PDA

View Full Version: Htaccess problemi 8wayrunmediaSantori
15-11-10, 18:23
Hi Michael! Unë jam ende duke përdorur mod tuaj dhe është e madhe! Unë kam një problem që unë kam vënë një mod dhe tani vBET nuk punojnë. Në qoftë se kjo temë nuk shkon këtu, unë kërkoj falje. I instaluar këtë mod8WayRun.Com - Media Library - vBulletin.org Forum (http://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?t=240677&highlight=media) Me këtë mod unë kam për të shtoni kod në htaccess për të punuar SEO kjo mod, por vBET nuk punojnë. Pjesë vBET nuk është prekur. Unë vetëm shtuar kodin e ri më lart, unë mendoj se ka një problem: Kjo është qasja ime ht: ******************************* ***** - # # Skadon
<ifModule mod_expires.c>
Në ExpiresActive ExpiresDefault "qasje plus 1 sekonda" text ExpiresByType / html "qasje plus 1 sekonda" image ExpiresByType / gif "qasje plus 3456000 sekonda" image ExpiresByType / jpeg "qasje plus 3456000 sekonda" ExpiresByType image / png "qasje plus 3456000 sekonda" ExpiresByType text / css "qasje plus 3456000 sekonda" text ExpiresByType / javascript "qasje plus 3456000 sekonda" aplikimi ExpiresByType / javascript "qasje plus 3456000 sekonda" aplikimit ExpiresByType / x-javascript "qasje plus 3456000 sekonda"
</ifModule>

# # Compression
<ifmodule mod_headers.c>
<ifmodule mod_deflate.c>
AddOutputFilterByType ul çmimet text / html text / css text / xml Kërkesa / x-javascript BrowserMatch ^ Mozilla / 4 BrowserMatch ^ Mozilla gzip-only-text/html / 4 \\ 0,0 [678] no-gzip BrowserMatch \\ bMSIE! Jo-gzip! gzip-only-text/html
</ifmodule>
</ifmodule>

# # Rewrite
<ifmodule mod_rewrite.c>
Options + E FollowSymlinks RewriteEngine për qind RewriteCond {REQUEST_FILENAME}-s [OSE] RewriteCond% {} REQUEST_FILENAME-l [OSE] RewriteCond% {} REQUEST_FILENAME-d RewriteRule ^ $ * -. [NC, L] # RewriteRule ^ Media Library media / m (\\ d +). * / tags dollarë media.php? bëni = tags_edit dhe në mes të = $ 1 [QSA] RewriteRule ^ media / m (\\ d +). * / edit dollarë media.php? bëni = details_edit dhe në mes të = $ 1 [QSA] RewriteRule ^ Media / m (\\ d +). * / raport $ media.php? bëni = raport dhe në mes të = $ 1 [QSA] RewriteRule ^ media / m (\\ d +). * / c (\\ d +) $ media.php? bëni = comment_edit & CMT = $ 2 fjalës QSA] RewriteRule ^ Të mediave / m (\\ d +). * / p (\\ d +). * $ media.php? A = Hap detajet dhe në mes të = $ 1 & pid = $ 2 [QSA] RewriteRule ^ media / m (\\ d +) *. media.php? bëni = detaje dhe në mes të = $ 1 [QSA] RewriteRule ^ media / p (\\ d +). * / edit $ media.php? bëni = playlist_edit & pid = $ 1 [QSA] RewriteRule ^ media / p (\\ d +). * mesatare . php? bëni = playlist & pid = $ 1 [QSA] RewriteRule ^ media / c (\\ d +). * media.php? bëni = kategorinë & CID = 1 $ [QSA] RewriteRule ^ media / u (\\ d +). * media.php? bëjë = Hap përdorues dhe uid = $ 1 fjalës QSA] RewriteRule ^ Të media / tag media.php / (*.)? A = tag & TID = $ 1 [QSA] RewriteRule ^ media / Rezultatet / (*.) media.php? A = Hap Rezultatet & query = 1 $ [QSA ] RewriteRule ^ media / advresults / (*.) media.php? bëni = advresults & query = 1 $ [QSA] RewriteRule ^ media / Letra / (*.) media.php? bëni = letrën & query = 1 $ [QSA] RewriteRule ^ media / browse *. media.php? bëni = browse [QSA] RewriteRule ^ media / search. * media.php? bëni = kërko [QSA] RewriteRule ^ media / random. * media.php? bëni = random [QSA] RewriteRule ^ media / paraqesë. * media.php? bëni = submit [QSA] RewriteRule ^ media / tagcloud. * media.php? bëni = tagcloud [QSA] RewriteRule ^ media / playlists. * media.php? bëni = playlists [QSA] RewriteRule ^ gjysma / pcreate. * media.php? A = Hap playlists_create fjalës QSA] RewriteRule ^ Të mediave / pmine. * media.php? A = Hap playlists_mine fjalës QSA] RewriteRule ^ Të Media / preferuarat. * media.php? bëni = preferuarat [QSA] RewriteRule ^ Media / abonimit. * media.php? bëni = abonimet [QSA] RewriteRule ^ media / admin / edit / s (\\ d +). * media.php? bëni = admin_host_edit & sid = 1 $ [QSA] RewriteRule ^ media / admin / delete / s (\\ d +). * media.php? bëni = admin_host_delete & sid = 1 $ [QSA] RewriteRule ^ media / admin / eksport / s (\\ d +). * media.php? bëni = admin_host_export & sid = 1 $ [QSA] RewriteRule ^ media / admin / (\\ w +). * media.php? nuk = admin_ $ 1 [QSA] # Biblioteka Media nga Drejtoria Video qind RewriteCond {QUERY_STRING} bëni = viewdetails & VIDEOID = (\\ d +) RewriteRule ^ Video \\. php media.php dollarë? bëjë = detaje dhe në mes =% 1% RewriteCond {QUERY_STRING} viewcategory & categoryid = (\\ d +) RewriteRule ^ Video \\. php $ media.php? bëni = kategorinë & CID =% 1% RewriteCond {QUERY_STRING} viewuser & userid = (\\ d +) RewriteRule ^ Video \\. php $ media.php? bëni = përdorues & uid =% 1% RewriteCond {QUERY_STRING} viewtag & tag = (. *) RewriteRule ^ Video \\. php $ media.php? bëni = tag & tid = 1% RewriteRule ^ Video \\. php $ media.php # temat Forum RewriteRule ^ / *. showthread.php [QSA] RewriteRule ^ forume. / forumdisplay.php * [QSA] RewriteRule ^ blogs /. * blog.php [QSA] RewriteRule ^ entries /. * entry.php [QSA] RewriteCond % {} REQUEST_FILENAME-s [OSE] RewriteCond% {} REQUEST_FILENAME-l [OSE] RewriteCond% {} REQUEST_FILENAME-d RewriteRule ^ * $ - [NC, L] # RewriteRule ^ MVC (:.?.? (*) ( ? :/ | $)) (* |.? $) $ $ 1.php r = 2 $ [QSA]
</ifmodule>

# Comment linjën e mëposhtme (të shtoni &#39;#&#39; në fillim) # për të çaktivizoni funksionet mod_rewrite. # Ju lutem vini re: ju ende duhet të çaktivizoni hack në # panelin e kontrollit për të ndaluar vBulletin url rewrites. RewriteEngine në # disa servera kërkon direktiva RewriteBase të jenë të aktivizuara # (levizni &#39;#&#39; në fillim për të aktivizuar) # Ju lutem vini re: kur të aktivizuara, ju duhet të përfshijë në rrugën # VB në dosjen tuaj root dmth RewriteBase / forums /) # RewriteBase / # RewriteCond% {} HTTP_HOST ^ www \\ aquaterraria \\ Com # RewriteRule http://www.yourdomain.com/forums/ $ 1 [L, R = 301] RewriteRule ^ ((urllist!.. (*). | sitemap_ ). * \\ (xml |..? txt) (\\ gz)) $ vbseo_sitemap / vbseo_getsitemap.php sitemap = 1 $ [L] RewriteRule vbenterprisetranslator_seo.php? vbet_lang = $ 1 & ridrejtuar = / [L, QSA] RewriteRule vbenterprisetranslator_seo.php vbet_lang = $ 1 & ridrejtuar = / $ 2 [L, QSA]% RewriteCond {REQUEST_URI} (admincp / | ModCP / | vbseo_sitemap / | cron)?!?.. RewriteRule ^ ((Arkivi /) (* \\ php (/ .? *))) $ vbenterprisetranslator_seo.php [L, QSA] RewriteCond% {} REQUEST_FILENAME%-f! RewriteCond {REQUEST_FILENAME}-d!% RewriteCond {REQUEST_FILENAME} ^ (admincp | ModCP | clientscript | cpstyles | images) / vbenterprisetranslator_seo.php $ RewriteRule [L, QSA]% RewriteCond {REQUEST_URI} (admincp / | ModCP / | cron | vbseo_sitemap)! RewriteRule ^ (?...? (Arkiv /) (* \\ php (/ *))) $ vbseo.php [L, QSA] RewriteCond% {} REQUEST_FILENAME qind RewriteCond {REQUEST_FILENAME}-d!% RewriteCond {} / REQUEST_FILENAME-f! (. +) (admincp | ModCP | clientscript | | cpstyles images) / RewriteRule ^ $ vbseo.php [L, QSA] ************************ -

mateuszr
17-11-10, 10:07
Unë sugjeroj që ju të ngjitur rregullat httaccess PAS rregullat vBET dhe përgjigje, është se duke punuar

Thread lëvizur nga "Raportimi Bug 'me nenin" integrimit "

kamilkurczak
17-11-10, 11:44
cila pjesë e dosjes (rregullave htaccess) është nga kjo mod?

Santori
20-11-10, 01:33
Na vjen keq, kjo është rregullat origjinale vBET pjesë.

# Comment rreshtin e mëposhtëm (add '#' në fillim)
# Për të çaktivizuar funksionet mod_rewrite.
# Ju lutemi vini re: ju ende nevojë për të çaktivizuar hack në
# Panelit të kontrollit për të ndaluar Muslimanët url rewrites.
RewriteEngine On

# Disa servera të kërkojë direktiva Rewritebase të
Aktivizuar # (e levizni '#' në fillim për të aktivizuar)
# Ju lutemi vini re: kur të aktivizuara, ju duhet të përfshijë në rrugën e
# VB tuaj në dosjen rrënjë (dmth. RewriteBase / forum /)
# RewriteBase /

# RewriteCond% {HTTP_HOST}! ^ Www \\. Aquaterraria \\. Com
# RewriteRule (.*) http://www.yourdomain.com/forums/ $ 1 [L, R = 301]

RewriteRule ^ ((urllist | sitemap_) .* \\ (xml |..? Txt) (\\ GZ))? $ Vbseo_sitemap / vbseo_getsitemap.php sitemap = $ 1 [L]
RewriteRule vbenterprisetranslator_seo.php? vbet_lang = $ 1 & ridrejtuar = / [L, QSA]
RewriteRule vbenterprisetranslator_seo.php? vbet_lang = $ 1 & ridrejtuar = / $ 2 [L, QSA]

% RewriteCond {REQUEST_URI}! (Admincp / | modcp / | vbseo_sitemap / | cron)
RewriteRule ^ ((arkiva /)?(.* \\. Php (/.*)?))$ vbenterprisetranslator_seo.php [L, QSA]

% RewriteCond {REQUEST_FILENAME}!-F
% RewriteCond {REQUEST_FILENAME}!-D
% RewriteCond {REQUEST_FILENAME} ^! (Admincp | modcp | clientscript | cpstyles | images) /
RewriteRule $ vbenterprisetranslator_seo.php [L, QSA]
% RewriteCond {REQUEST_URI}! (Admincp / | modcp / | cron | vbseo_sitemap)
RewriteRule ^ ((arkiva /)?(.* \\. Php (/.*)?))$ vbseo.php [L, QSA]

% RewriteCond {REQUEST_FILENAME}!-F
% RewriteCond {REQUEST_FILENAME}!-D
% RewriteCond {REQUEST_FILENAME} /! (Admincp | modcp | clientscript | cpstyles | images) /
RewriteRule ^(.+)$ vbseo.php [L, QSA]
Dhe kjo është pjesa e re:

# # Skadon
mod_expires.c> <ifModule
ExpiresActive On
ExpiresDefault "qasje plus 1 sekonda"
ExpiresByType text / html "qasje plus 1 sekonda"
ExpiresByType image / gif "qasje plus 3456000 sekonda"
ExpiresByType image / jpeg "qasje plus 3456000 sekonda"
ExpiresByType image / png "qasje plus 3456000 sekonda"
ExpiresByType text / css "qasje plus 3456000 sekonda"
ExpiresByType text / javascript "qasje plus 3456000 sekonda"
ExpiresByType application / javascript "qasje plus 3456000 sekonda"
ExpiresByType application / x-javascript "qasje plus 3456000 sekonda"
</ IfModule>

# # Compression
mod_headers.c> <ifmodule
mod_deflate.c> <ifmodule
AddOutputFilterByType ul çmimet text / html text / css text / xml application / x-javascript
BrowserMatch ^ Mozilla / 4 gzip-only-text/html
BrowserMatch ^ Mozilla / 4 \\ 0,0 [678] no-gzip
BrowserMatch \\ bMSIE! No-gzip! Gzip-only-text/html
</ Ifmodule>
</ Ifmodule>

# # Rewrite
Mod_rewrite.c> <IfModule
RewriteEngine në
Options + FollowSymlinks

% RewriteCond {REQUEST_FILENAME}-s [apo]
% RewriteCond {REQUEST_FILENAME}-l [ose]
% RewriteCond {REQUEST_FILENAME}-d
RewriteRule ^ .* $ - [NC, L]

# Media Library
RewriteRule ^ media / m (\\ d $ tags media.php +).*/? A = tags_edit & mesin = $ 1 [QSA]
RewriteRule ^ media / m (\\ d +).*/ media.php $ edit? A = details_edit & mesin = $ 1 [QSA]
RewriteRule ^ media / m (\\ d raporti $ media.php +).*/? A = raportit dhe në mes = $ 1 [QSA]
RewriteRule ^ media / m (\\ d +).*/ c (\\ d +) $ media.php? A = comment_edit & CMT = $ 2 [QSA]
RewriteRule ^ media / m (\\ d +).*/ p (\\ d +).*$ media.php? A = detaje dhe në mes = $ 1 & pid = $ 2 [QSA]
RewriteRule ^ media / m (\\ d +) .* media.php? A = detaje dhe në mes = $ 1 [QSA]
RewriteRule ^ media / p (\\ d +).*/ media.php $ edit? A = playlist_edit & pid = $ 1 [QSA]
RewriteRule ^ media / p (\\ d +) .* media.php? A = playlist & pid = $ 1 [QSA]
RewriteRule ^ media / c (\\ d +) .* media.php? A = & cid = kategorinë $ 1 [QSA]
RewriteRule ^ media / u (\\ d +) .* media.php? A = përdorues & uid = $ 1 [QSA]
RewriteRule ^ media / tag /(.*) media.php? A = tag & tid = $ 1 [QSA]
RewriteRule ^ media / /(.*) media.php rezultatet? A = rezultate & query = $ 1 [QSA]
RewriteRule ^ media / advresults /(.*) media.php? A = advresults & query = $ 1 [QSA]
RewriteRule ^ media / /(.*) letër media.php? A = letrën & query = $ 1 [QSA]
RewriteRule ^ media / shfletoni media.php .*? A = shfletoni [QSA]
RewriteRule ^ media / e kërkimit .* media.php? A = kërko [QSA]
RewriteRule ^ media / .* rastit media.php? A = random [QSA]
RewriteRule ^ media / .* submit media.php? A = submit [QSA]
RewriteRule ^ media / tagcloud media.php .*? A = tagcloud [QSA]
RewriteRule ^ media / .* playlists media.php? A = playlists [QSA]
RewriteRule ^ media / .* media.php pcreate? A = playlists_create [QSA]
RewriteRule ^ media / pmin media.php .*? A = playlists_mine [QSA]
RewriteRule ^ media / .* preferuarat media.php? A = preferuarat [QSA]
RewriteRule ^ media / .* abonimet media.php? A = abonimit [QSA]
RewriteRule ^ media / admin / edit / s (\\ d +) .* media.php? A = & sid = admin_host_edit $ 1 [QSA]
RewriteRule ^ media / admin / delete / s (\\ d +) .* media.php? A = & sid = admin_host_delete $ 1 [QSA]
RewriteRule ^ media / admin / eksport / s (\\ d +) .* media.php? A = & sid = admin_host_export $ 1 [QSA]
RewriteRule ^ media / admin / (\\ w +) .* media.php? Admin_ bëjë = $ 1 [QSA]

# Media Library nga Drejtoria Video
% RewriteCond {QUERY_STRING} bëjë = ViewDetails & videoid = (\\ d +)
Video RewriteRule ^ \\. Php $ media.php? A = detaje dhe në mes =% 1
% RewriteCond {QUERY_STRING} viewcategory & categoryid = (\\ d +)
Video RewriteRule ^ \\. Php $ media.php? A = & cid = kategorinë% 1
% RewriteCond {QUERY_STRING} viewuser & userid = (\\ d +)
Video RewriteRule ^ \\. Php $ media.php? A = përdorues & uid =% 1
% RewriteCond {QUERY_STRING} & tag viewtag =(.*)
Video RewriteRule ^ \\. Php $ media.php? A = tag & tid =% 1
Video RewriteRule ^ \\. Php $ media.php

# Forum
RewriteRule ^ temat / showthread.php .* [QSA]
RewriteRule ^ Forums / forumdisplay.php .* [QSA]
RewriteRule ^ blogs / .* blog.php [QSA]
ReWriteRule ^ entries / .* entry.php [QSA]

% RewriteCond {REQUEST_FILENAME}-s [apo]
% RewriteCond {REQUEST_FILENAME}-l [ose]
% RewriteCond {REQUEST_FILENAME}-d
RewriteRule ^ .* $ - [NC, L]

# MVC
RewriteRule ^(?.*?)(?:/|$))(.*|$)$ $ 1.php? R = $ 2 [QSA]
</ Ifmodule>

Unë u përpoqa për të ngjitur rregullat e reja pas origjinale, por nuk punojnë. Nëse ju mund të ndihmojë, unë vlerësoj se, nëse jo, nuk ka problem. Fala

kamilkurczak
22-11-10, 09:08
OK, unë do të përpiqet të integrojë atë.

vBET
30-11-10, 15:29
Duke vënë atë pasi rregullat tona nuk do të punojë - Rregullat tona përdor [L] - sundimi i fundit. Ju lutemi të përpiqen të përdorin ata që ishin para rregulla vBET.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Languages translations made by vBET Translator 4.10.1