Dôležitý: Táto stránka používa cookies, (cookies). Používanie tejto webovej stránky bez nutnosti vypnúť súbory cookie v prehliadači, znamená to, že súhlasíte s tým, pre jeho použitie.
Kúp teraz! Funkcia Súbory na stiahnutie Skontrolujte vBET na vBulletin 5

Zarábajte s nami!

Ak by ste chceli začať zarábať peniaze s vBET pripojiť k Affiliate Program.
| 1 z 3 123 PoslednýLast
Výsledky 1 na 10 z 24

Závit: ispy plugin - používateľské mená s <vBET_SNTA>

  1. #1
    Senior Member
    Dátum registrácie
    05. 2010
    Príspevky
    257

    Default ispy plugin - používateľské mená s <vBET_SNTA>

    To bolo úspešne integrované int vBET? Mám tiež záujem, aby mi iSpy stránky preložené. Aj keď sa môžem len získať používateľské mená správne. V tejto fáze som stále toto:

    vBET_SNTA

    ako používateľské mená na mojich stránkach iSpy.

    Vďaka!

    EDIT: Prepáč, že som vidieť, ak na VB3, len chcem spomenúť, som na VB4.
    Naposledy upravil Taurus; 22-12-10 v 08:56.

  2. #2
    vBulletin Enterprise Translator (vBET) Zamestnanci
    Dátum registrácie
    05. 2010
    Príspevky
    1,000

    Default

    Áno, tu máte návod:
    http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post1787

    Čo to <vBET_SNTA>? to je ešte na vašej strane, alebo nie?

  3. #3
    Senior Member
    Dátum registrácie
    05. 2010
    Príspevky
    257

    Default

    Vďaka Kamil. Kontrola teraz.

    Nemám <vBET_SNTA> nikde inde ako tu: iSpy

  4. #4
    Senior Member
    Dátum registrácie
    05. 2010
    Príspevky
    257

    Default

    Sledoval som inštrukcie, aby som Kamil súvisí, ale stále si to:



    Prosím o pomoc.

  5. #5
    vBulletin Enterprise Translator (vBET) Zamestnanci
    Dátum registrácie
    05. 2010
    Príspevky
    1,000

    Default

    To je preto, že meno je neparsovaný tu. A toto miesto je stále ešte nie je preložený ako to vidím ja. Prosím, všetky integračné krok za krokom znova. Potom, ktoré by mali byť preložené tohto webu.

  6. #6
    Senior Member
    Dátum registrácie
    05. 2010
    Príspevky
    257

    Default

    Čo tým chcete povedať tohto webu nie je preložené?

  7. #7
    vBulletin Enterprise Translator (vBET) Zamestnanci
    Dátum registrácie
    05. 2010
    Príspevky
    1,000

    Default

    Keď kliknete na vlajku - pre poľské exaple - Adresa URL je správna, ale stránky sú stále po anglicky. by mali byť preložené - tak sa miesto Nepoužívajte global_complete hák a vaše užívateľské meno <vBET_SNTA> nie je analyzovaný.

    Kde by som mohol nájsť tento mod? je to zadarmo? Aj Wold chcel inštalovať, a kontrolu.

  8. #8
    Senior Member
    Dátum registrácie
    05. 2010
    Príspevky
    257

    Default

    Ste s odkazom na túto stránku? vaispy. Pretože môj web creativx, a to je preložené!

  9. #9
    Senior Member
    Dátum registrácie
    05. 2010
    Príspevky
    257

  10. #10
    vBulletin Enterprise Translator (vBET) Zamestnanci
    Dátum registrácie
    05. 2010
    Príspevky
    1,000

    Default

    a ďalšia otázka.
    Prosím, pozrite sa do databázy do tabuľky -> Príspevok
    V tejto tabuľke nájdete stĺpec -> Užívateľské meno

    Skontrolujte prosím, že máte v databáze mená v tejto tabuľke sa <vBET_SNTA>, alebo nie?

| 1 z 3 123 PoslednýLast

Kľúčové slová pre túto tému

Prispievanie

  • Vy nie je zakladať nové témy
  • Vy nie je vkladať nové príspevky
  • Vy nie je prikladať
  • Vy nie je upravovať svoje príspevky
  •  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33