit URI në shfletuesin tuaj web

begin
09-12-11, 03:20
Duke filluar testin për Microsft Translation API nga kaltra

Shenjë e plotë:
{"Error": "invalid_request", "error_description": "ACS90011: Fusha e kërkuar \\ u0027client_id \\ u0027 mungon \\ r \\ nTrace ID: 65630e6f-adc7-467b-afd9-7506f26eca2f \\ r \\ nTimestamp:. 2011-12 - 09 02:17:06 Z "}

Rezultati Test: ï »¿" ArgumentException: Asnjë informacion bartësi gjenden në shenjë: ID = 3737.V2_Json.Translate.16E26BDE "
Test error:
Ora Connection (ms): 130,547119141

si për të riparuar këtë?

r.dziadusz
09-12-11, 12:30
Shumica e ndoshta ju nuk e keni futur asgjë në youradmincp -> vBET -> Përkthime Providers-> API Microsoft Comercial kyç përkthim nga Azure (BETA)

Për të përdorur Microsoft Translation nëpërmjet Azure keni parë regjistroheni për Mcrosoft Translation API (edhe opsioni falas) këtu click (http://go.microsoft.com/?linkid=9782667)
dhe pastaj ju duhet të regjistroheni Aplikimi këtu, me kllapa mbushje (nuk është një klient fushë emri që ju duhet të përdorni në Microsoft API key Comercial Translation by Azure (BETA))

begin
13-12-11, 17:23
Unë jam i keq, i regjistruar Microsoft API dhe zbatimin, por unë nuk mund të përcaktojë se çfarë është numri API i kaltër.
Ju lutem më tregoni detaje.

r.dziadusz
13-12-11, 20:32
Here you go:
Microsoft tuaj Comercial Translation API sekret nga kaltra është "Sekret Klient" tuaj - duke filluar me GSBlBL ...
Microsot juaj Comercial API Translation kyç nga kaltra është "Klienti ID tuaj" - duke filluar me ins ...

Gjithashtu i fshihet imazhin tuaj, dikush tjetër mund të përdorin becouse id klientit tuaj / sekret klientit, shpresoj se ju nuk do mend :)

begin
14-12-11, 09:34
kjo nuk është e mirë për mua. A keni nevojë për qasje në llogarinë time admin në forum dhe Microsoft API?

http://www.insurancemaking.com/trouble/trans4.jpg

Rezultati microsoftbyazuretest.php test është:


Duke filluar testin për Microsft Translation API nga kaltra

Shenjë e plotë:
{"Error": "invalid_request", "error_description": "ACS90011: Fusha e kërkuar \\ u0027client_id \\ u0027 mungon \\ r \\ nTrace ID: 17beac4d-d6ee-4b61-8e51-998aefa90122 \\ r \\ nTimestamp: 2011-12 -. 14 08:27:56 Z "}

Rezultati Test: ï »¿" ArgumentException: Asnjë informacion bartësi gjenden në shenjë: ID = 3737.V2_Json.Translate.2472B68D "
Test error:
Ora Connection (ms): 128,82421875

http://insurancemaking.com/microsoftbyazuretest.php

r.dziadusz
14-12-11, 13:32
Po ju lutem detajet qasje PM admincp tuaj për të, dhe ftp (duhet për të drejtuar një provë specyfinc nëse diçka do të vazhdojë të jetë i gabuar) dhe qasje në Microsoft API për të parë nëse gjithçka është në rregull

begin
15-12-11, 11:05
Po ju lutem detajet qasje PM admincp tuaj për të, dhe ftp (duhet për të drejtuar një provë specyfinc nëse diçka do të vazhdojë të jetë i gabuar) dhe qasje në Microsoft API për të parë nëse gjithçka është në rregull

I dërguar, thank you

r.dziadusz
15-12-11, 15:22
Unë jam duke kontrolluar atë

r.dziadusz
18-12-11, 08:11
Është problemi zgjidhet? Nëse keni pyetje në lidhje me këtë çështje ju lutemi të pyesni për ndonjë tjetër ju lutemi të hapur thread reja

mario06
26-12-11, 17:22
Duke filluar testin për Microsft Translation API nga kaltra

Shenjë e plotë:
{"Error": "invalid_request", "error_description": "ACS90011: Fusha e kërkuar \\ u0027client_id \\ u0027 mungon \\ r \\ nTrace ID: 17beac4d-d6ee-4b61-8e51-998aefa90122 \\ r \\ nTimestamp: 2011-12 -. 14 08:27:56 Z "}

Rezultati Test: ï »¿" ArgumentException: Asnjë informacion bartësi gjenden në shenjë: ID = 3737.V2_Json.Translate.2472B68D "
Test error:
Ora Connection (ms): 128,82421875
Unë jam marrë njëjtin gabim

r.dziadusz
27-12-11, 14:32
Ju lutemi përdorni këtë kod për test:


<?php
require_once('./global.php');

function get_token(){
global $vbulletin;
$obj_connection = curl_init();
$arr_query_bits = array (
'grant_type' => 'client_credentials',
'scope' => 'http://api.microsofttranslator.com',
'client_id' => $vbulletin->options['vbenterprisetranslator_Microsoft_key'],
'client_secret' => $vbulletin->options['vbenterprisetranslator_Microsoft_secret']
);
$str_query = http_build_query($arr_query_bits);

curl_setopt($obj_connection, CURLOPT_URL, 'https://datamarket.accesscontrol.windows.net/v2/OAuth2-13');
curl_setopt($obj_connection, CURLOPT_HEADER, 0);
curl_setopt($obj_connection, CURLOPT_FOLLOWLOCATION, 1);
curl_setopt($obj_connection, CURLOPT_RETURNTRANSFER, 1);
curl_setopt($obj_connection, CURLOPT_POSTFIELDS, $str_query);
curl_setopt($obj_connection, CURLOPT_SSL_VERIFYPEER, FALSE);
curl_setopt($obj_connection, CURLOPT_POST, TRUE);
print_r('Full token: </br>'.curl_exec($obj_connection).'</br></br>');
$token = json_decode (curl_exec($obj_connection));
curl_close($obj_connection);
return 'Authorization: Bearer '.$token->{'access_token'};
}

echo 'Starting test for Microsft Translation API by Azure<br/><br/>';
$connection = curl_init();
curl_setopt($connection, CURLOPT_URL, 'http://api.microsofttranslator.com/V2/Ajax.svc/Translate?&from=pl&to=en&text=Witaj!');
curl_setopt($connection, CURLOPT_HEADER, 0);
curl_setopt($connection, CURLOPT_FOLLOWLOCATION, 1);
curl_setopt($connection, CURLOPT_RETURNTRANSFER, 1);
curl_setopt($connection, CURLOPT_SSL_VERIFYPEER, false);
curl_setopt($connection, CURLOPT_HTTPHEADER, array(get_token()));
$str_response = curl_exec($connection);
$time = microtime(true) * 1000;
$result = curl_exec($connection);
$time = microtime(true) * 1000 - $time;
echo 'Test result: '.$result."<br/>\n";
echo 'Test error: '.curl_error($connection)."<br/>\n";
curl_close($connection);
echo 'Connection time (ms): '.$time;


?>


wowglider.de
08-04-12, 11:29
Nuk të kuptoj. Unë nuk e gjejnë TV saktë kjo është një horror! Pse ju nuk e vënë Images up? Apo ndonjë tutorial se si për të plotësuar saktë TV in ..

r.dziadusz
09-04-12, 00:05
Ok këtu është:
1.) Shko tek: Microsoft Translator e Windows Azure Marketplace | (http://go.microsoft.com/?linkid=9782667)
2). Login / Regjistrohu
3.) Zgjidhni Youre abonim:
http://img24.imageshack.us/img24/3622/70988075.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/24/70988075.jpg/)
4.) Shko tek: https://datamarket.azure.com/developer/applications/
5.) Kliko "Registrohu" button
6.) Plotësoni të gjitha fushat e kërkuara dhe klikoni "Krijo" button.
7. Merrni vlerat nga ClientID dhe Sekret - kufizohet-futur atë në admincp tuaj:
ClientID -> API Microsoft Translation Comercial kyç nga kaltër,
Sekret -> Microsoft Translation API Comercial sekret nga kaltra
http://img688.imageshack.us/img688/1048/24962926.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/688/24962926.jpg/)

wowglider.de
14-04-12, 11:32
Faleminderit, thats excactly ajo që kam kërkuar (!) Pune e saj tani, thanks.

r.dziadusz
14-04-12, 15:26
Ju mirëpresim Unë do të shënojë këtë thread si zgjidhur, në qoftë se ju ende keni ndonjë pyetje në lidhje me këtë çështje unë do të shënojë atë të hapur përsëri

hanhthai
08-11-12, 10:02
Ok këtu është:
1.) Shko tek: Microsoft Translator | Windows-kaltra Marketplace
2). Login / Regjistrohu
3.) Zgjidhni Youre abonim:
4.) Shko tek: datamarket.azure.com / zhvilluesi / aplikacionet /
5.) Kliko "Registrohu" button
6.) Plotësoni të gjitha fushat e kërkuara dhe klikoni "Krijo" button.
7. Merrni vlerat nga ClientID dhe Sekret - kufizohet-futur atë në admincp tuaj:
ClientID -> API Microsoft Translation Comercial kyç nga kaltër,
Sekret -> Microsoft Translation API Comercial sekret nga kaltra


Big thank ;)
Ajo punon perfekt për mua

Marcin Kalak
08-11-12, 16:11
Unë jam i kënaqur që ju të gjetur informacionin.

hanhthai
09-11-12, 04:54
dikush të më ndihmoni se si të merrni një API për përkthim kodin google?

Marcin Kalak
09-11-12, 12:34
Për të marrë log Google API v2 Key në llogarinë tuaj të Google në https://code.google.com/apis/console/. Shko tek Access API, dhe këtu duhet të jetë kyç API. Nëse ai nuk është këtu, atëherë kthehet në API Translate në Shërbimet dhe konfiguruar Faturimi tuaj.

hanhthai
12-11-12, 05:43
Për të marrë log Google API v2 Key në llogarinë tuaj të Google në https://code.google.com/apis/console/. Shko tek Access API, dhe këtu duhet të jetë kyç API. Nëse ai nuk është këtu, atëherë kthehet në API Translate në Shërbimet dhe konfiguruar Faturimi tuaj.

Faleminderit,
Por kjo është paguar shërbimin. Mund të i merrni atë për të lira?

Marcin Kalak
12-11-12, 12:17
Jo, Google Translate API është vetëm një shërbim të paguar.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translated to other languages supported by vB Enterprise Translator 4.9.99