PDA

View Full Version: nou pe forum pentrunetonet
12-08-11, 11:17
Alo
Am pe forum pentru in limba poloneză - ezoforum.pl

Vreau sa deschid pe forum pentru noi în limba engleză lagnuage (domeniu nou)

Este posibil să se traducă bazei de date usung vBET şi a stabilit defualt limba engleză?

vBET
13-08-11, 01:39
Posibil da. Suportate nr. Permise - nu. Cel puţin nu de către Google. Vă rugăm să reţineţi faptul că Termenii şi condiţiile Google de utilizare permite să deţină (cache) traduceri Rezultate obţinute numai până la 15 zile. Reţineţi, de asemenea faptul că deschiderea pe forum pentru noi va necesita licenta vBulletin suplimentare (dar şi vBET - una este licenţiat pe un instalaţie).

Ce este, de asemenea, posibil şi de data aceasta, de asemenea, permis, este utilizarea de vBET lang BBCode. Deci, pentru a schimba in forum-ul real (sau copie), limba maternă în engleză trebuie să:
1. Schimbarea limbii de vBulletin astfel Expresii corespunzătoare pentru GUI vor fi utilizate
2. Made interogarea SQL, care va încheia toate mesajele existente în [lang = pl] BBCode. În acest fel tot conţinutul actual va fi tradus în limba maternă şi pe forum pentru cache în mod corespunzător cu Termenii furnizare a serviciilor Google. Vă rugăm să reţineţi că este mai bine să-l face în primul rând pe unele cazuri, de testare - nu suntem siguri cum se va comporta astfel de mod de ambalat pentru textele citate.

Alt mod este de a utiliza unele obţinute alte API (vBET acceptă Microsoft Traduceri API) care permite stocarea rezultatelor obţinute pentru totdeauna. Nu am găsit în Microsoft Traduceri Conditii de utilizare API orice limitare cu privire la rezultatele caching. Vă rugăm să notaţi că încă:
1. vBET nu acceptă schimbarea de conţinut original şi înlocuind-o cu o tradus. vBET au cache-ul propriu şi nu se schimbă niciodată mesajul original
2. Traducerea automată nu este perfect - in opinia noastra, este mai bine să plece de informaţii că a fost tradusă în mod automat. Şi folosirea lang astfel de informaţii sunt furnizate BBCode.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations delivered by vBET 4.10.1