Pomembno: Ta stran uporablja piškotke (cookies). Z uporabo te spletne strani brez izklopu piškotke v brskalniku, pomeni, da se strinjate za njegovo uporabo.
Kupite! Lastnosti Downloads Preverite vBET na vBulletin 5

Zaslužite z nami!

Če bi želeli začeti zaslužite denar z vBET stika za Affiliate Program.
Rezultati 1 do 8 od 8

Thread: Amateur tukaj

 1. #1
  Prepovedani
  Join Date
  Julij 2011
  Prispevkov
  4

  Default Amateur tukaj

  Hi, me zanima za nakup vBET. Jaz sem samo seznanjeni s PhpBB in ne dejansko imajo še vBulletin. Edini razlog, zakaj bi se za nakup vBulletin vBET. Ni kaj takega, za druge forume obstajajo?

  Moje zanimanje za vBET je zato, ker hočem moje prispevke v angleškem jeziku je treba prevesti v več jezikov in za prevedene mesta, ki bodo trajno. To je moje razumevanje tega, kar je tako dobro o vBET v primerjavi. Imam prav?

  Moja največja skrb je vprašanje, ali se bo forum (in vseh jezikih), ki jih indeksira Google in drugi iskalniki. Nisem strokovnjak za vse to pa so prebrali, da je, kaj je tvoj forum program, se zdi, da ne krši nekatera pravila očala, zato lahko pride do škodljivih učinkov na dolgi rok. Je to tako?

  Tudi, če želim kupiti vBET, Misliš, da precej newbie, kot sem jaz, ki še ni zares uporablja vBulletin (samo PhpBB) in ne vedo veliko programiranja, bi lahko dobili preprost vBulletin + vBET in teče? Vidim toliko tehnična vprašanja, da ne želim imeti soočiti - če imam za njihovo reševanje, lahko sem tudi nehal že od samega začetka, ker vem, da ne bodo mogli storiti.

  Prav tako moram dobiti VBSEO?

  Hvala.

 2. #2
  Michał Podbielski (vBET osebja) vBET's Avatar
  Join Date
  Oktober 2009
  Prispevkov
  3,032
  Blog vnosi
  1

  Default

  V tem trenutku vBET deluje le za vBulletin.

  Da vBET bo prevesti svoje prispevke v različnih jezikih. Prav tako bo še več. Ti uporabniki bodo lahko na delovnem mestu v vseh podprtih jezikih in boste videli, kot v resnici izbranem jeziku. To je, kako vBET podpira večjezikovno skupnost

  Google in drugi iskalniki bo indeks vaših prevedenih strani, ker ti so z uporabo različnih spletnih naslovov - le preveriti naš forum je z uporabo vBET Mi se ne kršijo katero koli od pravil Google. vBET je 100% združljiv z TOS Google - imamo celo samodejno cache čistilec cach rezultati ne daljše od 15 dni, kot je Google zahteva. Smo 100% OK za Google Terms of Service

  Namestitev vBET je enostavno in dobro opisan v datoteki Readme. Prav tako ne zahteva programiranja spretnost. Samo nalaganje datotek na strežnik in datoteke za uvoz izdelkov, ki jih Admin Control Panel vBulletin. Tudi za tiste, ki želijo, da storimo namestitev nudimo namestitev storitev za 30 $. Večina tehnična vprašanja na našem forumu so o integraciji z drugimi mods, ki odmori vBulletin arhitektura - mods tiste, ki so primerni z arhitekturo vBulletin ne zahtevajo povezovanje z vBET

  Vam ni treba vBSEO - VBulletin 4.x imeti lastno prijaznih URL-jev in vBET podpira prevod teh

  Če imate več vprašanj - prosim, vprašajte

 3. #3
  Prepovedani
  Join Date
  Julij 2011
  Prispevkov
  4

  Default

  Zdravo Michael,

  Hvala za odgovor. Imam nekaj nadaljnjih vprašanj:

  1) "smo celo samodejno cache čistilec cach rezultati ne daljše od 15 dni, kot je Google zahteva."

  Ali prevedenih strani pravi strani? Ne vem, kaj "cache" je vendar vse to pomeni, da bo po 15 dneh objave črta? Ali pa bo vsa delovna mesta v različnih jezikih je treba tam za vedno in indeksiranih v google za vedno?

  2) Ali je prišlo do primerov ljudi, ki uporabljajo vBET teče se spopada z google in pridobivanje njihove strani unindexed ali njihove bonitetne ocene, ki jih google trpijo na kakršen koli način?

  Thanks
  Jonathan

 4. #4
  Michał Podbielski (vBET osebja) vBET's Avatar
  Join Date
  Oktober 2009
  Prispevkov
  3,032
  Blog vnosi
  1

  Default

  Hi,

  Odgovori na vaša vprašanja:

  1) Ni pa to ne pomeni, da bodo izbrisani post. Prosimo, upoštevajte: Vaša vsebina je varna. vBET ne boste odstranili vse prave vsebine. Prevajanje rezultati so lahko shranjene v vBET v številnih oblikah - podpiramo baze podatkov predpomnilnika, polno cache datoteke Guest, spomin cache. To pomeni, da so prevodi, ki prihaja iz Google Microsoft shranjene na strežniku. Hvala, da je naslednji prevod je veliko hitreje, ker že imate prevod rezultate, shranjene na strežniku - vam ni treba vprašati zunaj strežnik in počakati na rezultate, se je vrnil z omrežjem. In vBET podpira tudi samodejno čistilo za to cached rezultate (prave vsebine - ta, ki je bila dana s strani uporabnikov ne glede na to, v katerem jeziku je vedno varna ). Prosimo, upoštevajte, da čistilo je prav tako v celoti konfigurirati

  2) Imeli smo primere, ko uporabniki kjer začasno blokira Google in ni mogel več prevajati. Ampak vsakič, ko je bilo, ker si ne nastavite Google prevod v ključnih vBET konfiguracijo. Prav vsakič, ko nastavitev, in mailing Google nazaj je bil, da odblokirajo, je vse šlo v redu. Prav tako pa je bil primera o un-indeksiranih strani - toda če se spomnim prav, je bilo vprašanje z napačno vsebino robots.txt, ki je bil blokiranje roboti. Prosimo, upoštevajte, da lahko vsa vprašanja, zgodovino boste našli v tem zelo forum - vse je tukaj. Tako lahko vidite vse zaprte in še odprte zadeve od zdaj in od prejšnjih. Ponosni smo na naše izdelke in ponosni smo, da lahko pomagamo našim strankam pri vprašanjih, se pojavi

 5. #5
  Prepovedani
  Join Date
  Julij 2011
  Prispevkov
  4

  Default

  Hvala Michal,

  Hvala za odgovore. Res bi rad kupil to in ga uporabljajo, vendar sem še vedno potrebujejo nekaj vprašanj odgovoril in nekaj zagotovila, ker bom izdatke za programsko opremo in tudi vBulletin vBET. Če to ne deluje za enega ali drugega razloga, da bomo odpadke v višini $ 300 za mene!

  1) Ne vem točno, kako deluje predpomnilnika. Imam prav reči, da je vsakič mesto napisana v jeziku, je to prevesti v druge jezike in shranjuje v cache v mojem strežniku za 15 dni. Kaj se zgodi potem? Prevod se odstrani in nato spet pretvorijo še 15 dni?

  V vsem tem času, bi moje rezultate v vseh jezikih, ki jih je treba iskati google za vedno? Bi ti cache ustvarjanje in cache čiščenje vpliva na mojo vsebino, ki se indeksira z Googlom?

  2) Ali lahko omejiti število prevodov želim vBET prevesti v? Jaz sem ob predpostavki, da bolj prevod, bolj obremenitev na strežniku?

  3) Ali lahko uporabljam normalno deljeno gostovanje, ki jih server? Bi normalno deljeno gostovanje v redu ali ne vBET zahtevajo dodatna finančna sredstva (VPS) za program, da deluje?

  Hvala za vašo pomoč!

 6. #6
  Michał Podbielski (vBET osebja) vBET's Avatar
  Join Date
  Oktober 2009
  Prispevkov
  3,032
  Blog vnosi
  1

  Default

  Hi,

  Ni problema - samo vprašati, če potrebujete Odgovor na vaše vprašanje:
  1) NO - se prispevkov ne prevedeni, ko so napisane. Objave so prevedene na zahtevo - ko nekdo pride na prevedeno stran nit potem je prispevek preveden in pojdite na predpomnilnika. In če je to v cache potem se vzame iz predpomnilnika. Če je zardel predpomnilnika. Potem to ni v cache, bo zato treba prevesti in pojdite na ponovno predpomnilnika. In tako naprej

  Vse vaše strani bodo iskati v Google. In da bo to vplivalo na vašo vsebino, ki se indeksira - to bo rasla, saj po namestitvi vBET Google bo indeks tudi vaš prevedenih strani

  2) Da - to je v celoti konfigurirati. Za vsak jezik, ki ste jih videli potrditveno polje bo podprl - si počistite jezikov, ki jih ne želite podpreti na vašem forumu in shranite nastavitve (vBulletin Admin nadzorno ploščo - konfiguracija strani).

  3) Ni odgovora 1. Vse je odvisno od velikosti vašega foruma. Če imate velik forum potem morate imeti VPS / namenskega strežnika, bo ne glede na to boste uporabili vBET ali ne. Mi je bil z začetkom na skupni strežnik. Kje smo imeli 4 forumih na enem računu (2 pravi in 2 test). Po nekaj časa, ko forumih odrasli smo morali premakniti. Če bo vaš forum zrasla iz 0then lahko prihranite nekaj denarja na začetku in začeti na skupnih strežnikih. Še vedno, ko bo rasla gor, boste morali premakniti, tudi če jih ne uporabljate vBET. Shared strežniki niso za aplikacije, ki je preveč prometa. Ne glede na to je forum ali karkoli drugega.

  Če imate več vprašanj - prosim, vprašajte

 7. #7
  Prepovedani
  Join Date
  Julij 2011
  Prispevkov
  4

  Default

  Hvala Michal,

  You napisal:
  "NO - so objav ne prevedeni, ko so napisana Objave so prevedene na zahtevo -. Ko nekdo pride na prevedeno stran nit pa je prispevek preveden in pojdite na cache."

  Nisem prepričan, da razumem to. Recimo, da pišem na delovno mesto v angleščini in ciljam na nekoga, upajmo, v špansko govoreči državi, da ga preberete. Če se prispevek ni preveden first takoj (ali pa so prvič vsaj?), Potem kako je špansko govoreča oseba, bo vedel, da sem napisal, da je delovno mesto, če je samo v google v angleščini?

  Na primer, lahko pišem pošti v angleškem jeziku, "hrana je dobro na tej restavraciji". Ali se bo takoj prevedena in indeksirajo "La comida es Bueno en este Restaurante"? Ne želim mu, da iskanje v angleščini ali da bo v nasprotju z namenom, kar želim storiti. Ne želim mu, da uporabi svojo omejeno angleščini, vendar predpostavimo, da on ne pozna angleški sploh in išče v svojem jeziku. Je to tisto, kar vBET ali pa sem jaz napačen?

  Hvala.

  In nameravate storiti to za druge forume?

 8. #8
  Michał Podbielski (vBET osebja) vBET's Avatar
  Join Date
  Oktober 2009
  Prispevkov
  3,032
  Blog vnosi
  1

  Default

  To ne bo v Google samo na angleščini, saj Google je plazil vaš forum - to pomeni, da Google gre tudi za prevod povezave. Torej imamo povpraševanje za prevajanje in stran dobi prevedeno.

  To je zelo preprosta - vsebina bo prevedena prvič, ko bo nekdo šel na prevedeno stran prvič. Ni pomembno, bo to resnično osebo ali Google robot. Vsebina je cached. In po tem, ko poteče cache je zardel in spet napolni, ko nekdo prosi za prevod nekaj, kar ni še cached.

  Torej, ko napišete svoj post v angleščini, potem jo je treba prevesti na zahtevo - ko bo nekdo zaprosi za prevod. Google bo preišče vaše strani, tako da bo tudi zaprosi za prevod, bo tako dobil prevedene vsebine in indeks vaš prevedeno stran. Tako bo oseba, ki ne vedo, angleščini našli vašo stran z iskanjem v svojem jeziku, kakor hitro je Google bo indeks strani.

  Da načrtujemo bolj generično orodje, ki bi bila sposobna podpreti prevode v drugih okoljih, vendar še vedno imamo nekaj značilnosti, ki jih želimo povezati, preden odpremo novo linijo izdelkov. Ni kateri koli rok za to v tem trenutku.

Oznake za to Thread

Pravila objavljanja

 • You ne sme objavljati novih tem
 • You ne sme post Odgovori
 • You ne sme dodati priponk prispevkom
 • You ne sme urejati svojih prispevkov
 •  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33