-
Ratowania życia i pamiętając, straciła przyjaciół.
Uruchomić stronę internetową o skokach BASE. Sport jest sportem międzynarodowym, ale przedtem nie byłem w stanie zaoferować nic, ale angielski informacji dla każdego, kto przychodzi do witryny.
I również własne i uruchomić bazę danych ofiar śmiertelnych do skoków bazy. To si nie tylko strony do poszanowania i pamiętaj, straciła przyjaciół, jest to również cenne narzędzie wspomagające inne zworki do pewnych niebezpieczeństw, które mogą być poważne! Ta wiedza jest kluczem do ratowania życia i uratował życie wielu osób. Jednak czuję mogłem zrobić lepiej, dzięki czemu każdy, nie tylko angielski skoczków mówiąc do nauki i być może uratować im życie, jak również
Lista Fatality BASE - BLiNC Magazine:: BASE jumping, skoki spadochronowe, a Paralotniarstwo
Fatality Statystyki - Magazyn BLiNC:: BASE jumping, skoki spadochronowe, a Paralotniarstwo
Ponadto, dnia wydała wtyczkę, mój składania mapa skoczyła z 36763 całości URL do 1.297.111 całości URL i teraz mogę zwiększyć liczbę przez 500 do 5000 nowych url dzień. My ruchu podwoiła się od I wydania tej wtyczki i jestem bardzo szczęśliwa, że to.
Tagi dla tego tematu
Uprawnienia
- Państwo nie może wysyłać nowe wątki
- Państwo nie może odpowiedzi po
- Państwo nie może załączników postu
- Państwo nie może edytować swoich postów
-
Zasady na forum