Pomembno: Ta stran uporablja piškotke (cookies). Z uporabo te spletne strani brez izklopu piškotke v brskalniku, pomeni, da se strinjate za njegovo uporabo.
Kupite! Lastnosti Downloads Preverite vBET na vBulletin 5

Zaslužite z nami!

Če bi želeli začeti zaslužite denar z vBET stika za Affiliate Program.
Rezultati 1 do 9 od 9

Thread: VBET dodatek - preprosto besedo ali besedno zvezo zamenjava prek mesto

  1. #1
    Brezupen
    Join Date
    Junij 2010
    Prispevkov
    265

    Default VBET dodatek - preprosto besedo ali besedno zvezo zamenjava prek mesto

    Z novo omejitve za različne države nekaj stavkov, jaz bi ljubezni, sposobnost za osnovno besedo zamenjati, ki vb je pa na podlagi geo lokacije.

  2. #2
    Michał Podbielski (vBET osebja) vBET's Avatar
    Join Date
    Oktober 2009
    Prispevkov
    3,026
    Blog vnosi
    1

    Default

    V tem trenutku vBET podpira priročnik za prevajanje, kjer lahko ročno pravilno prevedeni stavek (če ima uporabnik ustrezne pravice).

    Ne vem, ne razumem vašo potrebo. Kaj omejitve za države, ki so jih zapisali? Kaj besedo zamenjate v vB pišete o tem? Lahko pokažete to funkcionalnost s tem pot do funkcijo (v Admin CP? Na forumu?). Če vidim, kaj ste primerjati vaše potrebe, da bom verjetno bolje razumeli. Kot razumem, si želite, da bi te zamenjave v prevedenih stavkov - desno? In tisti, domnevam, da je treba storiti, ad hoc, različno za različne stranke, ni težko zamenjava v zbirko podatkov, - pravica? Kako želite določiti geografsko lokacijo? Za nekatere glave? Z ip (na podlagi dodatnih zunanjih storitev, ki bo kaznoval uspešnosti, ali imate na svojega ponudnika za to)?

  3. #3
    Brezupen
    Join Date
    Junij 2010
    Prispevkov
    265

    Default

    Funkcionalnost v VB le - Admin CP>Stilov & Predloge>Zamenjava Spremenljive Manager, kjer lahko rečemo, zamenjaj ",, Foo" "Bar" ampak to je na vse strani. V BRITANIJI v moji industriji so besedne zveze, ne moremo več uporabnikov kot "brezplačnih vrtljajev", mora bew "dobrodošli vrtljajev", ampak da je samo za združeno KRALJESTVO. obstaja več primerov, kot tudi. Morda lažje spreminjanje vb kodo na zamenjavo spremenljivk s 2 črko lokacijo kodo, nisem pogledal, da je še daleč.

  4. #4
    Michał Podbielski (vBET osebja) vBET's Avatar
    Join Date
    Oktober 2009
    Prispevkov
    3,026
    Blog vnosi
    1

    Default

    Kot vidim, te funkcije v vB se zavezuje, da stilov in ustvarite lahko ločene zamenjava za drugačen slog. Kot vidim v kodo na spremembe neposredno v podatkovni bazi. Če želite, nas, da se podobna zamenjava za cached prevode, potem mislim, da lahko to storimo. Preprosto izberite z izbrano besedno zvezo in posodobitev na novo. Lahko bi izbrali za jezik, ki ga boste želeli narediti zamenjave, vendar ne morete izbirati, za katero državo imamo prevod v španščino in to je to, mi ne bi ločeno prevodi za vsako državo, ki uporablja ta jezik. Lokacija kodo ne bo naredil ničesar tukaj, samo jezik kodo.

  5. #5
    Brezupen
    Join Date
    Junij 2010
    Prispevkov
    265

    Default

    OK maybee slabo videz, da bi zamenjava na strani upodabljanja, nato pa, kot vidim, shranjevanje lokacije na vrhu jezika bi postal velik.

  6. #6
    Michał Podbielski (vBET osebja) vBET's Avatar
    Join Date
    Oktober 2009
    Prispevkov
    3,026
    Blog vnosi
    1

    Default

    Zamenjava govoriš (v vB) dela za vnaprej test le - torej le za fraze. Ne dotikajte delovnih mest, tako da mislim, da ne smemo storiti, bodisi, še posebej za prevode. Tako kot vidim, to ni res potrebno - ja?

  7. #7
    Brezupen
    Join Date
    Junij 2010
    Prispevkov
    265

    Default

    NE, ne kot del prevajalca, da ne bi bilo dobro prilegajo, kot takrat, so shranjevanje do 2. moči.. mislim, da slabo poskusiti in narediti preprosto odstranite html elemente, nato str_ireplace nato postavite nazaj html na stran generacije in videli, če bo delo. sploh potrebujejo kavljem mesto, kjer je stran, ki je zbrala, vendar ne prikaže

  8. #8
    Michał Podbielski (vBET osebja) vBET's Avatar
    Join Date
    Oktober 2009
    Prispevkov
    3,026
    Blog vnosi
    1

    Default

    Prosimo, upoštevajte, da vse spremembe v datotekah, ki bo izgubil, ko boste posodobili svojo vBulletin.

    Kot sem razumel, da ni potrebe po vBET spremembe.

  9. #9
    Brezupen
    Join Date
    Junij 2010
    Prispevkov
    265

    Default

    Ne, Ni treba povezati z vBETSem ne upošteva jezik VS mesto

Oznake za to Thread

Pravila objavljanja

  • You ne sme objavljati novih tem
  • You ne sme post Odgovori
  • You ne sme dodati priponk prispevkom
  • You ne sme urejati svojih prispevkov
  •  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33