PDA

View Full Version: Traduceri manualeMarcin Kalak
30-08-12, 10:50
Acest articol descrie Traduceri manuale
Acest articol descrie utilizarea şi configurare de traduceri manuală. Pentru traducere automată Descriere vă rugăm să vedeţi aici: cum it works - manualul despre multi limbaj cină (http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/vbet4-general-discussions/409-how-does-works-manual-about-multi-language-support.html).

Funcționalitatea Traducere manualul vă permite pentru a îmbunătăți calitatea traducerii, reducerea costurilor sau chiar elimina complet costurile de traducere. Funcționalitatea Traducere manualul permite utilizatorilor de pe forum pentru a schimba traducere automată sau să traducem Exemple de care nu în cazul în care încă traduse.


Opțiuni pentru utilizatori:

Utilizatorii de la grupurile de permise se vor vedea butonul (sub steagurile), care permite pentru a porni / opri traducere manuală:
http://www.vbenterprisetranslator.com/images/ManualTranslations/1.jpg
Pentru a edita textul, mutați cursorul mouse-ului peste text și faceți clic pe butonul "Modificați":
http://www.vbenterprisetranslator.com/images/ManualTranslations/2.jpg
După traducerea mesajului confirma doar:
http://www.vbenterprisetranslator.com/images/ManualTranslations/3.jpg
De acum pe versiunea corectată va apărea în loc de traducere automată.Opțiuni pentru Administratori:
Pentru a da permisiunea de a utiliza Manual traducere configura Admin CP - > vBET Manual traduceri - > Opţiuni. În mod implicit, traduceri manualul sunt disponibile pentru Super moderatori, administratori, moderatori. Asiguraţi-vă că pentru a seta corespunzător cache-ul de date – toate etapele descrise în Admin CP - > vBET Manual traduceri - > Opţiuni. Pentru a adăuga un grup, introduceţi ID-ul grup de utilizatori şi faceţi clic pe Salvare butonul:
http://www.vbenterprisetranslator.com/images/ManualTranslations/4.jpg


Istoria traducere manuală este stocat în Admin CP - > vBET traducere Manual - > istoric:
http://www.vbenterprisetranslator.com/images/ManualTranslations/5.jpg
Când faceți clic pe istoria traducerii, puteți elimina istorie, istorie sau reveniți interdicția de utilizator și va reveni istorie:
http://www.vbenterprisetranslator.com/images/ManualTranslations/6.jpg
Vă rugăm să rețineți că istoria traducerii manuale pot fi curățate în mod automat - trebuie doar să configurați timpul său de a trăi folosind
Admin CP - > vBET Manual traduceri - > Opţiuni - > istoric timp la Live (TTL).
Curăţare automată a istoriei Manual traducere este dezactivată în mod implicit.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations by vB Enterprise Translator 4.10.1