PDA

Zobraziť plnú verziu: Už sa stalo Jazyky popisy k prekladu, rovnako

Cybershaolin
28-11-09, 20: 24
Pri použití francúzština ako predvolený jazyk, prečo by sme vidieť opis z jazykov, vo francúzštine?

Napríklad som si prial, aby sme mohli popis v našom rodnom jazyku, takže namiesto "francúzsky", mal by som vidieť "Français" ad všetky ostatné jazyky, popisy by mali mať francúzsky preklad, nie?

Viď obrázok.

vBET
28-11-09, 21: 48
Vezmite prosím na vedomie, že všetky štandardné vety o vBET sú v angličtine. Všetko, čo musíte urobiť, je previesť vety do svojho jazyka (v Admin CP).

Cybershaolin
29-11-09 07: 32
Snažil som sa prekladať vety pre jazyky, aby ich zobrazenie vo svojom vlastnom jazyku, a to nefunguje.

Napríklad som prekladal tieto:
vbenterprisetranslator_cache_fr a vbenterprisetranslator_flag_fr, ale nič sa nezmenilo kdekoľvek, a to buď na vlajky, alebo v profile a registrácie.

Čo to musím použiť k prekladu je, aby boli vlajky popisy prekladal vo svojom vlastnom jazyku?

Tiež, čo nechápem. Tu na vašich stránkach, keď prejdem z angličtiny do francúzštiny, sú popisy v usercp preložená do francúzštiny! (Aj keď nie sú radené abecedne už správne). Vedeli ste preložiť, alebo sa to robí Google? Vzhľadom k tomu, na mojej strane, že nie sú preložené, pri prepínaní z jedného jazyka do druhého.

vBET
29-11-09, 16: 00
Máte pravdu. Ospravedlňujem sa za dezinformáciu. Preklady sú od Google, ak je preložený stránky. V našom prípade je to dané tým, že sme sa poslať v angličtine a hovoríme, že je v angličtine. Vo vašom prípade nefunguje, pretože sa povedať, že Google je vo francúzštine a to nie je.

Súhlasím, že je žiadosť o zmenu mena na podporu jazykov v iných jazykoch pre vlajky.

Ešte raz sorry za zmätok a vďaka za váš čas:)

Cybershaolin
29-11-09, 17: 50
Vďaka vBET. Naozaj ocenili. :)

vBET
25-12-09, 17:13
Hotovo - budú zahrnuté do 3.3.0

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft® and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
vBET 4.6.0 supports automatic translations