Pomembno: Ta stran uporablja piškotke (cookies). Z uporabo te spletne strani brez izklopu piškotke v brskalniku, pomeni, da se strinjate za njegovo uporabo.
Kupite! Lastnosti Downloads

Zaslužite z nami!

Če bi želeli začeti zaslužite denar z vBET stika za Affiliate Program.
Rezultati 1 do 3 od 3

Thread: Pomembno Bug v vBet!

 1. #1

  Default Pomembno Bug v vBet!

  Hello,
  im using vBulletin, vBSEO in vBet.

  I omogočena, "intern ne-slediti za (Pokaži samo) post" na vBSEO. Deluje zelo dobro, ampak problem je, zaradi vBet, njene ne delajo za/sl /. Tako moram plačati za veliko prevodi, ki ne rabim. Preverite vse "Pokaži samo post" nofollow (!) ali "meta noindex" Thats kaj mislim: Forum WoW | WoW WoW poštena Forum - pogled enotnega Post - Bot / MMO jadralnih Downloads (vse različice in zateči vključno) To naj ne bo indeksirana, ker svoje samo podvojene vsebine!
  Nazadnje urejal vBET; 03-01-14 pri 13:35. Razlog: BBKODA popravek

 2. #2
  Michał Podbielski (vBET osebja) vBET's Avatar
  Join Date
  Oktober 2009
  Prispevkov
  3,034

  Default

  Ne vem ali sem vas pravilno razumel. Kjer je žuželka v vBET? Kaj je narobe, stran, ki ste nam dali? Kjer je "no-Praha" naj vključijo? To bi moralo biti na povezavo na stran, ki ste nam ne na strani sami. Na originalni strani tudi nimate koli "meta »noindex - Prosimo Opomba da vBET ne dodaja vsebino samo to prevaja. Če želite imeti "meta noindex" tam le uporablja na izvirno stran in bo ostal na vsaki prevedenih strani

  Tudi je stran, ki je povezavo do strani, Pokaži nam so pod to povezavo "nofallow", nato pa po prevod te "nofallow" bo vključijo tudi. Kjer je vprašanje? Prosimo, opišite to v več podrobnosti. V tem trenutku ne glej vprašanje.

  Prosimo, upoštevajte, da podpira vBET je možnost, ki vam omogoča, da ignorirati prevod za določene strani. Ta možnost ne bo prevesti strani, ki vključuje v URL tekst, dodane v konfiguraciji vBET. Za strani, ki si dal bi lahko"-stran"Torej, če ste dodali to v Admin Kp - > vBET - > prevajanje možnosti - > prezreti URLjev nato stran, ki ima "-stran" v URL ne bo treba prevesti, povezave do teh strani ne s šifro jezika, zastavice bodo ustvarjeni ne obstaja in bo tudi, če nekdo doda jezik kodo URL iz strani, potem je spreminjala bo preusmerjen v prvotno eno.

  Prosimo, povejte, ali potrebujete več pomoči tukaj?

 3. #3
  Michał Podbielski (vBET osebja) vBET's Avatar
  Join Date
  Oktober 2009
  Prispevkov
  3,034

  Default

  Noben odgovor - predvidevam, da izdajo Opomba obstaja več

Oznake za to Thread

Pravila objavljanja

 • You ne sme objavljati novih tem
 • You ne sme post Odgovori
 • You ne sme dodati priponk prispevkom
 • You ne sme urejati svojih prispevkov
 •