Pomembno: Ta stran uporablja piškotke (cookies). Z uporabo te spletne strani brez izklopu piškotke v brskalniku, pomeni, da se strinjate za njegovo uporabo.
Kupite! Lastnosti Downloads Preverite vBET na vBulletin 5

Zaslužite z nami!

Če bi želeli začeti zaslužite denar z vBET stika za Affiliate Program.
Rezultati 1 do 2 od 2

Thread: VBSEO in VbOptimise

 1. #1
  Noob
  Join Date
  September 2011
  Prispevkov
  3

  Default VBSEO in VbOptimise

  Text automatically translated from: Spanish to: Slovenian
  Translated text
  Pred nakupom izdelka, želim odgovoriti na dve vprašanji.

  1 .- Videl sem na forumih, ki pravijo, vBET vBulletin povzroča negativen vpliv na delovanje strežnika. Moje mesto je 1.000.000 ogledov strani na dan in uporaba Memchached. Seveda, strežnik ne bo padla?

  2 .- "vbeta" je comptabile z vBSEO in VbOptimise? Sem prebral, da niso združljive, želijo, da mi poveš resnico.


  Hvala vam.
  Original text

 2. #2
  Michał Podbielski (vBET osebja) vBET's Avatar
  Join Date
  Oktober 2009
  Prispevkov
  3,032
  Blog vnosi
  1

  Default

  Hi, odgovarjanje na vaša vprašanja

  1 .- Prevajanje je nekaj dodatnih kaj se zgodi po tem, ko je ustvarila stran, tako da seveda bo potrebno dodatna sredstva. Ampak imamo veliko izboljšav, kot cache, ki omejuje ta vpliv. In v primeru goste smo še izboljšali hitrost stran generacije (za goste cached strani ustvarja hitreje kot pri običajni vBulletin) - v tem primeru smo cache končne proizvodnje, da poleg prijave za isto stran, so instant - samo pretakanje že pripravljen rezultat (manj CPU in pomnilnika porabo stroški prostora na trdem disku). Seveda, dokler ne poteče (nastavljiv). Ne moremo vam zagotoviti, kako hitro boste straneh ustvarjanje, saj je odvisna od preveč dejavnikov (število vaših procesorjev, količino pomnilnika, hitrosti povezave do prevajanja ponudnike, znesek prijav za prevedenih strani). Za normalno strani vBET ima majhen vpliv (dodajte zastave in pregledov za naslove, napisane v različnih jezikih). Večji promet na prevedenih strani bo pomenilo večje porabe virov. Dokler boste imeli prostega pomnilnika je vaš strežnik ne sme pasti. Prosimo, upoštevajte, da se lahko vedno uporabite samo del podprtih jezikov in po tem, ko se napolni predpomnilnik nato dodamo več jezikov in preverite, kako se vaš strežnik obdeluje. Ni čarobne - dodatno funkcionalnost bo prineslo dodatnih stroškov, vendar delamo na magic po tem (cache, Gost Cache) za zmanjšanje tega vpliva in doslej cached strani ustvarjajo hitreje kot običajni strani.

  2 .- Da smo v skladu s vbseo (Ga lahko vidite na tej zelo forumu) in smo sposobni povezovati s kabino vbseo in vBulletin Friendly URL za prevod URL. Prav tako smo v skladu s vBOptimise - mi smo jo uporabljajo na tem forumu preveč. To je potrebno povezati z vbseo (Jasno opisal, kako), vendar ni integracija je potrebna za vBOptimise

  Hvala vam.
  V primeru kakršnih koli drugih vprašanjih - prosim kar vprašaj.

Oznake za to Thread

Pravila objavljanja

 • You ne sme objavljati novih tem
 • You ne sme post Odgovori
 • You ne sme dodati priponk prispevkom
 • You ne sme urejati svojih prispevkov
 •  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33