Kupite! Lastnosti Downloads
Rezultati 1 do 3 od 3

Thread: 404 napak

1. # 1
    Države

Privzeto 404 napak

Jaz sem odkritju, ko je URL vsebuje "ali%, ki ga ustvarjajo napake na 404 prevedenih strani. Ali obstaja način za odstranjevanje teh znakov ven?

2. # 2
    Michał Podbielski (vBET osebja) vBET Avatar
    Blog vnosi
    1

Privzeto

Pravkar sem preveriti na našem strežniku, zato je dobro deluje (http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post1600).

Prepričajte se, da uporabljate zadnje različice vBET. Preverite, ali vaša vBSEO konfiguracija je primerno v skladu z navodili za integracijo v readme.html od vBET paket. Če se po tem vprašanju se bodo še vedno obstajajo, da nas obvestite in pošljite dodatne podrobnosti, ki jih PM.

3. # 3
    Michał Podbielski (vBET osebja) vBET Avatar
    Blog vnosi
    1

Privzeto

Ok. Odkril sem, da na strežniku vprašanje je točno s karakterjem%. In zdi se, da ko je bil vpleten je strmoglavilo na nekaj. Htaccess reportaža ravni. To pa še ni ustrezno preusmerjeni na vbenterprisetranslator_seo.php tako vBET je bilo še niso vključeni še. Vem, da je bilo delo brez prevoda, vendar se zdi, da ko je bil preusmerjanje Parametri% in je bil v URL to ne bo šlo več na strežniku.

Izdaja rešiti z rezanjem značaja% s ni prevedena link. Sem že, da je na strežniku. Rešitev je, da uredite po meri znak zamenjave v / Include / config_vbseo.php. Torej, če je bila prazna, preden bo videti takole sedaj:
    PHP Code:
    $vbseo_custom_char_replacement = array('%' => ''); 
    Nazadnje urejal vBET; 24-02-10 na 21:12.

Oznake za to Thread

Pravila objavljanja

• You ne sme objavljati novih tem
  • You ne sme post Odgovori
  • You ne sme dodati priponk prispevkom
  • You ne sme urejati svojih prispevkov
  •  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27