Kupite! Lastnosti Downloads
Stran 1 od 2 12 ZadnjeZadnje
Rezultati 1 do 10 od 12
Kot Tree2Likes

Thread: vBET 4.4.0 Released

1. # 1
    Michał Podbielski (vBET osebja) vBET Avatar
    Blog vnosi
    1

Privzeto vBET 4.4.0 Released

Hello

Kot smo obljubili smo vam podporo za druge prevode API-jev! Kot zdaj vBET podpira ne samo Google, ampak tudi Microsoft Translation API!

Ta različica se šteje BETA, zaradi velikih sprememb v podporo drugim prevod neumen, ampak prejšnjo verzijo vBET4.3.0 se danes veljajo za stabilne. V vBET4.4.0 je bilo le 3 malo bugs popravljena od prejšnje različice, tudi nekaj sprememb za vBulletin4.1.4 novega urednika. Vse podrobnosti v nadaljevanju.

OPOMBA: Obstaja še en korak potrebna posodobitev:
    - Upload na vsebino strežnik imenik upload-once od vBET paket (vključuje konfiguracije za več podpore prevod API)

BUGS popraviti:

Spremembe za vBulletin 4.1.4 novi urednik:

Znane težave (Menimo, da je kot vBulletin bugs in čakati na odgovor vBulletin za uradna poročila bug):

In kot vedno - Enjoy vBET!
    Nazadnje urejal vBET; 16-06-11 na 21:59.
    Taurus in sergarch , kot je ta.

2. # 2
    Države

Privzeto

sry, ampak kaj je "Opaque"?

Edit:
    Uploaded "upload" in "upload enkrat", da moje korenine forumih. Nameščeni najnovejše xml vendar Online bug še vedno obstaja. Fine.
    Nazadnje urejal wowglider.de; 16-06-11 na 20:20.

3. # 3
    Blog vnosi
    1

Privzeto

Citiraj Originally Posted by wowglider.de View Post
    sry, ampak kaj je "Opaque"?

Edit:
    Uploaded "upload" in "upload enkrat", da moje korenine forumih. Nameščeni najnovejše xml vendar Online bug še vedno obstaja. Fine.
    Mislil sem "papir" - že popravljen

O Online vprašanje - seveda še vedno obstaja - je jasno opisano v Znane težave oddelek v zelo nit vas odgovor In ste dali povezavo na poročilo o hrošču vBulletin ter vBET nit, kjer lahko najdete hitra rešitev in vse informacije o tem vprašanju. V tem trenutku čakamo vBulletin odziv na tem področju.

4. # 4
    Države

Privzeto

Ok, oprosti, sem mislil, da je bilo določeno s to različico.

Edit:
    Opaque stvar je tudi nekje v vašem vBET... dont vedeti, kje pa sem videl to pred .. ;-)
    Nazadnje urejal vBET; 17-06-11 na 14:41. Razlog: off topic odstraniti - je opisano v ločenem nit:)

5. # 5
    Blog vnosi
    1

Privzeto

Citiraj Originally Posted by wowglider.de View Post
    Ok, oprosti, sem mislil, da je bilo določeno s to različico.
    Radi bi ga rešili, vendar menimo, da je ne vBET bug samo vBulletin bug. Tudi če bo vBulletin bivanje s spremembami se v 4.1.4 potem najverjetneje bomo več mogli podpreti te posebne funkcije (ki prikazujejo uporabnikov zastava na spletni strani). Moramo počakati na reakcijo ekipi vBulletin zdaj. Bodo pa spremembe in ni sprememb na vBET strani bo potrebno. Ali pa bodo ostali z dejanskimi rešitev in smo resnično vprašanje za obravnavo te funkcije.
    Nazadnje urejal vBET; 17-06-11 na 14:41.

6. # 6
    Blog vnosi
    1

Privzeto

Samo za opozorilo - ne dela na spletu Uporabniki stran je znana težava in imajo enostavno hitro popraviti. Zdaj čakamo na vBulletin pri obravnavi tega, ker je to njihova napaka (v tem trenutku s statusom "potrjeno"). Mi spomni tega, ker smo dobili od uporabnikov, ugotavlja, da ni dela - ja vemo

Hitra rešitev je trivialna - glej pod spodnjo povezavo:
    Online uporabniki izdaje (hitra rešitev: http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post8985) (VBulletin bug poročilo: vBulletin JIRA)

7. # 7
    Noob

Privzeto Got to sporočilo o napaki po nadgraditi na 4.4.0

Got to sporočilo o napaki po nadgraditi na 4.4.0

Fatal error: Call na vbet_isLangOn undefined function () v / disk2/forum/includes/vbenterprisetranslator_functions_hooks.php on line 1002

8. # 8
    Blog vnosi
    1

Privzeto

Citiraj Originally Posted by cevo View Post
    Got to sporočilo o napaki po nadgraditi na 4.4.0

Fatal error: Call na vbet_isLangOn undefined function () v / disk2/forum/includes/vbenterprisetranslator_functions_hooks.php on line 1002

Prosimo, odprite novo temo za to v poročilu Bugs poglavju - bomo mogli upravljati tam.

9. # 9
    Države

Privzeto

Besedilo samodejno prevedena iz: hebrejščina: slovenski
    Prevedeno besedilo
    Obstaja destinacije / datum, ko stabilna različica prišel ven?
    Več mesecev sem prenesli sistema in počakajte, da stabilna različica in vaš veljaven
    Izvirno besedilo

10. # 10
    Blog vnosi
    1

Privzeto

V tem trenutku nimamo javnost datum za naslednjo različico. Pravzaprav se šteje kot stabilna različica vBET4.3.0. vBET 4.4.0 dodaja podporo za Microsoft prevajanja in rešuje nekaj napak iz 4.3.0. V tem trenutku v 4.4.0 imamo 8 žuželke - vsi so že popravljen in bo vključen v naslednji izdaji.

V tem trenutku lahko rečem, da je vBET4.4.0 dokaj stabilno. Najbolj pomembno hroščev, ki bi po vašem mnenju rešiti s hitro popraviti, so:
    - vBET dodatne Skupine obravnavati kot prepovedan
    - Microsoft prevajanje besedil, vključno z "značaj
    - Ni bilo mogoče najti vbet_isLangOn ()
    - <! - VBET_SNTA -> je bil dodan v bazo podatkov za prijavljene mesto
    - Disappearing dodatne uporabniške skupine za uporabnike

Kot sem napisal te bodo vsi vključeni v naslednji izdaji. V tem trenutku smo še vedno čakajo, da ne bo videti kaj drugega videti. Če ste v naglici lahko namestite vBET4.4.0 in ne hitrih rešitev.

Stran 1 od 2 12 ZadnjeZadnje

Oznake za to Thread

Pravila objavljanja

• You ne sme objavljati novih tem
  • You ne sme post Odgovori
  • You ne sme dodati priponk prispevkom
  • You ne sme urejati svojih prispevkov
  •  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27