PDA

View Full Version: Kako deluje - priročnik o več podpore jezikMarcin Kalak
22-09-14, 10:59
Ta članek opisuje, kako samodejno prevajanje deluje. Priročnik prevajanja opis najdete tukaj: http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/vbet5-general-discussions/4173-manual-translations.html
Če želite, da bi se izognili prevajanje del besedila, si oglejte tukaj: kako narediti nekaj besedila, ki niso prevedene? (http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/vbet5-general-discussions/4174-how-make-some-text-not-translated.html).

Ne vem, koliko ste navdušeni nad več jezikovne podpore do sedaj in upam, da vas bo navdušil še bolj, ko boste izvedeli, kako enostavno je v uporabi: D

Najprej mod podpira jezik uporabniškega privzeto. To je določeno v prijavnico in se lahko spremeni v CP uporabnika. Torej, če je uporabnik iz svojega privzetega jezika, potem mu to nič ... Samo piše prispevkov v njegovem jeziku, in vBET skrbi za vse. V takšnem primeru - če je uporabnik, ki privzeti jezik predpostavlja, da je celotno mesto (vključno z naslovom) napisal v svoji privzeti jezik. To se bo kmalu konfigurirati, vendar na njegovo trenutku obstaja preprosta predpostavka: če je uporabnik, ki privzeti jezik in se razlikuje od privzetega jezika forum, nato pa vsak svoje sporočilo v jeziku, ki ga izbere za svojega privzetega.

Ustvarite lahko tudi več sporočil, jezik, če je to le del sporočila je na voljo v različnih jezikih. To je zelo preprosta - vse, kar morate storiti, je dal besedilo, napisano v drugem jeziku notranjosti lang BBCode. To traja en parameter, ki je jezikovno kodo. Tj, če želite napisati nekaj, kar v poljščini, nato BBCode izgleda takole lang = pl.
Glej celoten primer (prostore v BBCode dodal, da se prepreči vrednotenje):
[ lang=pl]Przykład tekstu po polsku[ /lang]

Ta primer (brez presledkov v BBCode), vam bo dala kot rezultat:
Primer besedila v poljščini

Obstaja tudi še en BBCode, ki deluje točno tako, kot lang BBCode, vendar je rezerviran za prispevke pod naslovi samo. To je langtitle BBCode - se uporabljajo vBET za samodejno sporočilo znak za uporabnika, ki je njihov privzeti jezik, ki ni forum privzeti jezik. To se ne sme uporabljati ročno, in če želite uporabljati to tak način, potem ne pozabite postaviti celotno sporočilo notranjost lang BBCode uporabi isto jezikovno kodo, kot parameter v kabini BB kode (sicer nekatere dele prevesti kanalov RSS je ni mogoče ustrezno prevesti , vendar bodo delovna mesta ustrezno prikazano).

Ker vBET 3.2.0 lahko uporabite tudi samodejno zaznavanje jezika. Torej, v primeru, če bo uporabnik napisal sporočilo, ne da bi lang BBCode, potem bo vBET samodejno prepoznati, kaj je jezik tega sporočila in ga ustrezno označite. Lahko se celo odločite, kdaj zaupanje samodejno zaznavanje jezika in kdaj zaupati sporočilo avtor:)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Multilingual community supported by vBET Translator 4.10.1