Important: Această pagină este folosind cookie-uri (cookies). Folosind acest site fără a opri cookie-urile în browser, înseamnă că sunteți de acord pentru utilizarea acestuia.
Cumpara acum! Caracteristici Descărcări

Câştigaţi cu noi!

Dacă doriţi să începe să câştigaţi bani cu alătura vBET să Programul de afiliere.
Pagina 1 de 2 12 UltimulLast
Rezultate 1 a 10 de 11

Thread: Unele probleme se schimba directia (RTL la LTR) ... Şi mai mult

Membru
    Alăturaţi-vă Data
    Ianuarie 2010

Default Unele probleme se schimba directia (RTL la LTR) ... Şi mai mult

Există mai multe probleme cu stilul atunci când vă schimbaţi limba:
    Sistemul meu funcţionează bazat pe limba ebraică (la dreapta la stânga),
    atunci când am schimba la una dintre limbile de traducere vBET (de limbi cu: stanga la dreapta), de proiectare nu merge bine, indiferent de ghidare corectă:
    (Imagini cu explicaţii - Imagini cu design original al VB)
    trebuie să ştii că dacă am schimba limba de engleză de vb sistem, există acum problema cu stilul sau direcţii (deci nu-mi spui că o problemă de flotor.Pentru ca nu se schimba de la CSS StyleVar

problemă pe forum pentru acasă: Antet - navbar - lista pe forum pentru
    Limbaj de design implicit (în ebraică)

După vBET Traducere engleză
    Vă rugăm să reţineţi există o problemă cu schimbarea de ghidare în Antet şi Navbar .... Şi lista de forumuri

problemă forumdisplay: Button - page thread statistici - Unelte Forum - lista fire

Vă rugăm să reţineţi există o problemă cu schimbarea de ghidare în Butoane
    Pagina fir statistici
    Forum Unelte
    Filet listă

Problemă ShowThread: încă Button - subsol - Şi nu există nici o traducere pentru frazele de buton în Răspuns Rapid şi allso in Advanced Repply

Vă rugăm să reţineţi există o problemă cu schimbarea de ghidare în Butoane
    subsol
    Traducere pentru frazele de buton în Răspuns Rapid şi allso in Advanced Repply

Ultima modificare făcută de dacho; 25-10-10 la 11:12.

Membru
    Alăturaţi-vă Data
    Ianuarie 2010

Un alt lucru
    Vreau să opriţi indicatorii de centrare şi să le aranjaţi în designul meu, în cazul în care proiectul de steaguri.
    Eu nu vorbesc despre locul în care indicatorii care vorbesc despre asta în cazul în care acestea au fost la centru sau la stânga sau la dreapta, şi care va fi lăţimea de DIV lor

vBulletin Enterprise Traducator (vBET) Personal
    Alăturaţi-vă Data
    Mai 2010

Buna ziua dacho,
    Am nevoie de un acces la dumneavoastră vă rugăm să FTP.

despre stilul de pavilion (din sursa site-ul dvs.)
    Code:
    <link rel="stylesheet" type="text/css" href="images/vbet/flags/vbet.css"/>

Alăturaţi-vă Data
    Mai 2010

Ahhh
    L-am testat pe forumul meu de testare vB4 şi - au aceleasi rezultate ca si tine (pe stil vB deafult), astfel încât aceasta este o eroare.
    Voi muta acest thread la raportarea bug-ului.

Acum ne va fi de lucru pe FTP testul nostru si site-ul asa ca acum I dont nevoie de acces la forum

Acesta va fi stabilită, datorită

Alăturaţi-vă Data
    Mai 2010

Buna ziua dacho,

Suntem încă lucrează la ea. Am observat că funcţia de vBET mai bună direcţia pe forum pentru (RTL), şi înlocuieşte-l corect. Am făcut o busteni de faptul că multe.

Am observat că una din nostru sa schimbat $ stylevar nu este în uz. Poate vB-l utilizaţi (cu valoarea veche - dreapta), înainte de înlocuirea noastre.
    Am încercat să găsească un alt cârlig, dar fără succes. Voi încerca să-l găsească din nou.

Suntem încă de lucru. Vă mulţumim pentru tine răbdare.

Membru
    Alăturaţi-vă Data
    Ianuarie 2010

Vă mulţumim pentru postul dvs., eu sunt încă în aşteptare
    Amintiţi-vă că problemele-am menţionat, nu sunt numai de ghidare

Nu sunt fraze care nu sunt traduse cu vBET
    Fotografii Am ataşat pe ecran un aspect mai

Michał Podbielski (vBET Personal) vBET's Avatar
    Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Am de gând să ajute Kamil cu această problemă şi check-l acum pe server testa. I se va ocupa de ghidare primul text, a se vedea atunci alt aspect pe care vă scriu despre. Eu voi tine la curent cu progresele înregistrate de furnici rezultate. Ne pare rău că nu este încă rezolvată - avem problema putin cu această problemă

Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

OK aşa - Cred că ştiu motivul. Aceasta se datorează faptului că vBulletin nu numai utilizează variabile pentru ghidare, dar pentru motive necunoscute, de asemenea, utilizări pentru LANGUAGE_DIRECTION lucru constant acelaşi.

Chiar acum lucrez la modificări de cod pentru acest lucru. Vă rugăm să răbdare

Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Am făcut multe anchete şi să încerce să rezolve problema pe mai multe moduri. În acest moment, voi trimite interogarea oficială vBulletin echipei (Schimbarea pe forum pentru directia textului din plugin - PROBLEMA ...) Şi încă se va lucra la acest ... Mai ales Eu va verifica fişier css.php ca posibilă sursă de litigiu. In acest moment avem la ore tarzii din ţara noastră, aşa că am vor continua să lucreze pe mai târziu.
    Ultima modificare făcută de vBET; 27-10-10 la 23:09.

Alăturaţi-vă Data
    Octombrie 2009

Bună.

Am soluţie rapidă pentru tine. Vă rugăm să reţineţi faptul că pe partea noastră a fost facut mai multe schimbari, dar nu ar trebui să fie necesar pentru rezolvare rapida. Vă rugăm să confirmaţi făcut-o ajuta cu problema de stil.

Remediere rapidă:
    1. Deschide fisierul / Include / vbenterprisetranslator_functions_url_tracking.php
    2. Căutare:
    Code:
    if (false !== strpos($address, 'css.php') || false !== strpos($address, '.css') || 0 === strpos($address, 'javascript:') || $address == '#' || vbet_isURLIgnored($address)) {
    3. Pune Înainte de a:
    Code:
    if (false !== strpos($address, 'css.php')) {	
    return vbet_createURLForAddressNoReplaceOld($language, $address) ;
    }
    De asemenea - pentru alte aspecte vă rugăm să subiectele deschise noi. Vă rugăm să păstraţi un fir de pe o problemă. Acest lucru ne va permite să gestionaţi cu uşurinţă problemele. Acest thread au statut de rezolvat ca problema este rezolvata titlu. Soluţia va fi inclus în următoarea lansare.
    Ultima modificare făcută de vBET; 29-10-10 la 18:55.

Pagina 1 de 2 12 UltimulLast

Tag-uri pentru acest subiect

Permisiuni postare

• Tu nu pot posta subiecte noi
  • Tu nu pot mesaj raspunsuri
  • Tu nu pot adăuga ataşamente
  • Tu nu pot edita mesajele tale
  •