To je iz vb adminpanel
Forum URL
URL vašega foruma.
Opomba: ne dodajamo poševnico. ('/')
To je iz vb adminpanel
Forum URL
URL vašega foruma.
Opomba: ne dodajamo poševnico. ('/')
Nazadnje urejal vBET; 27-10-10 na 02:21. Razlog: Povezava na unappropriate vsebine - tudi spremenjen s vBulletin potrebujemo originalno tukaj
vBulletin spremenili svoj URL in ga opaqued. Prosimo, da ponovno notranjost BBCode CODE - tako da bomo vedeli, EXACT vrednost tega parametra na vašem forumu.
Sem dodal dodatno: v url
Code:http://www.webscutest.com/forum
Nazadnje urejal vBET; 27-10-10 na 02:23. Razlog: Popravljena url vrednost
Ne vem, zakaj bi bilo težje ... Sem ga popraviti - moram potrditi, da se prepričajte zdaj - prosim poglej v vašem prejšnjem delovnem mestu, in potrditi pa je natančna vrednost?
Če je odgovor pritrdilen potem je to v redu - v tem primeru vas prosimo, preverite, pa je vBET napaka na vseh - onemogočiti vBET celoti:
1. Ga onesposobiti v admin CP
2. Komentar vBET pravila. haccess
3. Kopiranje 2 dejansko spremenila vBSEO datoteke in jo preglasijo z izvirno od vBSEO paket.
Če težava še vedno obstaja, potem onemogočite, potem to ni vBET krivda in ne moremo vam pomagati pri vprašanjih, ki se ne povzroča vBET.
Če vprašanje izgine po invalidnost, nato pa vas prosimo, razveljavite spremembe in da Kamil info o tem - on bo preveril in ga rešili na mestu.
Hello,
Naredila sem vse korake iz Michał pošti (prejšnji post), in vprašanje je še vedno tam (tudi če vBET je onemogočite).
Kot sem napisal prej - to je niti vBET vprašanje, verjetno vBSEO. Samo pišite na vBSEO podporo.
z naše strani to je vse. Rešeno