Important: Această pagină este folosind cookie-uri (cookies). Folosind acest site fără a opri cookie-urile în browser, înseamnă că sunteți de acord pentru utilizarea acestuia.
Cumpara acum! Caracteristici Descărcări

Câştigaţi cu noi!

Dacă doriţi să începe să câştigaţi bani cu alătura vBET să Programul de afiliere.
Pagina 1 de 2 12 UltimulLast
Rezultate 1 a 10 de 12

Thread: Eliberarea între vBET şi vBMail.

Senior membre
    Alăturaţi-vă Data
    Mai 2010

Default Eliberarea între vBET şi vBMail.

Există o problemă între vBET şi vBMail de la DragonByteTech.

Puteţi vedea fir-mi despre această problemă aici:

[VB 4.1.x] Grupuri de vBET.

Cum pot adăuga grupurile de vBET la acest mod? Sau pot elimina doar grupurile de vBET lui complet?

Multumesc!

EDIT: Ne pare rău, eu nu sunt sigur dacă va fi capabil să vadă că firul. Problema este că acest mod (vBMail) trage de la grupurile de matrice oficiale cache grup de utilizatori, şi se pare că vBET nu. Deci, acum, grupurile de vBET suplimentare nu sunt adăugate la acest mod de configurare, iar apoi eu nu pot configura liste de discuţii în mod corespunzător.
    Ultima modificare făcută de Taurus; 10-07-11 la 01:32.

Senior membre
    Alăturaţi-vă Data
    Mai 2010

Chiar am nevoie de ceva ajutor aici vă rog.

Michał Podbielski (vBET Personal) vBET's Avatar
    Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Bună,

Am putut sa vad firul lor (dar nu sunt incluse imagini). Vă rugăm să reţineţi că toate grupurile sunt stocate ca acestea să presupunem că la vBulletin tabele. Aşa cum am înţeles nu veţi vedea în cele vBMail - acest lucru este bug lor. Ei presupun să ia toate grupurile existente. În schimb, ei limită grupuri demonstrat că unele subset de grupurile existente (subset sunt incluse în cache). Ei trebuie doar să-l schimbe şi să arate toate grupurile existente. Nu este adevărat că ei nu pot face nimic - pot lua doar toate grupurile de utilizatori existente

vBET aici este curat - nu se schimba nimic in arhitectura vBulletin - grupurile de vBET sunt stocate exact acelaşi mod ca şi toate grupurile de celelalte. Oricine poate lua, dacă întrebaţi doar despre toate grupurile de utilizatori existente. Orice modificare în vBET nu va rezolva problema lor, pentru că în cazul în care veţi avea grupurile de alte noi nu este stocat în memoria cache, atunci problema dvs. va s-au întors. Ei trebuie să schimbe modul de a lua grupurile de utilizatori. Mai ales că aşa cum am imaginat ţinând grupuri numai din cache nu au nici un impact vizibil asupra performantei la toate.

Puteţi să ne contactaţi cu autorii de mod, dacă credeţi că vă va ajuta şi doresc pentru a discuta problema.

Ai nevoie de ajutorul nostru încă aici?

Senior membre
    Alăturaţi-vă Data
    Mai 2010

Problema aici a fost faptul că în interiorul setările de grup din vBET "Acest grup de utilizatori nu este o" Interzis "Grupul" a fost stabilit pentru "Nu", astfel, presupunând că acesta este un grup de utilizatori interzis. Prin urmare, aceste grupuri nu au fost incluse în liste de discuţii vBMail.

Eu nu sunt sigur de ce v-ar stabili toate aceste grupuri ca fiind interzise? (Prin schimbarea aceasta setare pentru a "Da" functioneaza perfect.)

Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Mare - deci este bug-ul vBET! Nu am fost atenți la o astfel de coloană. O voi verifica chiar acum. Spuneți mulțumiri de la noi autorului modului

Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Rezolvate şi vor fi incluse în următoarea lansare.

Pentru soluţie rapidă vă rugăm să:
    1. Deschideţi orice client MySQL şi conectare la baza de date vBulletin
    2. Executare interogare (prefix adăugare în tabelul daca il folosesti):
    Code:
    UPDATE usergroup SET genericoptions=32 WHERE description LIKE 'vbet_%'
    3. Du-te la Admin CP -> Grupuri -> Manager de grup de utilizatori
    4. Clic Merge să editaţi unele grup (indiferent care)
    5. Clic Actualizaţi fără nici o modificare.

Vă rugăm să reţineţi faptul că ultimele 3 etape sunt pentru a declanşa vBulletin cache de reîmprospătare (reconstrui rândurile, permisiuni şi aşa mai departe). Puteţi vedea de lucru de gând să-l Admin CP -> Utilizatori -> Vezi Utilizatori Banned. Înainte de modificări se va vedea acolo toate grupurile de vBET. După modificările vBET grupurile vor dispărea din vedere.

Senior membre
    Alăturaţi-vă Data
    Mai 2010

1. Deschideţi orice client MySQL şi conectare la baza de date vBulletin
    Pot să nu rula acest din cadrul ACP meu?

Intretinere> Executare SQL Query

Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Quote Iniţial Adăugată pe site de Taurus View Post
    Pot să nu rula acest din cadrul ACP meu?

Intretinere> Executare SQL Query
    Nu văd nici o problemă - orice client MySQL este suficienta.

Senior membre
    Alăturaţi-vă Data
    Mai 2010

Mulţumesc OK. Doar o întrebare vă rog.

În această interogare, în cazul în care aş adăuga prefixul meu? Ceea ce este vb

Mulţumiri

Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

In fata de nume de tabel, astfel: vb.usergroup

Pagina 1 de 2 12 UltimulLast

Tag-uri pentru acest subiect

Permisiuni postare

• Tu nu pot posta subiecte noi
  • Tu nu pot mesaj raspunsuri
  • Tu nu pot adăuga ataşamente
  • Tu nu pot edita mesajele tale