PDA

View Full Version: Rezolvate Traducere Setări

vbetter
22-05-11, 03:35
Puteţi să vă rog să-mi spuneţi setările exacte pentru traduceri automate de testare pe forum mesajele?

Eu nu pot figura asta. Cel mai aproape am fost selectarea "Trust Google atunci când rezultatul este demn de încredere", care a tradus mesajul, dar nu a avut nici meniurile care săgeata în jos pentru a afişa mesajul original. Sunt pe vBulletin 3.8.7, la fel ca pe acest forum.

vBET
22-05-11, 15:57
Ai cadru adecvat pentru detectarea limbii. Vă rugăm să reţineţi că pentru afişarea aveţi opţiuni separate:) În traducere grup veti gasi: arata textul original, pentru al clienţilor şi Afişaţi textul original pentru utilizator.

Vă rugăm să spuneţi făcut-o de ajutor:)

vbetter
22-05-11, 16:39
Am setat atât pentru a ", a adăugat de javascript." Care au lucrat, vă mulţumesc foarte mult.

kamilkurczak
23-05-11, 08:29
mulţumiri pentru voi confirmare - rezolvat;)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
vBET 4.10.1 brings automatic translations