Pomembno: Ta stran uporablja piškotke (cookies). Z uporabo te spletne strani brez izklopu piškotke v brskalniku, pomeni, da se strinjate za njegovo uporabo.
Kupite! Lastnosti Downloads Preverite vBET na vBulletin 5

Zaslužite z nami!

Če bi želeli začeti zaslužite denar z vBET stika za Affiliate Program.
Rezultati 1 do 2 od 2

Thread: New pohitritve prihajajo:)

 1. #1
  Michał Podbielski (vBET osebja) vBET's Avatar
  Join Date
  Oktober 2009
  Prispevkov
  3,032
  Blog vnosi
  1

  Default New pohitritve prihajajo:)

  Izdelujemo vBET hitreje in hitreje spet

  V tem trenutku smo testiranje na 2 realnem forumih novo vBET izboljševanje učinkovitosti: Polna datoteke Cache Za goste.

  To bo omogočilo, da cache popolno HTML izhod ustvarjen za goste v datoteko predpomnilnika. Tako bodo naslednji zahtevi bo odgovor direktno iz statične datoteke. Takšna cache datoteke bo veljala nastavljiv število sekund (privzeto 10 minut).

  Prav tako smo ugotovili, da so nekatere strani spremenila ne preveč pogosto, ali to ni pomembno, da se kažejo te spremembe pogosto. Tako smo se še 2 parametrov. Ločeno konfiguracije parameter s časom živeti polnega predpomnilnika datoteke, ker ni ustrezne strani (privzeto 1 dan) in seznam ni ustreznih strani. V tem trenutku privzeto bo za nepomemben strani je treba upoštevati:
  - Član
  - Koledar
  - Arhiv
  - Tags

  Seveda Polna datoteke Cache Za goste se lahko izključijo, če vam ni všeč. In, ki omogoča popolno prilagodljivost smo celo vam omogočajo, da jo izklopite samo za določene strani. Tako boste lahko uživali Polna datoteke Cache Za goste na vaš forum in prezreti nastavljen strani. V tem trenutku privzeto Polna datoteke Cache Za goste ignorira:
  - Register
  - Iskanje

  Te vse možnosti, bodo vključeni v naslednji izdaji. Najprej smo želeli, da je test na realnih forumih Če imate nekaj dodatnih predlogov za privzete vrednosti v prezreti, ali ne ustreznih straneh - pišite tukaj

  PS.
  Kaj je najboljše - Polna datoteke Cache Za goste bo izboljšala svojo učinkovitost, ne le za prevedenih strani, ampak za normalno strani preveč!
  Nazadnje urejal vBET; 06-06-10 pri 01:01.

 2. #2
  Noob
  Join Date
  April 2010
  Prispevkov
  18

  Default

  Dobra novica Michal, hvala.

Oznake za to Thread

Pravila objavljanja

 • You ne sme objavljati novih tem
 • You ne sme post Odgovori
 • You ne sme dodati priponk prispevkom
 • You ne sme urejati svojih prispevkov
 •  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33