informaţiile transmise.
informaţiile transmise.
Multumesc. Eu va începe să funcţioneze pe server.
De asemenea, puteţi încerca să utilizaţi un link-uri SEO (fără vBSEO).
doar du-te la admincp-> vBET-> opţiune principală şi setaţi:
Traducere link-uri de tip a Creaţi URL-uri în conformitate cu legătură într-un consens SEO (de exemplu '/ en / adresa ")
după care va trebui să adăugaţi pentru a vă htaccess din folderul acest forum reguli.:
Code:#RULES for SEO translation links without any SEO engine (on raw vBulletin links) #If you are using vB 'Mod Rewrite Friendly URLs' then put those rules JUST BEFORE vB rules RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|sq|ca|et|tl|gl|hi|id|lv|lt|mt|sl|uk|vi|cy|yi)/archive/index.php/(.*)?$ archive/index.php?/$2&language=$1 [L,QSA] RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ index.php?language=$1 [L,QSA] RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ $2?language=$1 [QSA]
Buna ziua,
Vă rugăm să încercaţi-l acum - ar trebui să fabrică acum. Puteţi confirma aceasta?
În al doilea rând - această problemă poate fi specifică doar pentru acest forum de test. Pe principalul forum aceasta ar trebui să functioneaza perfect.
arata bine acum.
mulţumesc.
va muta la forumul meu trăi curând.
încercat cu ajutorul SEO, dar am primit o eroare 404:
Nu a fost găsit
Adresa URL solicitată / testvb / forum / pt / forum.php nu a fost găsit pe acest server.
În plus, o eroare 404 Not Found a fost întâlnită în timp ce încerca să utilizaţi o ErrorDocument de a gestiona cererea.
doar de configurare în forumul meu vii, având, de asemenea, aceeaşi problemă. ceea ce a fost schimbat pentru a remedia problema în pe forum pentru mea de test?
L-am dezactivat în forumul meu vii.
Ultima modificare făcută de Schmike; 04-02-11 la 06:22.
i se va a trecut la Kamil, atunci când va fi Kamil ne vom gândi la asta
Mulţumiri
Buna ziua,
Vă rugăm să trimiteţi-mi PM cu detaliile admincp - eu va permite acest vBET numai pentru mine şi o voi remedia pentru tine.
Deci, dacă doriţi să-l editaţi manuala, trebuie să:
1. deschis şi să facă o copie a acestui fişier:
pe forum pentru root / inlcudes / vbenterprisetranslator_functions_url.php
2. în acest fişier găsi:
3. şi înlocuirea cu:PHP Code:
$amp = (THIS_SCRIPT == 'external' || THIS_SCRIPT != 'blog_external') ? '&' : '&';
4. salvaţi fişierulPHP Code:
$amp = (THIS_SCRIPT == 'external' || THIS_SCRIPT != 'blog_external') ? '&' : '&';
5. de încercare se
Dar aceasta nu este soluţia reală. Acest lucru elimina unele funcţii pe site-ul tău. Această problemă este specifică pe forum (eu nu pot reproduce pe forum mea de test), aşa că am numai pot rezolva pe serverul dvs. (Am nevoie de detalii admincp prea).
Dacă doriţi, puteţi utiliza această soluţie - o fabrică, dar aş dori pentru a verifica o altă soluţie de pe server.
Vă rugăm să confirmaţi-l.
Multumesc.
care lucrează pentru forumul meu trăiesc acum.
dacă doriţi să testeze orice alta hotarare, vă rugăm să faceţi-l pe site-ul de testare. mulţumesc.