Zobraziť plnú verziu: Už sa stalo Jazyky popisy k prekladu, rovnako
Cybershaolin
28-11-09, 20: 24
Pri použití francúzština ako predvolený jazyk, prečo by sme vidieť opis z jazykov, vo francúzštine?
Napríklad som si prial, aby sme mohli popis v našom rodnom jazyku, takže namiesto "francúzsky", mal by som vidieť "Français" ad všetky ostatné jazyky, popisy by mali mať francúzsky preklad, nie?
Viď obrázok.
Vezmite prosím na vedomie, že všetky štandardné vety o vBET sú v angličtine. Všetko, čo musíte urobiť, je previesť vety do svojho jazyka (v Admin CP).
Cybershaolin
29-11-09 07: 32
Snažil som sa prekladať vety pre jazyky, aby ich zobrazenie vo svojom vlastnom jazyku, a to nefunguje.
Napríklad som prekladal tieto:
vbenterprisetranslator_cache_fr a vbenterprisetranslator_flag_fr, ale nič sa nezmenilo kdekoľvek, a to buď na vlajky, alebo v profile a registrácie.
Čo to musím použiť k prekladu je, aby boli vlajky popisy prekladal vo svojom vlastnom jazyku?
Tiež, čo nechápem. Tu na vašich stránkach, keď prejdem z angličtiny do francúzštiny, sú popisy v usercp preložená do francúzštiny! (Aj keď nie sú radené abecedne už správne). Vedeli ste preložiť, alebo sa to robí Google? Vzhľadom k tomu, na mojej strane, že nie sú preložené, pri prepínaní z jedného jazyka do druhého.
Máte pravdu. Ospravedlňujem sa za dezinformáciu. Preklady sú od Google, ak je preložený stránky. V našom prípade je to dané tým, že sme sa poslať v angličtine a hovoríme, že je v angličtine. Vo vašom prípade nefunguje, pretože sa povedať, že Google je vo francúzštine a to nie je.
Súhlasím, že je žiadosť o zmenu mena na podporu jazykov v iných jazykoch pre vlajky.
Ešte raz sorry za zmätok a vďaka za váš čas:)
Cybershaolin
29-11-09, 17: 50
Vďaka vBET. Naozaj ocenili. :)
Hotovo - budú zahrnuté do 3.3.0
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft® and Apertium):