Pomembno: Ta stran uporablja piškotke (cookies). Z uporabo te spletne strani brez izklopu piškotke v brskalniku, pomeni, da se strinjate za njegovo uporabo.
Kupite! Lastnosti Downloads Preverite vBET na vBulletin 5

Zaslužite z nami!

Če bi želeli začeti zaslužite denar z vBET stika za Affiliate Program.
Rezultati 1 do 5 od 5

Thread: Ne morem zdaj kupiti?

 1. #1
  Države
  Join Date
  Maj 2011
  Prispevkov
  36

  Default Ne morem zdaj kupiti?

  Torej, to ni možnost nakupa add-on več? Lahko se vam lahko dal gor opozorilo in znižajo ceno? Iskal sem, da se to fantastično add-on po tem, ko poskuša brezplačno različico.

 2. #2
  vBulletin Enterprise Translator (vBET) Osebje
  Join Date
  Maj 2010
  Prispevkov
  1,000

  Default

  Ne vem, kaj exacly želite kupiti.

  nudimo:
  -vBET licenco
  -vBET branding brezplačne licence (brez vBET url v nogo).

  Pravzaprav, Prodaja vBET je začasna počakaj. Več informacij tukaj:
  http://www.vbenterprisetranslator.com/purchase.php

 3. #3
  Države
  Join Date
  Maj 2011
  Prispevkov
  36

  Default

  Točno, to je začasno na čakanju. Oh no, bom to počakati zunaj, dokler je rešil vprašanje. Hvala, nekako.

 4. #4
  Michał Podbielski (vBET osebja) vBET's Avatar
  Join Date
  Oktober 2009
  Prispevkov
  3,032
  Blog vnosi
  1

  Default

  V tem trenutku vBET prodaja se z zaprtimi privzeto, saj bo Google zaprejo svoje prevajalske API 1. december (podrobnosti tukaj: http://www.vbenterprisetranslator.co...12-01-a-2.html).

  Bomo ponovno odprla uradno prodajo, ko bomo imeli alternativne rešitve za prevajanje. Lahko vam posebno povezavo, ki vam bo omogočilo, da kupujejo, če ste prepričani, da želite kupiti, tudi vemo, da v 6 mesecih bo Google blizu prevodi API, in če vBET ne bo treba alternativne rešitve, potem bodo prevodi prenehajo delovati. Zato smo začasno zaprto prodajo. Če ste popolnoma prepričani, da želite, da sploh kupiti - nam in poslali vam bomo posebno povezavo, ki bo omogočal to.

 5. #5
  Michał Podbielski (vBET osebja) vBET's Avatar
  Join Date
  Oktober 2009
  Prispevkov
  3,032
  Blog vnosi
  1

  Default

  Zato, ker mi je bila večkrat pozvano v tem, vBET mogoče kupiti zdaj smo ponovno odprla prodajo vBET. Še vedno smo dodali jasno opozorilo na strani nakupa tako vsem, ki želijo kupiti se zaveda, da bo 1. december 2011 Google prevod API zaprt in vBET nimajo na ta način trenutku alternativa za podporo prevajanja.

  Tukaj je izjava awailable na strani nakupa:
  OPOZORILO:! Google bo ustavil, da podajo svoje prevajalske API na 1. december 2011. Trudimo se, da podpora prevodov, ki jih druge storitve. Tu lahko najdete vse informacije o našem napredku tukaj: Google se izklopi prevodi API

  Mi blokiran prodaja vBET dokler nimamo alternativno rešitev za prevode, vendar mi je bil naprošen, da se za nakup vBET anyway. Smo pošteni podjetje in menimo, da prodaja proizvodov, ki se lahko prihodnji konec kmalu, tudi če stranki dogovorita o, da je v dovoljenju ni način, da bi podjetja (mnogi uporabniki ne berejo licenco sploh). Ker je bil smo prosili za to smo znova odpreti za prodajo vBET z opozorilom. Bodite pozorni - 1. december Google bo odpravila prevod API. Ne moremo sedaj povedati, koliko jezikov bo podprla po tem, ali bomo našli vse alternativne API prevodu sploh. In da ne pride do napake - tu je del vBET dovoljenja: vBET deluje s pomočjo Google Translation Service in vam mora biti omogočeno, da jo uporabljajo. SIMPLE Podbielski Michał vam daje nobenega nadomestila, v primeru, če je vaš forum blokiran / prepovedane ali omejene v kateri koli drugi način za prevajalske storitve Google.
  Torej ne bo nadomestila, v vseh. Mi se bomo potrudili za podporo prevodov, ki jih drugi API-ji, Še vedno v tem trenutku ne moremo zagotoviti, bo to pravno mogoče niti ne, koliko jezikov bo podprt.
  Torej, če še vedno želite kupiti, ki se zavedajo te prosim, uporabite naše Kupite! link.

Oznake za to Thread

Pravila objavljanja

 • You ne sme objavljati novih tem
 • You ne sme post Odgovori
 • You ne sme dodati priponk prispevkom
 • You ne sme urejati svojih prispevkov
 •  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33