PDA

View Full Version: Rezolvate Traduceri nu de lucru la toate!moman
14-02-10, 08:49
Pentru unele limbi (cel mai) tradus, o multime de siruri de caractere sunt dispărute în versiunile traduse pe forumul meu. Puteţi verifica acest lucru ca pe un oaspete. Care-i treaba?

moman
14-02-10, 22:46
Schimbat API-cheie la unul cu doar meu de domeniu şi funcţionează acum.

vBET
15-02-10, 12:35
Mare pentru a auzi:)

moman
16-03-10, 00:48
Ok, acum Primesc această problemă din nou, cu si fara o cheie. Acesta funcţionează numai din când în când. La ce e-mail pot contacta Google?

moman
16-03-10, 19:46
Am gasit pe e-mail şi a contactat Google. Ei m-au sfătuit că parametrul "userip" un nou a fost adăugată la API şi ar trebui să fie utilizate de către site-uri mari.

Mi-am schimbat, astfel, linia 214 în vBet_functions.php la: reveni ADRESA;

Solicitând în acelaşi timp global.php pentru a obţine adresa IP.

vBET
17-03-10, 01:00
Noi l-am implementat deja - de aşteptare pentru noua versiune. userip nu este obligatorie, de aceea avem nici o grabă cu asta. Vom face noi de presă vBET 3.x după vBET4.x va fi stabil şi vom fi capabili să se mute accesorii algoritm pentru a vBET 3.x:)

Dacă doriţi să-l aibă mai rapid, atunci vă rugăm să functia vbet_getTranslationURL schimbarea / include / vbenterprisetranslator_functions.php la aceasta:


function vbet_getTranslationURL($from,$to) {
global $vbulletin;
if ($vbulletin->options['vbenterprisetranslator_googleapikey']) {
return 'http://ajax.googleapis.com/ajax/services/language/translate?v=1.0&format=html&langpair='.$from.'|'.$to.'&key='.$vbulletin->options['vbenterprisetranslator_googleapikey'].'&userip='.$_SERVER['REMOTE_ADDR'];
} else {
return 'http://ajax.googleapis.com/ajax/services/language/translate?v=1.0&format=html&langpair='.$from.'|'.$to.'&userip='.$_SERVER['REMOTE_ADDR'];
}
}

moman
17-03-10, 01:54
Multumesc! Datorită dimensiunilor de site-ul meu, cererile fără userip au fost cea mai mare parte fiind blocate.

vBET
17-03-10, 18:22
Ne pare rău pentru confuzie - am verificat codul de la versiunea veche. În vBET3.3.1 userip este deja inclusă în cerere:)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Thanks to vBET 4.10.1 you can enjoy automatic translations