Nevygeneroval vykonávať žiadne zmeny. Já jsem na vBulletin 3.6.8 s vBET3.4.1.
Zmenili Google jej preklad API, alebo tak niečo?
Nevygeneroval vykonávať žiadne zmeny. Já jsem na vBulletin 3.6.8 s vBET3.4.1.
Zmenili Google jej preklad API, alebo tak niečo?
Len som upgradovať na vBET 3.5.2 teraz môj preklad stránke je úplne prázdna. Čo mám chýba?
ok. Dostal som tento beží googletest.php. Vyzerá to, že som zavesené na Google
Skúška rozbehu preklad pre Google API v1
Výsledok testu: {"responseData": null, "responseDetails": "Podozrenie Podmienky služby Zneužívanie informácií nájdete http://code.google.com/apis/errors.", "ResponseStatus": 403}
Testovacia chyba:
Čas pripojenia (ms): 566.118164062
Môj test Microsoft API zdá dobrý. Nemali by moje vBET stále preložiť s Microsoft API?
Spustenie prekladateľský test MS
Výsledok testu: "Hello"
Testovacia chyba:
Čas pripojenia (ms): 492.813964844
Dobrý deň,
Áno by mohol ale test si urobil môže byť zavádzajúce, pretože ho otestovať preklad len v jednej sekundy
Mohli ste skontrolujte prosím:
-zriaďovali ste-urobil aktualizujete = nahrať znovu priečinok nahrať - raz - > vbet_translation_options Ak nie, prosím, urobiťadmincp -> vBET -> preklad poskytovateľov - > len použiť Google: Č
Áno som urobil "používanie Google iba: Č" a urobil upload vbet_translation_options priečinok.
Teraz Ak kliknem príznak, dostanem nasledujúcu chybu:
Fatal error: Call to nedefinovanej funkcie save_settings() v /home/smera/public_html/forums/includes/vbenterprisetranslator_class_translator.php on line 28
Nejasne Pamätajte si, začal som dostať vyššie uvedené chyby po som niektoré zmeny založené na FAQ odporúčanie o výkon. Pocit, že by mohol súvisieť s memory cache, alebo tak niečo
Naposledy upravil myandy99; 30-10-11 na 18:00. Dôvod: podrobnejšie
Urobil ste odstrániť/editovať súbory, (iné ako pre vBSEO integrácia)
Môžete mi povedať ktoré kroky (FAQ výkon tip) boli vykonané?
Ak si nepamätáte, z toho prosím PM mi prístup podrobné budem skontrolovať ho na váš server
Pamätám si, že sa vyskytol problém po som zmenil Memory Cache z žiadne, ak chcete niečo. Ale teraz aj keď som zmenil Memory Cache späť na "None" problém stále existuje
Som urobil nie odstrániť/editovať súbory, (iné ako pre vBSEO integrácia)
Naposledy upravil myandy99; 01-11-11 na 12:22.
Riadok kódu, kde Fatálna chyba vyskytuje sa zdá byť nasledujúce. Môžete získať niektoré odpovede?
Code:save_settings(array ('vbet_provider_availability_'.$provider => $availability));
Ste chyba sa zobrazí, pretože systém nemôže nájsť Funkcia save_settings ktoré je vBulletin funkcie a mali by byť v adminfunctions_options.php práve teraz neviem, prečo sa nenašiel, prosím reconsider reupload všetky vBet súbory, alebo prosím PM mi prístup podrobnosti a bude kontrolovať ho.
Je sotva možné, táto chyba bola vyvolaná meniace Memory Cache hodnota