PDA

View Full Version: Rezolvate Suplimentare langtitle parsarea litigiu



moman
22-05-10, 23:46
Utilizarea vbSEO. Screenshot ataşat.

http://www.pentaxforums.com/forums/members/adam-albums-website-news-screenshots-picture5413-a.gif

Voi găsi un remediu pentru această funcţie în vBSEO care se ocupă de acest lucru.

moman
23-05-10, 01:27
În functions_vbseo_vb.php:

găsi


vbseo_thread_seotitle($getnextoldest);

înlocui


vbseo_thread_seotitle($getnextoldest);
if (strpos($getnextoldest['title'], '[/langtitle]')) {
require_once('vbenterprisetranslator_functions_bbcode.php');
$getnextoldest['title'] = vbet_parseTitle($getnextoldest['title']);
}
$vbseo_gcache['thread'][$getnextoldest['threadid']] = $getnextoldest;

vBET
23-05-10, 17:36
Acest lucru ar trebui să fie nu sunt necesare. Ai vBET integrate cu vBSEO cum este descris în fişierul readme.html? Ce versiune de vBET sunt utilizaţi? Ultima o au la nivel mondial funcţionalitate parsarea langtitle.

moman
24-05-10, 04:08
Da, şi eu sunt, folosind cea mai recentă versiune, 3.3.3.

vBET
24-05-10, 19:30
Ciudat. Vă rugăm să ne spuneţi cum să se reproducă problema - vom lucra pe mai multe soluţie elegantă, care nu va necesita suplimentare vBSEO modifica fişierele.

Poti sa-l reproduce pe afară server? Adică în zona de testare mesaje?

moman
25-05-10, 19:22
Nu, acest lucru nu poate fi demonstrat aici, pentru că nu utilizaţi opţiunea de a include titlurile vBSEO fir în link-uri următor / anterior (cele indicate în mod direct de mai jos editor replică rapidă). Ai nevoie mai întâi să activaţi opţiunea.

vBET
25-05-10, 21:01
OK aşa - stim acum cum sa-l reproduca. Noi vom verifica pe exemplu testul nostru şi să caute o altă soluţie pentru. Mulţumiri mare! :)

kamilkurczak
01-06-10, 22:00
Ne pare rau, dar nu putem reproduce această problemă.
L-am testat pe 3.5.0 vBSEO şi vBET 3.3.3. Versiunile care nu aveţi?

Vă rugăm să vă asiguraţi că aţi instalat vBET ultima versiune (dacă este utilizat)

ceea ce despre actualizare de la product_vbenterprisetranslator.xml nu-nu-upload folder?

moman
02-06-10, 09:43
Sunt folosind vBET 3.3.3 şi vBSEO 3.3.2. Tag-urile mele langtitle nu sunt analizate în pagina de profil statistici, fie acum, se pare. Destul de ciudat!

moman
02-06-10, 10:09
Pentru a remedia parsarea de langtitle sub profilul "statisticile" tab-ul (în cazul în care se spune "Ultimul mesaj: ..."), am făcut această schimbare în class_userprofile.php:

Căutare:

$this->prepared['lastposttitle'] = $getlastpost['title'];

Înlocuiţi:


$this->prepared['lastposttitle'] = $getlastpost['title'];
if (strpos($this->prepared['lastposttitle'], '[/langtitle]'))
{
require_once('vbenterprisetranslator_functions_bbcode.php');
$this->prepared['lastposttitle'] = vbet_parseTitle($this->prepared['lastposttitle']);
}

Nu există nici o modalitate de tag-uri la nivel global sunt în curs de analizat, cum altfel această modificare nu ar fi necesare. Asemenea, nu există cârlige în acel fişier de clasă.

vBET
02-06-10, 11:53
Vă rugăm să PM detaliile de acces la FTP, Admin CP si CP vBSEO. Din moment ce nu sunt capabili să-l reproduca pe partea noastră trebuie să-l verifice pe serverul nostru.

Vă rugăm să anulaţi modificările înainte de a vă oferi noi detalii de acces (care avem nevoie pentru a vedea problema pentru ao diagnostica) - puteţi face copii ale fişierelor de a aduce pur-l înapoi din nou.

Aşa cum am scris vBET 3.3.3 ar trebui să langtitle analiza la nivel global, în acest moment eu nu sunt în măsură să spun nu este un bug, în conflict cu alte plugin, sau actualiza vBET greşit.

moman
03-06-10, 07:48
Sunt călătoresc în străinătate în această săptămână, şi nu va fi disponibil să se ocupe de eventualele probleme legate de backend site-ul web în afară de cele postate aici pe forum.

Puteţi să-mi arate în cazul în care în codul de tag-ul este la nivel global analizat? Pot apoi să ia o privire si lasa sa stiu daca pot vedea de ce este lipsă anumite zone.

vBET
03-06-10, 12:09
deschide fişierul: / include / vbenterprisetranslator_functions_hooks.php

şi căutaţi pentru vbet_global_complete există folosit funcţia vbet_parseTitleGlobally (de la / include / vbenterprisetranslator_functions_bbcode.php)

moman
04-06-10, 03:07
Multumesc! Eu va investiga acest lucru.

moman
09-06-10, 16:09
Am gasit un mai puţine în navbits privind inlinemod.php şi postings.php.

Poţi reproduce acest comportament de pe acest site, şi anume atunci când editarea unui fir tradus?

http://img267.imageshack.us/img267/3663/96513903.gif

http://img121.imageshack.us/img121/6716/90955400.gif

vBET
09-06-10, 17:22
În timpul Ediţie aceasta este în regulă să-l părăsească. Ai nevoie de a vedea textul original care urmează să fie capabil să-l editaţi. Acesta este motivul pentru parsarea este dezactivat pe pagina ediţie. Acesta ar trebui să funcţioneze în acest fel şi este nociv - vizitatori Google şi alte a se vedea textul aprobat, nu în timpul ediţie:)

vBET
10-06-10, 15:37
Are problema încă există? Care este starea?

Ne pregătim pentru noua versiune şi doriţi să rezolve toate problemele. Dacă aţi găsit că a fost un conflict - vă rugăm să confirmaţi. Dacă nu se poate ocupa - vă rugăm să PM detalii de acces, astfel vom fi capabili să-l verifice şi, în caz de bug-uri includ soluţie în următoarea lansare.

moman
13-06-10, 14:17
Am adăugat parsarea manual la locaţiile menţionate în acest thread. Nu sunt probleme mult mai vizibile parsarea.

moman
14-06-10, 14:54
Nevermind-un alt găsite: titluri traduse PM nu sunt analizate în titluri de pagină pe private.php

Fixă prin adăugarea unui plugin la private_complete:


if (strpos($pagetitle, '[/langtitle]')) {
require_once(DIR. '/includes/vbenterprisetranslator_functions_bbcode.php');
$pagetitle = vbet_parseTitle($pagetitle);
}

moman
14-06-10, 16:09
Şi o altă:

http://img63.imageshack.us/img63/4445/26859648.gif

Nu am putut găsi o modalitate de a remedia acest lucru prin intermediul plugin-uri. În schimb, am adăugat acest cod pentru a usercp.php:


if (strpos($reputation['title'], '[/langtitle]')) {

require_once(DIR. '/includes/vbenterprisetranslator_functions_bbcode.php');

$reputation['title'] = vbet_parseTitle($reputation['title']);

} Direct de mai jos



$reputation['timeline'] = vbdate($vbulletin->options['timeformat'], $reputation['dateline']);

$reputation['dateline'] = vbdate($vbulletin->options['dateformat'], $reputation['dateline']);

$reputation['reason'] = $bbcode_parser->parse($reputation['reason']);

vBET
14-06-10, 23:47
Nevermind-un alt găsite: titluri traduse PM nu sunt analizate în titluri de pagină pe private.php

Fixă prin adăugarea unui plugin la private_complete:


if (strpos($pagetitle, '[/langtitle]')) {
require_once(DIR. '/includes/vbenterprisetranslator_functions_bbcode.php');
$pagetitle = vbet_parseTitle($pagetitle);
}


Eu chiar nu se pot reproduce această problemă pe serverul nostru. Bănuiesc că nu aveţi instalat în mod corespunzător vBET 3.3.3 - vă rugăm să verificaţi-l. Am avut de multe ori problema pe care clientii nostri încărcat doar fişierele noi şi aţi uitat a importa fişierul nou produs sau opus. Ai verificat nu executarea funcţiei vbet_global_complete există în locul descris?

De asemenea, suntem rulează acum pe forumul nostru, versiunea beta vBET 3.3.4, astfel încât să poată fi ca bug-ul există în 3.3.3 si am deja fix (nu-mi amintesc acest lucru). Cu toate acestea, vă rugăm să confirmaţi că instalarea dvs. real este în regulă - update cel mai bun făcut la 3.3.3 din nou.

vBET
14-06-10, 23:50
Şi o altă:

http://img63.imageshack.us/img63/4445/26859648.gif

Nu am putut găsi o modalitate de a remedia acest lucru prin intermediul plugin-uri. În schimb, am adăugat acest cod pentru a usercp.php:


if (strpos($reputation['title'], '[/langtitle]')) {

require_once(DIR. '/includes/vbenterprisetranslator_functions_bbcode.php');

$reputation['title'] = vbet_parseTitle($reputation['title']);

} Direct de mai jos



$reputation['timeline'] = vbdate($vbulletin->options['timeformat'], $reputation['dateline']);

$reputation['dateline'] = vbdate($vbulletin->options['dateformat'], $reputation['dateline']);

$reputation['reason'] = $bbcode_parser->parse($reputation['reason']);

Dacă această pagină este folosind cârlig global_complete, atunci ar trebui să fie manipulate în vBET 3.3.3 - vă rugăm să consultaţi răspunsul anterior despre asta. Dacă nu este utilizat global_complete - apoi modificaţi fişier vor fi necesare sau aveţi posibilitatea să îl adăugaţi la unele cârlig dacă există unele pe această pagină.

moman
18-06-10, 15:52
Dosarul meu de produs şi toate fişierele PHP sunt afişate ca v3.3.3, astfel cum acestea ar trebui să fie. Cu toate acestea, am modificat multe fişiere şi au destul de putine plugin-uri instalate pe forumul meu, aşa că este destul de probabil că ar putea exista un conflict.

Am observat că timpul de executie pe cârlig global_complete este de 1000. În cazul în care acest lucru nu este mai mare, pentru a evita în conflict cu alte plugin-uri?

moman
18-06-10, 15:56
Am confirmat prezenţa funcţiei de parsare la nivel mondial. Am foarte atent upgrade la 3.3.3, astfel încât mă îndoiesc că conţinutul fişierului poate fi o problemă aici. Cu toate acestea, nu văd nici o bug-uri suplimentare, deci cred ca eu sunt bine, pentru moment, fiind.

Sunt de asemenea fericit să spun că performanţele vBET este lovit pe serverul meu este neglijabil, asa ca nu pot fi upgrade trecut 3.3.3, datorită numărului mare de particularizări / rezolvă lucru l-am pus în aplicare pe cont propriu. Cu 800 on-line, am avut incarcatura serverului de mai jos 1.00, şi cu 1.200 de on-line, au fost în jurul valorii de 3,00. Nu e rău pentru un dual-core hex serverul Xeon, cred!

vBET
18-06-10, 20:26
Cred că prea! :)

Asa ca - revenind la problema. vBET ar trebui să se ocupe în mod automat aceste langtitle tăiat (cu ...) - nu suntem capabili sa-l reproduca de pe forumuri si vrei sa făcut noua versiune în curând. Ar fi minunat dacă am putea găsi un motiv de acest lucru şi fixaţi-l în cazul în care este de partea noastră. Dacă puteţi accesa detalii la PM pe forum pentru dumneavoastră, sau chiar exemplu de test în cazul în care aceste lucruri se intampla pentru ca am putea - am putea rezolva:)

În acest moment, fără posibilitatea de a reproduce noi chiar nu putem fi siguri nu este într-adevăr bug vBET (nu un conflict cu alte mod sau problema de configurare). Deci, suntem în punctul mort acum în acest domeniu. Încă o dată - ne-ar rezolva cu plăcere această problemă pe partea dumneavoastră dacă veţi. Există posibilitatea ca noua versiune va fi vBET acest weekend - ar fi grozav să închidă înainte de toate problemele:)

vBET
05-07-10, 07:44
Am constatat că am avut într-adevăr un bug acolo. Global parsarea langtitle a fost în interiorul a condiţie inutil asa ca nu intotdeauna a fost evaluată. Acest lucru este deja corectate şi vor fi incluse în următoarea lansare.

moman
04-08-10, 18:57
Puteţi să vă rugăm a posta un fix rapid pentru asta? Eu nu pot face upgrade la 3.3.4 chiar acum: (

Bănuiesc că această condiţie necesară este cel de mai jos:

function vbet_parseTitleGlobally(&$title, $removeNotTranslateSection = false) {

if ($_GET['do'] != 'postthread' && $_GET['do'] != 'comment' && 0!==strpos($_GET['do'], 'edit') && 0!==strpos($_GET['do'], 'update')

&& strpos($title, '[langtitle=')) {

return vbet_parseTitleMultiple($title, $removeNotTranslateSection);

}

vBET
06-08-10, 09:07
Ce vă ţineţi cu actualizare?

Eu va căuta în afară SVN pentru a verifica ce modificări a fost facut pentru a rezolva problema, dar - veţi avea nevoie de ultima versiune mai întâi să fie în măsură să stabilească face rapid dacă vă publicăm.

moman
06-08-10, 09:13
Am făcut mai multe modificări la Codul de-a lungul timpului, şi mi-am uitat unde şi de ce. Nu vreau să fie rupere lucruri care deja locul de muncă!

vBET
06-08-10, 09:30
Vă rugăm să reţineţi faptul că nu suntem responsabili pentru codul modificat de către clienţii noştri - noi nu sunt simple putea face asta. Dacă modificările au fost în conformitate cu remedieri rapide, atunci poţi fi calm - acestea vor fi incluse în următoarea versiune, astfel totul va fi OK. Dacă aţi făcut unele modificări alt cod, atunci va sfatuim sa scrie alt document care vă va ghida paşii despre dumneavoastră cu caracter personal suplimentare în timpul actualizărilor - altfel vei ramane cu versiunea vBET veche, pentru că tu o nu ştiu ce şi pentru ce ai schimbat.

Vă rugăm să reţineţi faptul că am găsit ceea ce schimbări sunt necesare pentru a rezolva această problemă, dar eu nu pot publica quik fixa pe forum (deoarece include în interiorul BBCode sparte). Deci, întrebaţi-l despre pelase prin e-mail (contact@vbenterprisetranslator.com), şi voi trimite la voi acolo.

moman
06-08-10, 18:40
Sunt de acord-viata ar fi mai uşor dacă am avut documentat modificările. În ceea ce îmi amintesc, erau toate bug fixat, şi nu caracteristici noi, etc

E-mail trimis! Multumesc!

vBET
07-08-10, 10:46
Au răspuns prin e-mail:)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Integration with Google translations by vBET Translator 4.9.99