PDA

View Full Version: vBET4 TroubleshootingPages: [1] 2

  1. Zgjidhet Përmirësua në versionin më të fundit 4101BF sot për lang link rel="alternativ" hreflang
  2. Për të shpjeguar Kontrolloni Statuscode 301 vs 302
  3. Zgjidhet Gabim "Bot check"
  4. Zgjidhet VBulletin
  5. Zgjidhet Duan për të blerë ndihme instalimi
  6. Zgjidhet strpos(): Kompensuar nuk përfshira në varg në ..../includes/vbenterprisetranslator_functions.php në përputhje 435
  7. Zgjidhet papritur '(T_ENCAPSED_AND_WHITESPACE), duke pritur identifikues (T_STRING) ose variabël (T_VARIABLE) ose numër (T_NUM_STRING) në class_core (4688) eval ()' postar d në përputhje 1
  8. Zgjidhet përkthim manual nuk është duke punuar
  9. Zgjidhet Ende në gjendje për të marrë këtë për të punuar.
  10. Zgjidhet Gabimet kur instalimi
  11. Zgjidhet Mesazhe të gjata dhe gabimi vbet_containsSeparated
  12. Zgjidhet Shtim i rel = "Etiketimet alternative"
  13. Zgjidhet Нужна Ваша помощь
  14. Zgjidhet Ndihmën e nevojshme
  15. Zgjidhet Të mos përkthehet dhe problem me Yandex
  16. Zgjidhet Nuk marrin asnjë të mesazheve që përmbajnë "ü, ö, ä, §"
  17. Zgjidhet Përkthyes nuk punon
  18. Zgjidhet Asnjë mënyrë për të parë se sa më shumë nevojave të përkthyer?
  19. Zgjidhet Problemi me i kodimit të tekstit të përkthyera
  20. Zgjidhet Convertendo idioma padrão
  21. Zgjidhet vb_replacer_rules - të pavlefshme mySQL
  22. Zgjidhet Vetëm lidhjet në navbar (homepahe dhe forum) lidhjet janë të lidhura vetëm në anglisht
  23. Zgjidhet Të gjithë tekstin Tim është zhdukur në faqet e përkthyer!
  24. Zgjidhet Cache
  25. Zgjidhet Nuk përkthehet
  26. Zgjidhet Të gjitha testet e mia dështojnë për API-së
  27. Zgjidhet Përkthim
  28. Zgjidhet Baza e të dhënave Gabim Quando atualiza një o profilin lingua Quando atualizo
  29. Zgjidhet Nuk përkthehet emrin meta = "description"
  30. Zgjidhet vBET Translations Manuali - diçka shkon keq
  31. Zgjidhet Krijuar një template me porosi për jashtë directory vBulletin për të zëvendësuar VBCMPS por tani kaloni gjuha shkon në forum vetëm
  32. Zgjidhet PHP Fatal error - vbenterprisetranslator_functions_hooks.php on line 989
  33. Zgjidhet Problemet me URL-së
  34. Zgjidhet VBulletin blerë por nuk mund të gjejnë hebraisht me
  35. Zgjidhet gabim me vbry anëtarësimin në pyetje
  36. Zgjidhet Përkthimet e emrit faqes në e-mail
  37. Zgjidhet Përkthyes nuk është duke punuar pas vBulletin up date.
  38. Zgjidhet Solved Googlebot ka zbuluar gabimet # 2
  39. Zgjidhet Përditëso kalimit të shkarkimeve
  40. Zgjidhet Pyetje Caching
  41. Zgjidhet Nuk ka Input dokumentit specifikuara
  42. Zgjidhet Ekran të bardhë pas postimit apo redaktimi
  43. Zgjidhet Switching nga të drejtat e rezervuara për të dbSEO
  44. Zgjidhet Faqet e përkthyer bosh - jo Përcjellin të përkthyer URL
  45. Zgjidhet Gabim pas përditësimit të 4.2.2
  46. Zgjidhet se si të merrni për të punuar me dorë përkthimi
  47. Zgjidhet Nuk mund të uninstall vBET
  48. Zgjidhet këto punë do addons me cloudflare
  49. Zgjidhet Teksti zhduken
  50. Zgjidhet se si të merrni microsoft api çelësin
  51. Zgjidhet Nginx error.log
  52. Zgjidhet Urgjent, nuk mund të përkthehet në të gjitha
  53. Zgjidhet Lidhje të përkthehet pa Ndjekja URL
  54. Zgjidhet Kthehu tek produktet
  55. Zgjidhet Fillimi i faqes (link) error
  56. Zgjidhet Paramters shumta gjuhësore shtuar, kur klikuar mbi linkun
  57. Zgjidhet Tranlations nuk tregon VBulleting 4,2 versionin vBET e fundit /
  58. Zgjidhet keywords - nuk përkthimit
  59. Zgjidhet Çështje duke cituar - Pjesa 2
  60. Zgjidhet overlly kujdesshëm settings anti spam-
  61. Zgjidhet VBET nuk punojnë në Forum ose Postime Todays & problemin &. Htaccess
  62. Zgjidhet Çështjet e cituar
  63. Zgjidhet Përkthimi manual nuk është ruajtur
  64. Zgjidhet VBET përkthehet në faqet e mia
  65. Zgjidhet URL Google nuk mëposhtëm është me karaktere të veçanta
  66. Zgjidhet Zgjidhja: Nuk Translations përdorur Translations azure
  67. Zgjidhet njerëzit mesazheve
  68. Zgjidhet proceset e shumta mysql
  69. Zgjidhet Manual përkthimi edit buton nuk klikueshme
  70. Zgjidhet Cache forum messing up
  71. Zgjidhet Error 310 (neto :: ERR_TOO_MANY_REDIRECTS)
  72. Zgjidhet vBET çështje Manuali përkthim i mitur
  73. Zgjidhet Përkthim Manual nuk funksionon
  74. Zgjidhet Jo Përkthimi
  75. Zgjidhet Vendndodhja Profilin ndryshon ...
  76. Zgjidhet Faqet e jo përkthimin me përjashtim faqen kryesore ulje në forum
  77. Zgjidhet Jo përkthimin
  78. Zgjidhet nuk punon pas azhurnimit fprum për 4.2
  79. Zgjidhet Gabim në faqet me përkthim
  80. Zgjidhet Pyetje pa kuptim
  81. Zgjidhet Tabela nuk ekziston gabim.
  82. Zgjidhet Blerë, por nuk ka çelës licencë dhe asnjë ndihmë nga vBET - shumë të pakënaqur
  83. Zgjidhet Nuk duket përkthimin dhe teksti origjinal
  84. Zgjidhet jo të gjithë janë duke punuar
  85. Zgjidhet Faqet e krejtësisht bosh në VBET faqe të përkthyera
  86. Zgjidhet Problem pas instalimit të freskët
  87. Zgjidhet Postime bosh
  88. Zgjidhet urls me? vbetxx bashkangjitur me ta në indeksin e google
  89. Zgjidhet Faqet e jashtë nuk punojnë në gjuhën bazë jo, krijon çuditshme URL-së
  90. Zgjidhet Qasja API Google Simple
  91. Zgjidhet Vetëm Përkthimi për mysafirët
  92. Zgjidhet Thyen FAST CGI ndryshim. Htaccess për sundimin vbet jashtë
  93. Zgjidhet Një shumë prej të 302 në Google Webmaster Tools
  94. Zgjidhet Përkthyes të mos punojnë siç pritej!
  95. Zgjidhet Nie tłumaczy
  96. Zgjidhet Strange / a / directory duke u krijuar para urls rishkruar
  97. Zgjidhet Gabim çuditshme!?
  98. Zgjidhet Google vazhdon të faqeve të indeksit të përkthyera pas uninstall
  99. Zgjidhet Asgjë nuk është duke punuar.
  100. Zgjidhet URL vBulletin
  101. Zgjidhet Just install vbet
  102. Zgjidhet Përkthyes nuk punon me Microsoft dhe Apertium
  103. Zgjidhet Në pamundësi për të përkthyer thread
  104. Zgjidhet Jo përkthimin Forumi 4.1.9 dhe vBET445BF
  105. Zgjidhet Paid për integrim dhe jo të instaluar deri tani
  106. Zgjidhet Jo përkthimin pas upgrade te 445
  107. Zgjidhet Forumi i pavlefshëm specifikuar. Nëse keni ndjekur një lidhje të vlefshme
  108. Zgjidhet Problemi në përcaktimin e vBET kryesore
  109. Zgjidhet Problem urgjent kur instalimi
  110. Zgjidhet nuk përkthimin faqe plotësisht në vBulletin 4.1.8
  111. Zgjidhet Google v2 nuk përkthimin faqe plotësisht.
  112. Zgjidhet Përkthyesi im i zhveshur nuk punon
  113. Zgjidhet Gabim krijimin e DB-së jashtme
  114. Zgjidhet Getting gabime në PHP
  115. Zgjidhet Cache VBET të punës, por jo përkthimin e ofruesit
  116. Zgjidhet 404s për gjuhën? I përditësuar htaccess tim dhe
  117. Zgjidhet Google API1 nuk punon më Google API2
  118. Zgjidhet Llogaria fshini
  119. Zgjidhet Troubl me integrimin vBulletin - HELP
  120. Zgjidhet Mbështetje Sipas Circunstances se gjithë të tjerët Ndiqni
  121. Zgjidhet Pergjigju me Qoute pushon së punuari
  122. Zgjidhet Tërheqja vizitorët
  123. Zgjidhet Vbulleting 4.7 + vBulletin 3,6
  124. Zgjidhet Uninstall & Results
  125. Zgjidhet lidhjet e thyera
  126. Zgjidhet Translation punon në faqen CMS, por jo në nenin CMS
  127. Zgjidhet Unë jam tërheqës për Google Translate, por nevojë për ndihmë nga vBET parë
  128. Zgjidhet Si të hiqni kodin vbet gjuhën
  129. Zgjidhet Përshëndetje të gjithëve
  130. Zgjidhet Faqe bosh në versionin payed 4.4.2
  131. Zgjidhet Translations nuk punon - error Microsoft
  132. Zgjidhet Përkthime bosh.
  133. Zgjidhet Translations nuk punon papritmas
  134. Zgjidhet Translations nuk pushon së punuari.
  135. Për të shpjeguar Gabimet gabimet gabime
  136. Për të shpjeguar Koha për byte parë - ndryshim i madh në qoftë se Google është fikur.
  137. Zgjidhet Gabim fatal, pasi 4.2.2 përmirësuar në përkthimin CMS artikuj
  138. Për të shpjeguar [Urgjentisht HELP ******] 3XX, xxx dublohet tag titullin ******
  139. Zgjidhet Nëse Titulli Temës Postimit të tejkalohet me futjen e gjërave langtitle pushim
  140. Zgjidhet Error pas instalimit vBulletin 4.1.5, atëherë VBet 4.4.2
  141. Zgjidhet Tabela & Guest Cache pastrues nuk regjistrimin hyra në detyrën e caktuar log
  142. Zgjidhet Kur cache fshihet / e optimizuar directory time / tmp mbush dhe crashes mysql
  143. Zgjidhet charset ISO-8859-9 nuk mbështetet?
  144. Zgjidhet gabim
  145. Zgjidhet Tabela vbenterprisetranslator_cache nuk dalin
  146. Zgjidhet How To plotësisht Uninstall
  147. Zgjidhet Flamujt nuk tregon në Safari, Chrome
  148. Zgjidhet Probleme me vBET & Muslimanët & chatbox
  149. Zgjidhet google zbulimin automatik të gjuhës nuk punon
  150. Zgjidhet Shiko profilin e anëtarit gjuha e barazimit nuk mund të zhbëhet
  151. Zgjidhet problem me TITULLI
  152. Zgjidhet Disa URLs Profile (jo në anglisht) të çojë në profilin e Admin
  153. Zgjidhet Gabim kur redaktimi një hyrje blog
  154. Zgjidhet Çështje Editor.
  155. Zgjidhet [HELP!] Regjistrimi nëpërmjet vB Mobile App (me vBet instaluar) nuk punojnë
  156. Zgjidhet Ajo nuk punon dhe Përkthim
  157. Zgjidhet Çështja Cache me dokumentin wiki
  158. Zgjidhet vbet + vBulletin Jo punës
  159. Zgjidhet Gabim Fatar pas install
  160. Zgjidhet nuk përkthehet në tag url image Lidhje
  161. Zgjidhet Lidhje përkthyer forum duke treguar 404 gabime
  162. Zgjidhet gabim gjatë instalimit
  163. Zgjidhet Vistors e fundit për të bllokuar faqen e profilit tuaj, përdoruesve të përkthyera.
  164. Zgjidhet bazës së të dhënave gabim me Kush është në linjë
  165. Zgjidhet Flamuri nuk tregon në stil celular.
  166. Zgjidhet URL SEO nuk është duke punuar.
  167. Zgjidhet Problemet Sitemap të gjitha një e papritur
  168. Zgjidhet [Urgjent!] Thirrje për vbet_isLangOn padefinuar function ()
  169. Zgjidhet Visitor messages, përdoruesve të përkthyera.
  170. Zgjidhet Kuotat nuk janë të përkthyera?
  171. Zgjidhet Problemet htaccess
  172. Zgjidhet Ku për të ndryshuar këtë?
  173. Zgjidhet Faqe bosh kur moderator.
  174. Zgjidhet Koha mesatare për të marrë Produkt Pas Purhase?
  175. Zgjidhet Blad - postimet e leximit nuk punon
  176. Zgjidhet Llogari përdoruesi të re aktivizimi nuk hyni përdoruesit në
  177. Zgjidhet Nevojë për ndihmë ju lutem ASAP
  178. Zgjidhet VB 4.1.4 dhe 4.2.3 vbet - rrëmujë
  179. Hapur Error Vbet përdorues në linjë Vb 4.1.4
  180. Zgjidhet Nuk tregon Version Original Kur përkthyer.
  181. Zgjidhet Çështje me të PD dërguar nga vBSHOP!
  182. Zgjidhet Htaccess duhet të jetë?
  183. Zgjidhet Flamujt janë messed up.
  184. Zgjidhet Pas rankbadges upgrade merr hiqet.
  185. Zgjidhet Error Error_log
  186. Zgjidhet Paralajmërimet XCACHE nëse nuk keni hyrë brenda
  187. Zgjidhet Unë tani duhet të lëshojë një biletë install!
  188. Zgjidhet Gabim pas ngarkimi 4.3.0
  189. Zgjidhet Ndryshimi i kodit gjuhësor në një çështje pas.
  190. Zgjidhet gabime db
  191. Zgjidhet Fjalë të filtruar në titullin thread duke u përkthyer
  192. Zgjidhet nuk mund të bëjë lidhje SEO
  193. Zgjidhet Problem pas update me Muslimanët e integrimit
  194. Zgjidhet Google gabime sitemap
  195. Zgjidhet Disa probleme të çuditshme.
  196. Zgjidhet A nuk mund të përkthehen automatikisht në të gjitha pas
  197. Zgjidhet Zvarritje gabime Webmaster
  198. Zgjidhet Rinise Shqiptare Pa një flamur, Sant vBET në priv
  199. Zgjidhet karaktere të huaj kur të kaloni mes gjuhëve
  200. Zgjidhet Gabim nuk mund të përkthyer të gjitha temat dhe postimet
  201. Zgjidhet rrënjë problemi CMS përkthimi
  202. Zgjidhet Google mendon URL të reja për një vend të ndryshëm
  203. Zgjidhet Në pamundësi për të shtuar cookie-t
  204. Zgjidhet GABIM bazë të dhënash mbi MY FORUM
  205. Zgjidhet Çështjet e kujtesës
  206. Zgjidhet vBulletin API bërë vBET padobishme
  207. Zgjidhet Url Flamuri është e gabuar
  208. Zgjidhet CMS në rrënjë, forum at / forum
  209. Zgjidhet postuar në gjuhë të huaj nuk përkthehet
  210. Zgjidhet forum ka vdekur tani
  211. Zgjidhet Problemi importimin
  212. Zgjidhet Translations kthimin e tekstit bosh
  213. Zgjidhet Instalimi: vBET 4.0.0 probleme vb4.0.6/vbSEO
  214. Zgjidhet Go To Postimet e reja në Kerko nuk është duke punuar
  215. Zgjidhet nuk url seo e
  216. Zgjidhet PROBLEMI DATABSE
  217. Zgjidhet Error ri instalimit
  218. Zgjidhet Nuk mund të kthehemi në Gjuha e albumit
  219. Zgjidhet . Çështjet htaccess
  220. Zgjidhet Më ndihmoni
  221. Zgjidhet Pas regjistrimit nuk ka përkthim automatik
  222. Zgjidhet Nevojë për ndihmën tuaj / opinionin mbi problemin backup
  223. Zgjidhet GABIM geting nga sistemi im
  224. Zgjidhet Si mund të lëvizin pozicionin flamur për Arkivi
  225. Zgjidhet Si për të ngritur Firewall
  226. Zgjidhet BURIMI I pari
  227. Zgjidhet Problemet e instalimit vBet në vb4.0.8/vbSEO
  228. Zgjidhet Problemi me kodimin e përgjigjeve.
  229. Zgjidhet Redirect problemi loop kur kemi mundur "mysafir cache file"
  230. Zgjidhet Probleme me instalimin e vBET
  231. Zgjidhet Problemi config pas instalimi ...
  232. Zgjidhet Përkthimi nuk punon URL
  233. Zgjidhet Si mund të vendosë një opsion pa BBCode?
  234. Zgjidhet Google nuk lexoni faqet e përkthimit
  235. Zgjidhet Problem përkthimin Titulli / Forum
  236. Zgjidhet Cache mysafir nuk punon dhe kur të moderuar kanë faqe të bardhë.
  237. Zgjidhet si mund ta - Initial gjuhën zgjedhja përdoruesit për të gjithë shfrytëzuesit ekzistues
  238. Zgjidhet fjala / shprehja "Përkthime" në menu
  239. Zgjidhet Frazat që nuk merrni Përkthime
  240. Zgjidhet VB4.0.7 flamujt + nuk mund të jetë në template Custom
  241. Zgjidhet CMS Faqja e kaluar në lëkurën VB default.
  242. Për të shpjeguar Çinstalimit.
  243. Zgjidhet Postimet përkthyer bela me rezultatin e mia Kërko plan urbanistik
  244. Zgjidhet Looping
  245. Zgjidhet HELP - duke error PHP Fatal -
  246. Zgjidhet Gjuha kalimi problemi
  247. Zgjidhet përkthim dhe problemi charater
  248. Zgjidhet Faqja e bardhë për login.
  249. Zgjidhet kur i aktivizuar shfletuesin mysafir cache thotë lak pafund dhe të mbyllur
  250. Zgjidhet paralajmërim nga google
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Multilingual forum supported by vBET Translator 4.10.1