PDA

View Full Version: Rezolvate Primesc pagină goală

Damas
20-11-09, 19:01
Buna ziua,

Eu nu instala vBET234 urmă cu o săptămână şi toţi au lucrat bine.

Doar astăzi mă pagină goală, i-au serverul meu şi nu am făcut nici o modificare, astfel încât ceea ce este problema te rog?

FLEXIE şi iconv instalat

root @ server de [~] # php-m
[Module PHP]
bcmath
calendar
cgi
Ctype
ondula
data
dom
eAccelerator
filtru
ftp
gd
gettext
haşiş
iconv
IMAP
ionCube Loader
JSON
libxml
mbstring
mysql
openssl
pcre
POSIX
Reflecţie
sesiune
SimpleXML
SPL
SQLite
standard
Tokenizer
xml
XMLReader
XMLWriter
Zend Optimizer
zip
zlib

[Module Zend]
Zend Extension Manager
Zend Optimizer
ionCube PHP Loader

root @ server de [~] #

Orice idee va rog?

Damas
20-11-09, 21:11
Am aceeaşi arunca acest errorvBulletin.org Forum - View Single Post - vB Enterprise Traducator (http://www.vbulletin.org/forum/showpost.php?p=1911751&postcount=860) nu am folosit Google API keyThank tu

vBET
21-11-09, 18:20
În cazul în care a fost de lucru şi brusc se opreşte, apoi văd aceste scenarii:
1. Furnizorul Dvs. de gazdă a făcut unele modificări de pe server - să-l întrebi despre asta.
2. Alte administrator făcut modificări de configurare - verificaţi de configurare din nou
3. Ai unor probleme cu Google - FORUM_ROOT fişier deschis / inclues / vbenterprisetranslator_functions.php, găsi acolo $ result = @ curl_exec ($ conexiune) şi de mai jos adauga echo $ rezultat "</ br> ';.. Dezactivează cache-ul, mergeţi la unele pagină tradusă şi a vedea ceea ce este rezultatul de la Google. După care anula modificările - eliminarea ecoului şi activaţi din nou cache.

Acest lucru pot spune la acest moment. Mai mult atunci când sa-mi dai confirmare aproximativ 1 şi 2, precum şi rezultatele de la 3.

Damas
22-11-09, 11:04
Bună,

Despre 1 şi 2, nu am schimbat nimic pe serverul meu, sa-mi propriul server.

Incerc pasul 3, dar în continuare aceeaşi problemă, nici un rezultat de la Google.

Multumesc pentru ajutor

vBET
22-11-09, 17:05
Nu, nu, nu - dacă aveţi FLEXIE activat, atunci veţi obţine întotdeauna rezultate de la Google. Întrebarea este ceea ce include acest rezultat. Şi asta a fost ceea ce am nevoie să ştiu. Şi 3 a fost oferindu-vă o cale de a afla prin punerea sa la ieşire înainte de restul paginii (ar trebui să-l vedem la cersit de pagina)

Dacă doriţi să mă pot ocupa această - nevoie doar de acces la CP dvs. Admin (Vreau să văd configuraţia dvs.) şi pentru dvs. FTP. Vă rugăm să PM-mi aceste detalii de acces, sau scrie aici rezultatul a 3 ca l-am întrebat înainte. 3 nu este o solutie - 3 este de anchetă.

Damas
23-11-09, 00:48
Trimis PM

Mulţumesc

vBET
23-11-09, 20:31
Multumesc. Eu trimit deja să răspundeţi pe PM. Motivul este că vă sunt blocate de către Google. Fii calm - Google îi place să acorde acces înapoi, atunci când totul este în regulă, aşa scrie-le şi vom clarifica situaţia.

Pentru oricine având aspect similar vă rugăm să căutaţi în Întrebări frecvente actualizare (http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/troubleshooting/6-faq.html # post9). Este afişat de acolo cum să se verifica site-ul dvs. este blocat de către Google şi de ce să la un astfel de caz.

Damas
23-11-09, 21:06
I-am scris pentru a sprijini Google, sper că în curând răspuns: confuz:

Mulţumesc

Damas
24-11-09, 21:30
Buna ziua,

I-am trimis pm, te rog sa ma ajutati Cât mai curând posibil, Google să-mi dea doar un moment pentru a remedia această problemă

Mulţumesc

vBET
25-11-09, 01:53
Avem la 1:53 pe timp de noapte, dar merge acolo pentru PM dvs.:)

vBET
25-11-09, 02:21
Şi a răspuns - ne bucuram ca Google vrea să debloca atât de repede:)

Damas
25-11-09, 04:29
Yaaaaaaaaah
site-ul meu deblocat ACUM

Mulţumesc, mulţumesc foarte mult pentru Rezervoare de sprijin avantajos

Salutari

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Integration with translations by vBET Translator 4.10.1