Pomembno: Ta stran uporablja piškotke (cookies). Z uporabo te spletne strani brez izklopu piškotke v brskalniku, pomeni, da se strinjate za njegovo uporabo.
Kupite! Lastnosti Downloads Preverite vBET na vBulletin 5

Zaslužite z nami!

Če bi želeli začeti zaslužite denar z vBET stika za Affiliate Program.
Rezultati 1 do 2 od 2

Thread: Zelo zanima vBET. Nekaj vprašanj

 1. #1
  Noob
  Join Date
  Junij 2011
  Prispevkov
  1

  Default Zelo zanima vBET. Nekaj vprašanj

  Jaz bom kmalu nadgradnji vBulletin 4.1.4. Ali plačan različico VBET delo z najnovejšo različico vBulletin?

  Imam tudi PhotoPost Mali oglasi na moji strani. Ali plačan različico VBET delo z PhotoPost Classifieds?

  V nekaj tednih bom tudi dodal Visichat od gchats.com na svojo spletno stran. Ali veste, če je plačana različica VBET bo tudi delo z Visichat?

  Hvala za vaš čas.

 2. #2
  Michał Podbielski (vBET osebja) vBET's Avatar
  Join Date
  Oktober 2009
  Prispevkov
  3,032
  Blog vnosi
  1

  Default

  Hello. Da, plačan različico vBET je delo z vBulletin 4.1.4. Smo že preizkušen v našem preizkus forum (kmalu bomo tudi premik našega foruma, da vBulletin 4). Soms dodatne podrobnosti o vBET in bo vBulletin 4.1.4 najdete tukaj (Ena od naših strank spraševali o novi urednik v vB4.1.4).

  V tem trenutku ne morem potrditi, bo vBET podpornih prevajalskih strani, ki jih PhotoPost Classifieds niti Visichat. Večina mods ne zahtevajo nobenih posebnih povezovanje in vBET samo prevaja rezultate. Še vedno v nekaterih primerih je potrebna posebna integracije. Tukaj lahko najdete več podrobnosti o vključevanju vBET z drugimi mods: http://www.vbenterprisetranslator.co...tructions.html
  Obstaja jasna navodila, kako to storiti za PhotoPost, še vedno nismo uporabo PhotoPost Classifieds in ne vemo tega izdelka, zato ne moremo domnevati, da bo to tudi dela. Ne moremo biti odgovorni za drugo kodo mods, in še veliko mods odmor vBulletin arhitekture (ki je razlog, zakaj dodatni povezovanje je potrebno včasih - predvsem za mods, ki ustvarjajo lastne strani).
  Prav tako ne more potrditi, da bo treba prevesti Visichat. vBET podpira vBulletin AJAX prevod z ustreznimi kavelj - še vedno je treba za druge mods uporabiti vBulletin arhitekturo ustrezno (sicer vBulletin ne bodo izvajale kavelj) in zahteva, mora iti s kodo jezika. Torej, tukaj mislim, da bo nekaj posebnega integracija, potrebnih za podporo prevajanja. Spet - ne more točno povedati, ker ne uporabljamo ta mod in ga ne vem. Še vedno ne bi smelo priti do napak.

Oznake za to Thread

Pravila objavljanja

 • You ne sme objavljati novih tem
 • You ne sme post Odgovori
 • You ne sme dodati priponk prispevkom
 • You ne sme urejati svojih prispevkov
 •  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33