-
Ľudia, ktorí navštívia moje stránky prvý kladú otázky v Ruskej?
Ahoj všetci, keď ľudia z iných miest po celom svete navštíviť mojej stránky sa zdajú byť získať pop až žiadajú otázku v ruštine a url je mysite.com/ru/, ak kliknú žiadne z tlačidiel, potom sa dostať na stránky v ich jazyku, môže niekto pomôcť?
Tu je odkaz na pic zobraziť okno s hlásením http://www.thecodecage.com/Russian%20question.png
Naposledy upravil Simon Lloyd; 02-01-12 v 19:15.
-
vBulletin Enterprise Translator (vBET) Zamestnanci
Ahoj
S najväčšou pravdepodobnosťou nie je coused v vBET - vBET Neinštalujte žiadne vyskakovacie okná, prosím, uistite sa, že to nie je súčasťou akéhokoľvek iného plugin alebo mod
-
Nikdy vidieť, nemá vBET vyzvať užívateľa, ak chcú ísť do ich usercp nastaviť ich jazyk?
-
To je znenie!
ПЕРЕЙТИ НА РУССКИЙ ПЕРЕВОД?
to je preklad
Prejdite na ruský preklad?
Takže je to určite vBET v dělám!
EDIT: a mať najnovšiu verziu vBET ako viete, všetky vaše prístup podrobnosti že i pm 'd ste krátky kým rokmi by stále pracovať Ak potrebujete skontrolovať veci.
Naposledy upravil Simon Lloyd; 02-01-12 v 21:56.
-
Ok
Jedna vec prišiel ku mne. Mohli ste Skontrolujte hodnoty z dvoch možností:
AdminCP -> vBET -> Rôzne -> Presmerovanie na užívateľa jazyka
a
AdminCP -> vBET -> Rôzne -> Presmerovanie na užívateľa jazyka
Prosím, skúste vypnúť ho potom chack opäť na pop-up
-
By som ísť do that trouble ale to nie je naozaj problém, je skutočnosť, že je vždy v Ruskej predovšetkým!, chlap z Indie navštívil stránky dnes a dostal že v ruštine, jeho prehľadávač je nastavený pre angličtinu, jeho umiestnenie je nové Dehli, on nebol člen tak nebol zvolený fórum vysielania jazyk, takže by mali mať len fórum prezentované v jeho predvolený jazyk "Slovak"
Verím, že existuje iný problém okrem presmerovať užívateľa, ak bolo, že bych vždy byť v ruštine.
-
Pop až je stanovená na:
Presmerovanie na Upraviť profil
Len po prihlásení
Presmerovanie na používateľa jazyka
Požiadal - užívateľ sa opýta nemá on chce byť Presmerované
-
Práve prihlásený z mojej fórum (ako im stále prihlásený) a poľa objavila, nastavenia sú "po Zaloguj sa" tak prečo po denníka sa potom?, byl zvědav prečo moje členstvo mal spomalil a môj príjem z reklamy klesli, som hľadal dôvodov žiadna z ktorých môžete nájsť ale raz pop až je tam stránky nemá zaťaženie pokiaľ poľa je zrušená alebo ok'd žiadny z ktorých vyhľadávače môže robiť!
-
OK
Použitím prístupu ste ste mi poslal som wil skontrolovať to hned
EDIT:
Mohol si prosím popísať mi krok za krokom čo robiť, vidieť, že pop-up
Ak je potrebné, mohli ste vytvorený tiež non admin test účet.
Naposledy upravil r.dziadusz; 03-01-12 v 20:03.
-
PM odoslané s nové registrovaný užívateľ podrobnosti.
Kľúčové slová pre túto tému
Prispievanie
- Vy nie je zakladať nové témy
- Vy nie je vkladať nové príspevky
- Vy nie je prikladať
- Vy nie je upravovať svoje príspevky
-
Pravidlá fóra