Ważne: Ta strona jest za pomocą plików cookie (cookies). Za pomocą tej strony internetowej bez wyłączania plików cookie w przeglądarce, oznacza to, że użytkownik zgadza się za to.
Kup Teraz! Funkcje Pliki do pobrania VBET wyboru na vBulletin 5

Zarabiaj z nami!

Jeśli chcieliby Państwo rozpocząć zarabianie pieniędzy z vBET dołączyć do Program partnerski.
Strona 1 z 3 123 OstatniLast
Wyniki 1 do 10 z 24

Wątek: plugin ispy - nazwy użytkownika z <vBET_SNTA>

  1. #1
    Senior Member
    Zarejestrowany
    Maj 2010
    Wiadomości
    257

    Default plugin ispy - nazwy użytkownika z <vBET_SNTA>

    Czy ten z powodzeniem zintegrowane int vBET? Interesuje mnie także, aby moje iSpy strony tłumaczenia. Nawet jeśli mogę po prostu nazwy użytkownika poprawne. Na tym etapie jestem coraz to:

    vBET_SNTA

    jak nazwa użytkownika na moim iSpy stron.

    Dzięki!

    EDIT: Przepraszam za to zobaczyć, jeśli dla VB3, Chcę tylko wspomnieć, jestem na VB4.
    Ostatnio edytowane przez Taurus; 22-12-10 W 08:56.

  2. #2
    vBulletin Enterprise Tłumacz (vBET) Personel
    Zarejestrowany
    Maj 2010
    Wiadomości
    1,000

    Default

    tak, tu masz instrukcje:
    http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post1787

    co o tym <vBET_SNTA>? nadal jest na stronie, czy nie?

  3. #3
    Senior Member
    Zarejestrowany
    Maj 2010
    Wiadomości
    257

    Default

    Dzięki Kamil. Sprawdzenie, że teraz.

    Nie mam <vBET_SNTA> nigdzie indziej niż tutaj: iSpy

  4. #4
    Senior Member
    Zarejestrowany
    Maj 2010
    Wiadomości
    257

    Default

    I przestrzegać instrukcji jest połączony mnie Kamil, ale wciąż to:



    Proszę o pomoc.

  5. #5
    vBulletin Enterprise Tłumacz (vBET) Personel
    Zarejestrowany
    Maj 2010
    Wiadomości
    1,000

    Default

    To dlatego, że nazwa użytkownika nie jest analizowany tutaj. A ta strona nie jest jeszcze przetłumaczone, jak widzę. Prosimy wszystkie krok po kroku integracji po raz kolejny. Po tej stronie powinny być przetłumaczone.

  6. #6
    Senior Member
    Zarejestrowany
    Maj 2010
    Wiadomości
    257

    Default

    Co masz na myśli tej stronie nie są tłumaczone?

  7. #7
    vBulletin Enterprise Tłumacz (vBET) Personel
    Zarejestrowany
    Maj 2010
    Wiadomości
    1,000

    Default

    po kliknięciu na flagę - dla exaple polski - adres URL jest prawidłowy, ale strona jest jeszcze w języku angielskim. powinny być tłumaczone - to teraz strony nie używać global_complete hak i swoją nazwę użytkownika z <vBET_SNTA> nie jest analizowany.

    Gdzie mogę znaleźć ten mod? jest wolna? Wold chcę zainstalować i sprawdzić.

  8. #8
    Senior Member
    Zarejestrowany
    Maj 2010
    Wiadomości
    257

    Default

    Czy odwołując się do tej strony? vaispy. Ponieważ moja strona jest creativx, i że jest tłumaczony!

  9. #9
    Senior Member
    Zarejestrowany
    Maj 2010
    Wiadomości
    257

  10. #10
    vBulletin Enterprise Tłumacz (vBET) Personel
    Zarejestrowany
    Maj 2010
    Wiadomości
    1,000

    Default

    i jeszcze jedno pytanie.
    Proszę spojrzeć do bazy danych w tabeli - po>
    w tej tabeli znaleźć kolumny -> username

    Proszę sprawdzić to masz nazwy użytkownika w bazie danych w tabeli z <vBET_SNTA> czy nie?

Strona 1 z 3 123 OstatniLast

Tagi dla tego tematu

Uprawnienia

  • Państwo nie może wysyłać nowe wątki
  • Państwo nie może odpowiedzi po
  • Państwo nie może załączników postu
  • Państwo nie może edytować swoich postów
  •  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33