Kúp teraz! Funkcia Súbory na stiahnutie
Výsledky 1 až 6 z 6

Závit: Vypnúť, ale inštalovať

1. # 1
    Senior Member
    Dátum registrácie
    11. 2009

Omeškanie Zakázať ale nie odinštalovať

Z dôvodu problémov s prekladmi, chcem vypnúť vbet po dlhšiu dobu, ale napriek tomu chcete mať možnosť znovu umožniť, aby bol systém k dispozícii.

Okrem vypnutie plugin, čo urobím, aby zmeny vBSEOJe config a. Htaccess, aby sa to stalo?

V súčasnosti, dokonca s plguin vypnuté.

Ak ste mohli mi poskytnúť presnú kód SNIPPET by som vďačný, ako som zrušený môj pôvodný zip.
    Naposledy upravil Moman; 05.10.11 v 21:39.

2. # 2
    Michał Podbielski (vBET zamestnancov) vBET Avatar
    Dátum registrácie
    10. 2009
    Blogu
    1

Omeškanie

Do vypnutia vBET:
    1. Vypnúť ho v Admin CP
    2. Komentár vBET pravidlá. htaccess. Ak si nepamätáte, ktoré sú potom skontrolovať v vBET balíček do-not-upload/tools/redirecting-rules adresár
    3. Vrátiť integrácie zmeny vBSEO súbory. Najjednoduchším spôsobom - stačí nahrať pôvodné súbory. Ak ich nemáte zips - stiahnite z stránky poskytovateľa. Najťažšie cesta - stačí otvoriť v readme.html vBET balíku a tam máte presne popísané, aké zmeny boli vykonané - len to, že v opačnom smere.

Že je múdre nie odstrániť - po odstránení bude voľné celé vyrovnávaciu pamäť databázy.

Vezmite prosím na vedomie, že dnes prinesú nové vBET verzia, ktorá je pripravená pre obmedzenie preklady. To znamená, že v prípade, ak poskytovateľ nie je k dispozícii, prejde do iného a predchádzajúcej kontroly raz za našou vidieť, je opäť k dispozícii. Aj v prípade, keď už dosiahnete hranice vo všetkých poskytovateľov, že budú používať falošné prekladateľ - cache preklady sa zobrazí, ale za novú, budete jednoducho vidieť pôvodné testovacie miesto prázdny, ako doteraz. Podrobnosti budú v oznámení. Budeme uvoľnenie asi 1 hodinu.

Prosím, povedzte to budete potrebovať ďalšiu pomoc tu

3. # 3
    Senior Member
    Dátum registrácie
    11. 2009

Omeškanie

Vezmite prosím na vedomie, že dnes prinesú nové vBET verzia, ktorá je pripravená pre obmedzenie preklady. To znamená, že v prípade, ak poskytovateľ nie je k dispozícii, prejde do iného a predchádzajúcej kontroly raz za našou vidieť, je opäť k dispozícii. Aj v prípade, keď už dosiahnete hranice vo všetkých poskytovateľov, že budú používať falošné prekladateľ - cache preklady sa zobrazí, ale za novú, budete jednoducho vidieť pôvodné testovacie miesto prázdny, ako doteraz. Podrobnosti budú v oznámení. Budeme uvoľnenie asi 1 hodinu.
    Skutočne realizovať tieto funkcie, späť, keď som objavil Microsoftu prekladateľ. Avšak ich limit je 400.000 chars/hodín alebo 2,000,000 zuhoľnatí denne (dokonca aj s OAuth). V minulosti bol caching viac ako 1 GB prekladov denne, ktoré by tieto rovnali miliardy znakov, dať alebo vziať. To znamená, že I by vždy presiahnuť poskytovateľov kvóty počas každú hodinu, ako bolo získanie vyše 2,000 hodinových preložená zobrazených stránok.

To je naozaj škoda, pretože sa mi naozaj páčil vbet, Moji užívatelia zistil, že je užitočné, a ja som mal veľa zábavy rozširovanie a skvalitňovanie (teda ReviewPost integrácia atď).

Tu je funkcia som napísal sehnat tokenom OAuth, (ktoré som potom uložené v memcache až do uplynutia to), bolo by to ďalším návrhom v budúcich vydaniach ako microsoft bude čoskoro sa požadujú:

PHP Code:
    function request_new_token() {

$obj_connection curl_init();

$arr_query_bits = array (

'client_id' => 'your client id',

'client_secret' => 'your secret',

'scope' => 'http://api.microsofttranslator.com',

'grant_type' => 'client_credentials'

);

$str_query http_build_query($arr_query_bits);

curl_setopt($obj_connectionCURLOPT_URL'https://datamarket.accesscontrol.windows.net/v2/OAuth2-13');

curl_setopt($obj_connectionCURLOPT_HEADER0);

curl_setopt($obj_connectionCURLOPT_FOLLOWLOCATION1);

curl_setopt($obj_connectionCURLOPT_RETURNTRANSFER1);

curl_setopt($obj_connectionCURLOPT_POSTFIELDS$str_query);

curl_setopt($obj_connectionCURLOPT_POSTTRUE);

curl_setopt($obj_connectionCURLOPT_TIMEOUT1);

$str_response curl_exec($obj_connection);

curl_close($obj_connection);

$matches = array();

preg_match('/\"access_token\":\"([^"]+)\"/'$str_response$matches);

$token $matches[1];

preg_match('/\"expires_in\":\"([\d]+)\"/'$str_response$matches);

$expires $matches[1];

return array(
    $token$expires);

Ďalší zaujímavý problém v mojom prípade je to, že sa vbet off, sa zdá, že Google je oveľa väčšou radosťou index našich stránkach:

Zdá sa, ako naša strata v premávke nebude tak veľký po all - aspoň to je dobrá správa!

4. # 4
    Dátum registrácie
    10. 2009
    Blogu
    1

Omeškanie

Vďaka za vaše poznámky.

Ako chápem, že váš kód bude vyžadovať Microsoft platené verzia - je to pravé?

O grafy - Vezmite prosím na vedomie, že to nehovorí, koľko strán bol indexovaný - koľko stránok sa plazil. A viac strán sa plazil, lebo tých, kde dodáva rýchlejší (viď predchádzajúci graf). Takže Google nereaguje na vBET - Reaguje na dobu odozvy len preto, aby sa preťaženiu servera. Pri odpovedi servera rýchlejšie roboty lezie rýchlejšie.
    Vidím vaše kanalizácie začali reagovať rýchlejšie, dlho predtým, ako ste zakázali vBET (Na začiatku septembra) - počet plazil sa začala zvyšovať potom presne. Takže ako vidíte, to súvisí s dobou odozvy.
    Mám záujem o tu len o jednu vec. Napísali ste včera, že chcete zakázať vBET. Tak včera vBET bol stále aktívny na fóre, ale na grafoch, ktoré ste označili posledných 6 dní vBET zdravotným postihnutím (ako som pochopil každý uhol pohľadu na graf je meranie z jedného dňa) - tak niečo, čo nie je v poriadku ...

Podľa informácií, ktoré dostali od vás Google liezol (nie indexovanie - to nie je to isté), oveľa rýchlejšie vBET bol stále aktívny. Iba posledné meranie na grafoch, ak je vBET bol zakázaný. Prosím, nedá zavádzajúce informácie. Samozrejme, že je súvislosť medzi dobou odozvy a počtu prezerané stránky, ale váš server je odpoveď oveľa rýchlejšie vBET ešte ďalej. Možno preto, že namiesto čakania na externé preklady serveri okamžite dostal kvóta prekročená informácií (to začalo asi pred týždňom). Možno preto, že zmeny konfigurácie (Guest vyrovnávací zapnutý pred mesiacom alebo tak nejako).

A jeden viac myslieť - naozaj si myslíte, že roboti prevádzky má rovnakú hodnotu ako skutoční ľudia prevádzky? Roboty bude nie kliknite v reklamách, roboty nevytvorí účet na vaše fórum a roboty nevytvorí hodnotný obsah na vaše fórum. Osobne myslím, že informácie, že máte väčšiu prevádzku prohledávačům nie je dobrá správa - je to nielen Novinky. Real prevádzky a reálnych ľudí bude voľná z vašej komunity.

Dostať späť na vydanie - budete potrebovať viac pomoci v tejto téme?
    Naposledy upravil vBET; 06-10-11 na 11:19.

5. # 5
    Senior Member
    Dátum registrácie
    11. 2009

Omeškanie

Problém je vyriešený - tak Kdepak, nebudete potrebovať pomoc práve teraz. Bych zachovať preklady okolo, ale kvôli vysokej návštevnosti, nie je možné v mojom prípade. Možno v budúcnosti zadarmo a mocný API bude k dispozícii - kto vie!

Problém bol, že mnoho preložené stránky boli zavesené. Pridanie to curl výzvy na je to zdať zvýšiť celkovú priepustnosť (moja filozofia je, že ak to nie je úplný v druhom, nie je to dokončiť):
    curl_setopt ($obj_connection, CURLOPT_TIMEOUT, 1);

To je dôvod, prečo modrá oblas bol rýchlejší (spolu s väčšie cache).

Zároveň je to určite otvorené pre interpretáciu, indexovanie dôkladná prehliadka motora je kľúčom k úspechu stránok, a kto vie - možná prítomnosť preklady bola bolí indexovanie obsahu moje stránky jadra (v angličtine)?

6. # 6
    Dátum registrácie
    10. 2009
    Blogu
    1

Omeškanie

Dúfame tiež, že preklady budú opäť zadarmo, nájdeme ďalšie preklady (zdarma alebo konkurenčné), alebo aspoň to bude lacné Môžete nám veriť, že chceme OK - ak nie je nevyhnutná podpora Teraz sme v blízkosti tohto vlákna. Prosím, majte na pamäti, že sme už poskytovateľov podpory frontu, čo umožňuje použitie jedného poskytovateľa, ak ste si citovať limity mravcov potom sa automaticky prepne na iný (a kontrolovať každých 10 minút sa dáva prednosť, je opäť k dispozícii). Ešte niektoré otázky, tu (beta verzia) - dnes si pripomíname ako poskytovateľ k dispozícii, ak sa stane nejaká chyba (zdá sa nie je nutné), ale už sledovať, kedy poskytovatelia označené k dispozícii na našom fóre a opraviť problémy. Dúfam, že sa opäť zídu

Kľúčové slová pre túto tému

Prispievanie

• Vy nie je zakladať nové témy
  • Vy nie je vkladať nové príspevky
  • Vy nie je prikladať
  • Vy nie je upravovať svoje príspevky
  •  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27