PDA

View Full Version: TroubleshootingPages: [1] 2

 1. Zgjidhet Postimi direkt si rusisht, duhet të është jashtë
 2. Zgjidhet Flamujt MBI site?
 3. Zgjidhet VB 3.8.6 LP1 shtoni produkt i BLLOKUAR
 4. Zgjidhet Legend Forum
 5. Zgjidhet Nuk mund të Uninstall Produktit
 6. Zgjidhet Në pamundësi për të uninstall vBET pa thyer forum
 7. Zgjidhet Install vBulletin nevojë për ndihmë!
 8. Zgjidhet Fresh not install Working Pas Integrimit Me versionin e fundit të vBulletin
 9. Zgjidhet Një temë e re "[/ langtitle]" on-off pronat
 10. Zgjidhet Translate kufi menjëherë mbaron?
 11. Zgjidhet Forumdisplay problemi Trego vBET Thread
 12. Zgjidhet translator vBET 3.6.2 Translat problemi
 13. Zgjidhet Si për të bërë cache database kurrë, fshihen / pastrohen, kështu që nuk ka nevojë të përkthehet përsëri?
 14. Zgjidhet Faqja nuk Përcjellin siç, Microsoft azure vetëm, duke përdorur Apertium dhe Google API 2 po punon
 15. Zgjidhet Unë jam i humbur lol
 16. Zgjidhet Çfarë do të shkaktonte flamujt postim * nuk * për të shfaqur?
 17. Zgjidhet Problemi vBulletin URL
 18. Zgjidhet Përpjekja për të ri-install VBET
 19. Zgjidhet vBET nuk e kuptojnë se API Microsoft Përkthimi është poshtë
 20. Zgjidhet Si për të fikur vbet dhe për të mbajtur përkthime?
 21. Zgjidhet . Htaccess për nën domain Fjalës së lirë!
 22. Zgjidhet Dikush mund të ofrojë mua readm.html nga 3.5.4 vbet?
 23. Zgjidhet nuk mund të hyni në këtë faqe përmes Google.de
 24. Zgjidhet I reinstalled vBET
 25. Zgjidhet quajtur lirë?
 26. Zgjidhet vBET nuk punojnë
 27. Zgjidhet përkthim nuk punon
 28. Zgjidhet Që nga upgrade i fundit i serverit vbet raporton përdorimin e tepruar të burimeve nga vbet
 29. Zgjidhet Gabimet e PHP pas instaluar
 30. Zgjidhet vBET NUK duhet të lidhet me këtë server forumet!
 31. Zgjidhet Pas Azhurnimi për VBET354 - përkthime nuk punon
 32. Zgjidhet Submenus me gjuhën e përcaktuar në url pyetje nuk janë duke treguar
 33. Zgjidhet Njerëzit që e vizitojnë web faqen time u kërkohet të parë një pyetje në rusisht?
 34. Zgjidhet Përmbajtja Thread nuk është përkthyer
 35. Zgjidhet Microsft Translation API nga kaltra: patjeter \\ u0027client_id \\ u0027 mungon.
 36. Zgjidhet Arkivi flamurin icons invisibile?
 37. gabime të shumta SQL (ikur), pas Freskojeni
 38. Zgjidhet Problem në Ministrisë së Mbrojtjes (kutitë bosh)
 39. Zgjidhet Ende duke përkthime bosh
 40. Për të shpjeguar Identifikohu Ndihme
 41. Zgjidhet Paguar për Produkt por nuk mund të download.
 42. Hapur 500 error
 43. Zgjidhet Përkthim bosh, faqet vdekur dhe absolutisht vranë gopogle kohën time zvarritje
 44. Hapur Të gjitha përkthimet nuk pushon së punuari - të gjitha temat e janë bosh, kur një flamur është i klikuar
 45. Zgjidhet Në pamundësi për të çaktivizuar vBET? (Urgjente)
 46. Zgjidhet përkthim nuk punon
 47. Zgjidhet gabime SQL përditshme
 48. Zgjidhet Probleme me VBET
 49. Zgjidhet Titulli Temës Postimit të përkthimit Beta çështje
 50. Zgjidhet vBET 3.5.1 nuk retranslating kur në dispozicion
 51. Zgjidhet Disable por jo install
 52. Zgjidhet Shpjegim të mëtejshëm për përdorimin e vazhdueshëm të vbenterprisetranslator_seo.php
 53. Zgjidhet Uninstall Problem - Error MySQL
 54. Zgjidhet Çështjet kryesore të përkthimit
 55. Zgjidhet Bugs MË SHUMË - Ju drive me mad.
 56. Zgjidhet Çështje shumë e çuditshme
 57. Zgjidhet Rinise Shqiptare dhe të jashtëm VB për vbet
 58. Zgjidhet Probleme me formatimin e faqes për anëtarët vetëm
 59. Zgjidhet 404 në ver 3.4.1
 60. Zgjidhet Google refuzojnë të indeksit URLs shtesë krijuar nga vBET
 61. Zgjidhet Problemet me tituj të përkthyer thread meta
 62. Zgjidhet Ndihmë! vBET vidhosje deri Fjalët e rregullta
 63. Zgjidhet vBET fshini - zvarritje error 100,000
 64. Zgjidhet kopjuar faqe
 65. Zgjidhet Probleme me konfigurimin aditional grupet në faqen time
 66. Zgjidhet Titulli i papërkthyer në forumhome
 67. Zgjidhet Ju lutem kontrolloni forum ime është në rregull?
 68. Zgjidhet Error PHP: lumë nuk e hapi
 69. Zgjidhet Aktivizoni / çaktivizoni vbet pa probleme
 70. Zgjidhet Nevojë për ndihmë reduktimin e ngarkesës server
 71. Zgjidhet Disabaling gjuhës. Htaccess
 72. Zgjidhet Asnjë licencë
 73. Zgjidhet Adsense dhe vBET
 74. Zgjidhet Pas problemeve të instaluar me përkthime
 75. Zgjidhet Settings Translation
 76. Zgjidhet VBET fundit për vB3.8.6 parandalon qasje urgjente
 77. Zgjidhet Grupet Extra shtuar
 78. Zgjidhet Gabim në sitemap gjenerator
 79. Zgjidhet Problem me licencë download
 80. Zgjidhet bug 4.1 -> 1.4
 81. Zgjidhet $ (Shenjë e dollarit në URL) duke shkaktuar redirect gabime
 82. Zgjidhet pas update - nuk punon më
 83. Zgjidhet Download VBet nuk work anymore!
 84. Zgjidhet Google treguar 3 version url njëjtë në Webmaster Tools
 85. Zgjidhet Integrimi me reviewpost (njëjtë si Rinise Shqiptare)
 86. Zgjidhet Kërkesë për ndihmë në sitemap
 87. Zgjidhet Pastrimi cache ftuar jep këtë gabim
 88. Zgjidhet Google ka hequr të gjitha faqet e indeksuara përkthyer
 89. Zgjidhet Si të instaloj vbet me Rinise Shqiptare
 90. Zgjidhet Muslimanët Botimi Sitemap - No URLs Jashtme Character
 91. Zgjidhet Duke përdorur: vBulletin 3.6.12, të ketë problem në RSS, si dhe Arkivi
 92. Zgjidhet Faqet gjitha messed up
 93. Zgjidhet paralajmërim google dhe vetëm Tags
 94. Zgjidhet Kërkesat e çuditshme të Google API në faqen kryesore
 95. Zgjidhet Tavolina të ndryshme gjuhësore të mbajtur crashing në database?
 96. Zgjidhet Pas upgrade, Google hequr të gjitha Indeksi
 97. Zgjidhet Alt text në flamuj
 98. Zgjidhet Problemeve. Htaccess
 99. Zgjidhet Ky forum është me të meta
 100. Për të shpjeguar Warning Google Email: Googlebot gjetur një numër jashtëzakonisht të lartë të URL-në faqen tuaj
 101. Zgjidhet Nuk janë të përkthyera rss
 102. Zgjidhet pas kohë të gjatë, ajo nuk punon më
 103. Zgjidhet Çështjet vBET - Slow Queries / Apache Threads.
 104. Zgjidhet Translator nuk ka gjithmonë të shfaqur tekstin e përkthyer
 105. Zgjidhet Post papërkthyera
 106. Zgjidhet Clearner Cache çështje
 107. Zgjidhet Konsumojnë Translator CPU shumë dhe nuk del siç duhet
 108. Zgjidhet Problem Pas Product Delete vbenterprisetranslator!
 109. Zgjidhet Vizita Collapse nga google më 22 tetor
 110. Zgjidhet Si mund të jetë i sigurt kam qenë crawled?
 111. Zgjidhet Redirect Killing Reklamat e mia!
 112. Zgjidhet User CP opsion në profilin doesnt përditësimin lang settings
 113. Zgjidhet vBulletin 3.2 ndihmuar integrimin me vBulletin 3.8
 114. Zgjidhet instalimin-install-guide
 115. Zgjidhet segmentimit të rregullt shprehjes
 116. Zgjidhet $ Vendndodhja vbenterprisetranslatorflagsdropdown
 117. Zgjidhet URL Strange
 118. Zgjidhet Flamujt vend
 119. Zgjidhet Lloji Link
 120. Zgjidhet Translateing numra në hyphens
 121. Zgjidhet vBulletin templates
 122. Zgjidhet Çdokush e di pse të gjitha faqet e mia në anglisht janë messed up, por perkthimet punë?
 123. Zgjidhet Htaccess është messed të gjithë deri
 124. Zgjidhet vBET nuk punon kur PHP është drejtuar si një modul apache
 125. Zgjidhet Upgraded për versionin më të fundit tani faqeve të gabimeve
 126. Zgjidhet Pyetni përdorues që të zgjidhni gjuhën për të fillojë seancën e
 127. Zgjidhet 404 dhe përcjellëse gabime në Sitemaps
 128. Zgjidhet Lidhje në navbar
 129. Zgjidhet si për të përkthyer një faqe jo VB ose fix url?
 130. Zgjidhet A është kjo e saktë htaccess?
 131. Zgjidhet Njoftimi forum pune të dyfishtë apo trefishtë?
 132. Zgjidhet Thread tituj nuk janë përkthyer
 133. Zgjidhet BBCode thyer pas vBAdvanced integrimit
 134. Zgjidhet Showthread.php? P = x jo rishkruar
 135. Zgjidhet Wiki në çështjet directory sub
 136. Zgjidhet Përdoruesit gjuhë të vendosur të mos i nderuar
 137. Zgjidhet Problem Regjistrimi
 138. Zgjidhet Replace jo në anglisht Figurë në URLs?
 139. Zgjidhet Përkthimet nuk janë duke punuar
 140. Zgjidhet Si për të integruar vBAdvanced faqen time CMPS jashtë rrënjë forum?
 141. Zgjidhet Në pamundësi për të ndryshuar gjuhëve
 142. Zgjidhet Çështja Këtu Flitet Shqip
 143. Zgjidhet Pas instalimit kam marrë faqe bosh
 144. Zgjidhet [Donin] çdo tut për Curl dhe iconv
 145. Zgjidhet Gabimet Cache Cleaner
 146. Zgjidhet vBAdvanced CMPS çështje
 147. Zgjidhet Jo duke përdorur Muslimanët
 148. Zgjidhet Google është emailing mua në lidhje me (404) gabime të buta?!?
 149. Zgjidhet Get mesazh gabimi çdo temat e lëviz
 150. Për të shpjeguar Problemi me encoding në liknach
 151. Zgjidhet Stop përkthim i një url
 152. Zgjidhet Problemi i instalimit me Muslimanët
 153. Zgjidhet Çështja cache Guest
 154. Zgjidhet Çështja Muslimanët
 155. Zgjidhet Vbadadvanced error Faqja e Hyrjes:
 156. Zgjidhet Faqja e pare nuk përkthimin
 157. Zgjidhet CPU usuge është qesharake!
 158. Zgjidhet VBET nuk pushon së punuari, pasi 3.8.6 PL1
 159. Zgjidhet Kodet e gjuhës duke treguar!
 160. Zgjidhet Upgraded to PHP 5.2.14 - Disa gjuhë janë të thyer
 161. Zgjidhet Ndarje Flamuri
 162. Zgjidhet Rrëmujë e madhe!
 163. Zgjidhet Problem me VBET 3.3.5
 164. Zgjidhet Unë pas një fije të re ose të përgjigjeni për një fije apo fshij një mesazh të përcjellëse mua për një faqe bosh ...
 165. Zgjidhet Komentet HTML shfaqet në emrin postimi i raportuar
 166. Zgjidhet google
 167. Zgjidhet CPU lartë contantly në server të dedikuar
 168. Zgjidhet Problemi Template missconfiguration paraqitjen në forumet kryesore
 169. Zgjidhet LiteSpeed
 170. Zgjidhet Zbrazjes vbet_guestcache shkakton mijëra 404 gabime
 171. Zgjidhet Dosjen time vbet_guestcache është shumë i madh, çfarë mund të bëj?
 172. Zgjidhet Bosh përkthyer tekstin
 173. Zgjidhet Story Unsuccess?
 174. Zgjidhet Kodi i padëshiruar në tittles Post Reply
 175. Zgjidhet Mesazhet Private përkthyer bosh text
 176. Zgjidhet tavolina korruptuar cache
 177. Zgjidhet Problem me disa fjalë me accens
 178. Zgjidhet upgrade to 3.3.4
 179. Zgjidhet Problem integrimi reviewpost / Rinise Shqiptare
 180. Zgjidhet Bug Found vBET serioze!
 181. Zgjidhet Site ime nuk është duke u indeksuar x52?
 182. Zgjidhet Përkthimi Titulli prerë të shkurtër në vBadvanced (Temat e fundit)
 183. Zgjidhet SERVERD hacked nga VBET!
 184. Zgjidhet Problem
 185. Zgjidhet vBET 3.3.4 Problem Performance
 186. Zgjidhet Break Vbet forum mi
 187. Zgjidhet Gabim Upgrade
 188. Zgjidhet Baza e të dhënave backup fotografi shumë të mëdha!
 189. Zgjidhet Redirect unazore
 190. Zgjidhet vbet322 ME probleme IE
 191. Zgjidhet nuk traslation
 192. Zgjidhet Jo përkthyer nga ndonjë gjë, por në anglisht?
 193. Zgjidhet Nuk ka kursyer në butonin settings vBET kryesore?
 194. Zgjidhet Translation sporadike
 195. Zgjidhet Sitemap problemet dhe për të zvogëluar numrin e rezultateve në adresën google faqen
 196. Zgjidhet Langtitle nuk parsed
 197. Zgjidhet Compression error!
 198. Zgjidhet problem
 199. Zgjidhet nuk përkthehet
 200. Zgjidhet Përkthimi në MSIE 8 'shkopinj'
 201. Zgjidhet Servers pushtet
 202. Zgjidhet Probleme me vBet (Faqet vBadvanced / Blank)
 203. Zgjidhet Post shumë të gjatë të jenë të përkthyera?
 204. Zgjidhet Lidhja Fall
 205. Zgjidhet Gabim në editor
 206. Zgjidhet faqja e bardhë kur përkthimin rss feeds
 207. Zgjidhet Flamuj Jo treguar deri në versionin e ri
 208. Zgjidhet Unë RECIVE këtë erorr
 209. Zgjidhet Problemi i instalimit
 210. Zgjidhet Përkthimi Korean
 211. Zgjidhet letra theks
 212. Zgjidhet HTTP Error 500,0 - Gabim i brendshëm Server
 213. Zgjidhet Email regjistrimi nuk përkthyer
 214. Zgjidhet Problemi firefox Style
 215. Zgjidhet Site ngadalshëm pas pastrimit cache
 216. Zgjidhet Më shumë probleme ngarkesës
 217. Zgjidhet Bad redirect
 218. Zgjidhet Arabisht, Korean, etj .. Japanase Përkthej
 219. Zgjidhet server që bie
 220. Zgjidhet vbenterprisetranslatorflagsdropdown
 221. Zgjidhet Korrigjimi vend CSS skedar
 222. Zgjidhet Invalid argument i furnizuar për foreach () në [rrugën] / përfshin / class_postbit.php (294)
 223. Zgjidhet Hetimet në tryezën e NAT në gjuhën origjinale
 224. Zgjidhet Load Server
 225. Zgjidhet Muslimanët problemi sitemap - sitemap url redirects në faqen
 226. Zgjidhet Si të çaktivizoni URL përkthyer
 227. Zgjidhet 404 gabime
 228. Zgjidhet vBET + lighttpd + vBulletin
 229. Zgjidhet Ndryshimi lajmërim PM?
 230. Zgjidhet Translations nuk punon në të gjitha!
 231. Zgjidhet Ignore url nuk punon
 232. Zgjidhet Zbrazëti në vend të tekstit përkthyer në faqet e
 233. Zgjidhet Problemi Muslimanët
 234. Zgjidhet Pyetje rreth vBulletin Sitemaps + vBET
 235. Zgjidhet Gabim ...
 236. Zgjidhet Dy çështje me vBET aktualisht
 237. Zgjidhet Problemi Strange
 238. Zgjidhet Pyetje në lidhje me ngritjen 'Gjuha e albumit'.
 239. Zgjidhet Çështja e sigurisë me admincp links
 240. Zgjidhet Forum problemi links edhe një herë
 241. Zgjidhet Error page translator
 242. Zgjidhet Ndaluar nga google?
 243. Zgjidhet Bugs mëposhtme upgrade:
 244. Zgjidhet Duke shfaqur përdorimit të lartë CPU në vbenterprisetranslator_seo.php
 245. Zgjidhet Disapears Navbar e mia
 246. Zgjidhet Url përkthimi adresa ...
 247. Zgjidhet subdirectory me një tjetër skenar
 248. Zgjidhet përcjellëse pyetje
 249. Zgjidhet nevojë për ndihmë
 250. Zgjidhet Problemet uninstalling vBET 3.2.2
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations supported by vBET 4.10.1