Am un site despre Jumping BASE. Sportul este un sport international, dar înainte de acum, nu am fost capabil să ofere nimic, ci informaţii engleză pentru oricine care vine la site-ul.

Am proprii, de asemenea, şi executaţi bazei de date pentru deceselor pentru sărituri de bază. Acest lucru si nu doar o pagina de a respecta şi amintiţi-vă prietenii pierdut, aceasta este, de asemenea, un instrument valoros pentru a ajuta alte jumperi ca la anumite pericole care pot fi grave! Aceasta cunoastere este cheia pentru a salva vieţi şi a salvat nenumărate vieţi. Cu toate acestea, simt ca as putea face mai bine să permită oricui, nu doar jumperii vorbitoare de limba engleza pentru a învăţa şi de a salva poate viaţa lor, precum şi

Fatalitatea Lista BASE - Revista BLiNC:: sarituri BASE, parasutism, parapantism şi

Statistici fatalitate - BLiNC Magazine:: sarituri BASE, parasutism, şi zborul cu parapanta

În plus, ziua în care am lansat plugin-ul, prezentarea mea sitemap a sarit de la 36763 URL-ul total de la 1297111 URL-ul totale si acum am creşte numărul meu de 500 la 5.000 de URL-ul nou pe zi. Traficul meu sa dublat de cand am acest plugin de presă şi eu sunt atât de fericit să aibă acest lucru.