Pomembno: Ta stran uporablja piškotke (cookies). Z uporabo te spletne strani brez izklopu piškotke v brskalniku, pomeni, da se strinjate za njegovo uporabo.
Kupite! Lastnosti Downloads Preverite vBET na vBulletin 5

Zaslužite z nami!

Če bi želeli začeti zaslužite denar z vBET stika za Affiliate Program.
Rezultati 1 do 4 od 4

Thread: Spremembe ponudniki API

 1. #1
  Prepovedani
  Join Date
  Oktober 2011
  Prispevkov
  1

  Default Spremembe ponudniki API

  Tako je Google začel zaračuna za prevode in MS prihodnje pristojbina struktura je neznana (kako dolgo bo ponujajo brezplačno storitev?)

  Če kupim vaš izdelek, je zagotovil, da bo imajo prevajalsko storitev v prihodnosti ne bi morali plačati dodatne na besedo brezplačno?

  Torej, če v prihodnosti, MS ustavi njihovo brezplačna storitev, in/ali ne morete najti vse brezplačno API, bom lahko dobil nadomestilo na programsko opremo?

  Hvala vam.

  -Andy.

 2. #2
  Michał Podbielski (vBET osebja) vBET's Avatar
  Join Date
  Oktober 2009
  Prispevkov
  3,032
  Blog vnosi
  1

  Default

  Google Translation API v1, ki je prosta je na voljo samo do 1 decembra 2011.
  Google Translation API v2 je že na voljo in plačana.
  Microsoft prevod API bo prost do marca leta 2012. To je že na voljo tudi kot plačane službe tako struktura pristojbin je na voljo.
  Booth prost prevod API so že okvirih.

  Ne dati in ne bomo dati zagotovil, da boste imeli dostop do ponudniki prevodov. Je na uporabniški strani skrbeti o tem (ustvarjanje ustreznega računa na prevajanje ponudnikov sistemov, plačilo, če plača storitev uporabljajo, da so v redu njihovih pogojih storitev). To ne moremo storiti za naše uporabnike. Tudi mi ne more dati zagotovila za tretje stranke. Če želite imeti take zagotovila, prosite za ti ponudniki prevodov.

  In odgovor na vaše zadnje vprašanje - ne. Res - zakaj? Vam, da nas ne plača prevodi - vas plačati nam za vBET licence, ki uporablja zunanje ponudnike bi vam prevodi 3rd strank. vBET storiti in storiti isto stvar - vprašati za prevajanje za prevajanje ponudnika, izberete (iz podpira) in predstavlja njihovih rezultatov. Če zunanji ponudniki bo spremenila ničesar v svoje strategije, vBET bo še vedno isto stvar. Tako zakaj bi celo želite od nas nadomestilo, če smo še vedno vam ista stvar? -posledica ponudniki prevodov.

  Nihče od nas ne ve prihodnost - če bi, osebno ne bi pišem to sporočilo, šele iti za nekatere loterija Naše tveganja v tej dejavnosti je, da smo odvisni od zunanje prevajalske ponudniki API. Naši uporabniki tveganja je, da so odvisne, ponudniki izrazov zunanje prevajalske storitve. Nihče ne bo spremenil. Če svojega ponudnika gostovanja vas, več za strežnik, ki gosti vam bo povpraševanje nadomestilo od trenutka, ko uporabljate strežnik? Omogoča biti realistični - jih želite in uporabite, življati ne umislek, kaj se bo v prihodnosti (kot vedno z vse), ali boste nastanili v posteljo celoten dan, ker ne veste, kaj se bo zgodilo, ko prideš. Ne bomo zavarovalnica in dokončno ne bomo fortune-tellers. Ne vemo, kaj se bo zgodilo - naše načrt je, da sprejmejo

  Tako sem vam ne obljublja, ki ne more biti držite. Ko kupite mleka ne vprašaš boste dobili polno vračilo če pijete bo ne celo mleka (ker ste ga razdelite, pusti, prekinil steklenice ali karkoli drugega). Ali imate vbseo? Naredil si vprašal jih, boste dobili polno vračilo če vBulletin končno dodati SEO povezave in vas bodo mogli imajo to brezplačno namesto plačila za drugo mod - kaj lahko to storite zdaj. Zakaj ste celo vprašajte nas o tem? Pozorno - preberite licenčno pogodbo je pošteno in realistične. Ista stvar, boste našli druge programske opreme - še posebej, ko je odvisna od 3rd strank.

  Če imate več vprašanj, vas prosimo, kar vprašaj
  Nazadnje urejal vBET; 11-10-11 pri 19:48.

 3. #3
  Države
  Join Date
  Junij 2011
  Prispevkov
  32

  Default

  Prebral sem v google pages da cen za API, prevajanje storitev je 20$ /Mb

  Rabim, da oceni stroške, ki bi to storitev ustvarjajo v mojem mestu.
  Je na način, da se znesek trenutno dnevno/mesečna prevedeno vsebino z vašega izdelka, ki je že nameščen in delovnih v spletu?

  Thanks

 4. #4
  Michał Podbielski (vBET osebja) vBET's Avatar
  Join Date
  Oktober 2009
  Prispevkov
  3,032
  Blog vnosi
  1

  Default

  vBET storiti, ne statistika, sama - je nima smisla saj Google Translation API v2, da je. Tudi v Google Translation API v2 ste sposobni določiti svoje meje. V2 je plačana. V1 prost, vendar je zapre 1. decembra 2011. Microsoft prevod API je prosta do marca leta 2012. V tem trenutku podpiramo vse 3 teh vmesnikov API

Oznake za to Thread

Pravila objavljanja

 • You ne sme objavljati novih tem
 • You ne sme post Odgovori
 • You ne sme dodati priponk prispevkom
 • You ne sme urejati svojih prispevkov
 •  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33