PDA

Zobraziť plnú verziu: Vyriešené Ďalšie langtitle rozobrať problém



moman
22-05-10, 23:46
Použitie vBSEO. Screenshot priložený.

http://www.pentaxforums.com/forums/members/adam-albums-website-news-screenshots-picture5413-a.gif

Nájdem oprava tohto vBSEO vo funkcii, ktorá spracováva toto.

moman
23-05-10, 01:27
V functions_vbseo_vb.php:

nájsť


vbseo_thread_seotitle($getnextoldest);

nahradiť


vbseo_thread_seotitle($getnextoldest);
if (strpos($getnextoldest['title'], '[/langtitle]')) {
require_once('vbenterprisetranslator_functions_bbcode.php');
$getnextoldest['title'] = vbet_parseTitle($getnextoldest['title']);
}
$vbseo_gcache['thread'][$getnextoldest['threadid']] = $getnextoldest;

vBET
23-05-10, 17:36
To by nemalo byť potrebné. Vedeli ste integrovaný vBET s vBSEO, ako je popísané v readme.html súboru? Ktorú verziu vBET používate? Posledná langtitle mať globálny analýzu funkcie.

moman
24-05-10, 04:08
Áno, a ja som s použitím najnovšej verzie 3.3.3.

vBET
24-05-10, 19:30
Strange. Prosím, povedzte nám, ako sa problém reprodukovať - budeme pracovať na viacerých elegantné riešenie, ktoré nebude vyžadovať ďalšie zmenu vBSEO súbory.

Dokážete ju zopakovať sa na server? Tj. V oblasti skúšobnej správy?

moman
25-05-10, 19:22
Nie, nemožno to dokázať tu, pretože nemáte možnosť použiť vBSEO zahrnúť závit tituly v ďalšej / predchádzajúcej odkazy (ktoré sú uvedené priamo pod rýchlu odpoveď editor). By ste najprv zapnúť voľbu.

vBET
25-05-10, 21:01
OK, takže - teraz vieme, ako sa reprodukovať. Budeme kontrolovať v našich testovacích stupňa a hľadať iné riešenie. Veľké vďaka! :)

kamilkurczak
01-06-10, 22:00
Je nám ľúto, ale nemôžeme reprodukciu tohto problému.
Testovali sme to na 3.5.0 a 3.3.3 vBSEO vBET. Ktorá verzia sa máte?

Uistite sa, že ste si nainštalovali najnovšiu verziu vbet (ak ste ho použili)

Ako je to s update product_vbenterprisetranslator.xml z Do-Not-upload zložky?

moman
02-06-10, 09:43
Ja používam vBET 3.3.3 a 3.3.2 vBSEO. My langtitle tagy nie sú analyzované na stránke profilu štatistiky ani teraz, zdá sa. Celkom divné!

moman
02-06-10, 10:09
Ak chcete parsovanie langtitle pod profilom "Štatistiky" kartu (kde je napísané "Posledný príspevok: ..."), som túto zmenu v class_userprofile.php:

Hľadať:

$this->prepared['lastposttitle'] = $getlastpost['title'];

Nahradiť:


$this->prepared['lastposttitle'] = $getlastpost['title'];
if (strpos($this->prepared['lastposttitle'], '[/langtitle]'))
{
require_once('vbenterprisetranslator_functions_bbcode.php');
$this->prepared['lastposttitle'] = vbet_parseTitle($this->prepared['lastposttitle']);
}

Neexistuje spôsob, ako tagy sú globálne analyzovať, ako inak, táto zmena by nebola potrebná. Tam sú tiež žiadne háčiky v tejto triede súboru.

vBET
02-06-10, 11:53
Prosím PM prístupové údaje k FTP, Admin CP a CP vBSEO. Pretože nie sme schopní reprodukovať na našej strane, musíme skontrolovať na našom serveri.

Prosím, zrušiť zmeny skôr, než nám poskytnete prístupové údaje (treba vidieť problém diagnostikovať IT) - môžete sa kópie súborov ľahko, aby bol späť.

Ako som písal vBET 3.3.3 by mal analyzovať langtitle celom svete, v tejto chvíli nie som schopný povedať, to je nejaká chyba, v rozpore s inými plugin, alebo zle vBET aktualizácie.

moman
03-06-10, 07:48
Ja som tento týždeň cestujú do zahraničia, a nebudú k dispozícii žiadne riešiť problémy backend webe s výnimkou tých tu uverejnených na tomto fóre.

Mohli by ste mi ukázať, kde v kóde je tag globálne analyzovať? Aj potom sa pozrite a dajte vedieť, či môžem vidieť, prečo chýbajú niektoré oblasti.

vBET
03-06-10, 12:09
otvoriť súbor: / includes / vbenterprisetranslator_functions_hooks.php

a pozrite sa na vbet_global_complete sa využíva funkcie vbet_parseTitleGlobally (z / includes / vbenterprisetranslator_functions_bbcode.php)

moman
04-06-10, 03:07
Vďaka! Aj to bude vyšetrovať.

moman
09-06-10, 16:09
Našiel som pár v navbits na inlinemod.php a postings.php.

Môžete reprodukovať toto správanie na týchto stránkach, teda pri úprave prekladal vlákno?

http://img267.imageshack.us/img267/3663/96513903.gif

http://img121.imageshack.us/img121/6716/90955400.gif

vBET
09-06-10, 17:22
Pri vydaní je v poriadku opustiť. Musíte vidieť originálny text, ktorý bude môcť upraviť. To je dôvod, prečo je zakázané analýze na strane vydania. Malo by to fungovať tak a je to škodlivé - Google a ďalší návštevníci vidieť schválené znenie, a to pri vydaní:)

vBET
10-06-10, 15:37
Moja otázka stále ešte existuje? Čo to stave?

Pripravujeme sa na novou verziou a chcete vyriešiť všetky problémy. Ak ste zistili, že to bol nejaký konflikt - prosím potvrďte. Ak sa vám nedarí zvládnuť - prosím podrobnosti hodín prístup, takže budeme môcť skontrolovať av prípade chyby patrí riešenie v budúcej verzii.

moman
13-06-10, 14:17
Pridal som parsovanie ručne lokalitách uvedených v tomto vlákne. Nie sú žiadne viditeľnejšie rozobrať problémy.

moman
14-06-10, 14:54
Nevermind, našiel ďalšie: prekladal hodín tituly nie sú analyzované na stránke tituly na private.php

Pevné pridaním plugin na private_complete:


if (strpos($pagetitle, '[/langtitle]')) {
require_once(DIR. '/includes/vbenterprisetranslator_functions_bbcode.php');
$pagetitle = vbet_parseTitle($pagetitle);
}

moman
14-06-10, 16:09
A ďalšie:

http://img63.imageshack.us/img63/4445/26859648.gif

Nemohol som nájsť spôsob, ako opraviť pomocou pluginov. Namiesto toho som pridal tento kód usercp.php:


if (strpos($reputation['title'], '[/langtitle]')) {

require_once(DIR. '/includes/vbenterprisetranslator_functions_bbcode.php');

$reputation['title'] = vbet_parseTitle($reputation['title']);

} Priamo pod



$reputation['timeline'] = vbdate($vbulletin->options['timeformat'], $reputation['dateline']);

$reputation['dateline'] = vbdate($vbulletin->options['dateformat'], $reputation['dateline']);

$reputation['reason'] = $bbcode_parser->parse($reputation['reason']);

vBET
14-06-10, 23:47
Nevermind, našiel ďalšie: prekladal hodín tituly nie sú analyzované na stránke tituly na private.php

Pevné pridaním plugin na private_complete:


if (strpos($pagetitle, '[/langtitle]')) {
require_once(DIR. '/includes/vbenterprisetranslator_functions_bbcode.php');
$pagetitle = vbet_parseTitle($pagetitle);
}


Naozaj nie je možné reprodukovať tento problém na našom serveri. Domnievam sa, že nemáte nainštalovaný správne vBET 3.3.3 - skontrolujte to. Mali sme mnohokrát problém, ktorý naši klienti práve nahral nové súbory a zabudol na dovoz nových produktov súboru alebo naopak. Vedeli ste sa kontroluje výkon funkcie vbet_global_complete existujú opísal miesto?

Tiež sme sa beží na našom fóre teraz vBET 3.3.4 beta verziu, tak to môže byť chyba, že existujú v 3.3.3 a už sme ju neopravili (neviem to). Stále, prosím, potvrďte, že vaše vlastné inštalácia je v poriadku - najlepšie z update na 3.3.3 znova.

vBET
14-06-10, 23:50
A ďalšie:

http://img63.imageshack.us/img63/4445/26859648.gif

Nemohol som nájsť spôsob, ako opraviť pomocou pluginov. Namiesto toho som pridal tento kód usercp.php:


if (strpos($reputation['title'], '[/langtitle]')) {

require_once(DIR. '/includes/vbenterprisetranslator_functions_bbcode.php');

$reputation['title'] = vbet_parseTitle($reputation['title']);

} Priamo pod



$reputation['timeline'] = vbdate($vbulletin->options['timeformat'], $reputation['dateline']);

$reputation['dateline'] = vbdate($vbulletin->options['dateformat'], $reputation['dateline']);

$reputation['reason'] = $bbcode_parser->parse($reputation['reason']);

Ak táto stránka používa global_complete háčik, potom by sa malo zaobchádzať v vBET 3.3.3 - viď predchádzajúci odpoveď o tom. Ak sa global_complete sa nepoužíva - a potom taký súbor zmien bude nutné, alebo ju môžete pridať k niektorej pripojiť, ak existujú nejaké na tejto stránke.

moman
18-06-10, 15:52
My súbor s produktom a všetky PHP súbory, sa prejavujú ako v3.3.3, ako by mali. Avšak, som upravil mnoho súborov a majú docela málo pluginy nainštalované na forum, tak je to trochu pravdepodobné, že tam môže byť konflikt.

Všimol som si, že čas realizácie na global_complete háčik je 1000. Nemal by to byť väčšia, aby sa zabránilo konfliktu s inými pluginy?

moman
18-06-10, 15:56
Ja som potvrdila prítomnosť globálnu analýzu funkcie. Aj veľmi starostlivo upgradovať na 3.3.3, takže pochybujem, že obsah súboru môže byť problém tu. Avšak, nevidím žiadne ďalšie chyby, takže myslím, že som dobrý čas pohody.

Som tiež rád, že vBET výkon hit na svojom serveri je zanedbateľný, a tak som sa nemôžu byť upgrade 3.3.3 minulosti kvôli vysokému počtu vlastných úprav / opráv práce som sa uskutočňuje na vlastnú päsť. S 800 on-line, som mala serveru záťaž nižšia ako 1,00, a 1200 on-line, boli okolo 3,00. Nie je to zlé pre dual Hex jadra servera Xeon, myslím, že!

vBET
18-06-10, 20:26
Myslím, že taky! :)

Takže - dostať sa späť k otázke. vBET by mal spracovať automaticky tie rez langtitle (s ...) - nie sme schopní reprodukovať na našom fóre a chcete, aby sa nové verzie čoskoro. Bolo by skvelé, keby sa nám podarilo nájsť dôvod tohto stavu a stanovuje, že ak je na našej strane. Ak môžete hodín prístup podrobne fórum, alebo dokonca testovacie prípad, kedy tí, čo sa stalo, že sme mohli - môžeme napraviť:)

V tejto chvíli bez možnosti kopírovať Dokonca sme si nemôžeme byť istí, že to je naozaj vBET bug (nie je nejaký konflikt s iným mod alebo problém s konfiguráciou). Takže sme v mŕtvom bode sa v tejto oblasti. Ešte raz - my by sme radi tento problém vyriešiť na svojej strane, ak chcete. Existuje možnosť, že nová verzia bude vBET o tomto víkende - by bolo skvelé ukončiť všetky problémy skôr, ako:)

vBET
05-07-10, 07:44
Zistil som, že sme naozaj mali chybu tam. Globálny langtitle analýze bola vnútri zbytočné stavu tak, že nie vždy bola hodnotená. To je už opravené a bude súčasťou ďalšej verzie.

moman
04-08-10, 18:57
Mohli by ste prosím po rýchle riešenie, že? Nemôžem upgradovať na 3.3.4 práve teraz: (

Hádam, že zbytočné podmienkou je jeden dole:

function vbet_parseTitleGlobally(&$title, $removeNotTranslateSection = false) {

if ($_GET['do'] != 'postthread' && $_GET['do'] != 'comment' && 0!==strpos($_GET['do'], 'edit') && 0!==strpos($_GET['do'], 'update')

&& strpos($title, '[langtitle=')) {

return vbet_parseTitleMultiple($title, $removeNotTranslateSection);

}

vBET
06-08-10, 09:07
Čo sa držať s aktualizáciou?

Budem sa pozerať v SVN sa pre kontrolu, aké zmeny sa o riešenie problému, ale - budete potrebovať posledného vydania prvej, mohli sa narýchlo, keby sme zverejní.

moman
06-08-10, 09:13
Urobil som niekoľko zmien v kóde v priebehu času, a ja som zabudol, kde a prečo. Nechcem, aby sa lámanie veci, ktoré už fungujú!

vBET
06-08-10, 09:30
Vezmite prosím na vedomie, že nie sme zodpovední za kód zmeniť naši klienti - sme jednoduché nie je schopný urobiť. Ak vaše zmeny sa podľa nášho rýchle riešenia potom si môžete byť pokojný - tieto budú zahrnuté v ďalšej verzii, takže všetko bude v poriadku. Ak ste vykonali nejaké ďalšie zmeny kódu, potom sme radu písať nejaký dokument, ktorý vás o vaše osobné ďalších krokov pri aktualizáciách - inak zostane so starým vBET verzii, pretože sa o neviete, čo a za čo ste zmenili.

Vezmite prosím na vedomie, že som zistil, aké zmeny sú potrebné na vyriešenie tohto problému, ale nemôžem publikovať quik fix na fóre (pretože obsahuje zlomené BBCode vnútri). Takže Pelas opýtať na to e-mailom (contact@vbenterprisetranslator.com) a pošlem ti to tam.

moman
06-08-10, 18:40
Súhlasím s tým, život by bol jednoduchší, keby som zdokumentované zmeny. Pokiaľ sa pamätám, že boli všetky opravy chýb, a nie nové funkcie, atď

E-mail odoslaný! Vďaka!

vBET
07-08-10, 10:46
Odpovedal e-mailom:)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Integration with Google translations by vBET Translator 4.9.99