Ważne: Ta strona jest za pomocą plików cookie (cookies). Za pomocą tej strony internetowej bez wyłączania plików cookie w przeglądarce, oznacza to, że użytkownik zgadza się za to.
Kup Teraz! Funkcje Pliki do pobrania VBET wyboru na vBulletin 5

Zarabiaj z nami!

Jeśli chcieliby Państwo rozpocząć zarabianie pieniędzy z vBET dołączyć do Program partnerski.
Wyniki 1 do 10 z 10

Wątek: vBET 3.1.2 wydane

  1. #1
    Michał Podbielski (vBET pracowniczego) vBET's Avatar
    Zarejestrowany
    Październik 2009
    Wiadomości
    2,959
    Wpisy
    1

    Default vBET 3.1.2 wydane

    Ważne zmiany! Proszę zaktualizować swoją wersję do w pełni zgodny z warunkami Google!

    Zgodnie z nowymi warunkami Google wszystkie pytania muszą zawierać nagłówek skierowanie - w przeciwnym razie może być zakazane przez Google. Więc proszę, po prostu zrobić aktualizacji, aby uniknąć problemów.

    Dodatkowe krok aktualizacja:
    Według aktualnych warunków do Google "Powered by Google" informacji powinien mieć logo Google. Więc proszę tekst zmienić na flagi w vBET konfiguracji do czegoś takiego:
    Code:
    Automatic Translations (Powered by <span style="vertical-align:sub;"><img src="http://www.google.com/uds/css/small-logo.png" alt="Powered by Google" border="0"/></span>):
    Można go dostosować, ale "Powered by Google" powinna pozostać.

    Co się zmieniło w tej wersji:
    - Dodano pełną integrację z vBAdvanced Dynamics tłumaczenia i wsparcie wielojęzyczne zobacz tutaj szczegóły
    - Dodane referrer nagłówka kiedy prosisz Google tłumaczenia (wymagane przez Google!)
    - Dodano parametr do obsługi śledzenia tłumaczenie w podkatalogach dodane przez innych modów
    - Poprawiono błąd w edytory WYSIWYG nie w utf-8 fora
    - Poprawiono błąd powrotu do strony głównej forum od przetłumaczone na stronę
    - Poprawiono błąd powrotu do języka forum domyślne w menu rozwijanym na IE
    - Rozwiązane konflikt z vbTubePro
    - Używane "label" na dodatkowe redaktorów opcji dla wsparcia domyślny język, w celu ułatwienia zmiany opcji.
    Ostatnio edytowane przez vBET; 14-11-09 W 22:30.

  2. #2
    Junior Member
    Zarejestrowany
    Październik 2009
    Wiadomości
    24

    Default

    Jak zainstalować i aktualizować proszę, nie im na mądre rzeczy, w tym
    infact i nawet nie wiem skąd pobrać
    wielkie dzięki aktualizacji i genialny pracy

  3. #3
    Michał Podbielski (vBET pracowniczego) vBET's Avatar
    Zarejestrowany
    Październik 2009
    Wiadomości
    2,959
    Wpisy
    1

    Default

    Quote Napisał scott View Post
    Jak zainstalować i aktualizować proszę, nie im na mądre rzeczy, w tym
    infact i nawet nie wiem skąd pobrać
    wielkie dzięki aktualizacji i genialny pracy
    Możesz pobrać nową wersję ze Pobierz sekcji. Aktualizacja jest bardzo proste, jest to opisane bardzo dobrze readme.html pliku w pakiecie. W kilku słowach - po prostu przesłać plik na serwer i plik produkt importu.

    Także jeśli naprawdę poczuć się jak lepiej, aby to zrobić przez kogoś innego, oferujemy modernizacji usług. Ale tak naprawdę powinien starać się samodzielnie - jest to trywialne

  4. #4
    Junior Member
    Zarejestrowany
    Październik 2009
    Wiadomości
    24

    Default

    Chyba się udało, choć im pewności
    Czy i teraz trzeba skonfigurować vBSEO?

    Chciałbym zwrócić do instalacji, ale ja tylko po prostu musiałem to zrobić mniej niż tydzień, gdy płaciłem lol
    Ostatnio edytowane przez scott; 15-11-09 W 05:30.

  5. #5
    Michał Podbielski (vBET pracowniczego) vBET's Avatar
    Zarejestrowany
    Październik 2009
    Wiadomości
    2,959
    Wpisy
    1

    Default

    Quote Napisał scott View Post
    Chyba się udało, choć im pewności
    Czy i teraz trzeba skonfigurować vBSEO?

    Chciałbym zwrócić do instalacji, ale ja tylko po prostu musiałem to zrobić mniej niż tydzień, gdy płaciłem lol
    Nie, nie ma potrzeby konfigurowania czegokolwiek więcej. Jest to naprawdę bardzo proste i jest bardzo dobrze opisane w readme.html wewnątrz opakowania - będzie sobie z tym poradzić

  6. #6
    Junior Member
    Zarejestrowany
    Październik 2009
    Wiadomości
    24

    Default

    Myślę, że to zrobił, ale i nie pokazuje kolorowy obraz na google

  7. #7
    Michał Podbielski (vBET pracowniczego) vBET's Avatar
    Zarejestrowany
    Październik 2009
    Wiadomości
    2,959
    Wpisy
    1

    Default

    Quote Napisał scott View Post
    Myślę, że to zrobił, ale i nie pokazuje kolorowy obraz na google

    Jak podano w pierwszym poście tutaj:
    Dodatkowe krok aktualizacja:
    Według aktualnych warunków do Google "Powered by Google" informacji powinien mieć logo Google. Więc proszę tekst zmienić na flagi w vBET konfiguracji do czegoś takiego:
    Code:
    Automatic Translations (Powered by <span style="vertical-align:sub;"><img src="http://www.google.com/uds/css/small-logo.png" alt="Powered by Google" border="0"/></span>):
    Można go dostosować, ale "Powered by Google" powinna pozostać.


    Należy pamiętać, że jest to dodatkowy krok - do zwykłych aktualizacje zazwyczaj nie są wymagane zmiany konfiguracji

  8. #8
    Junior Member
    Zarejestrowany
    Październik 2009
    Wiadomości
    27

    Default

    Sprawdź, czy PM.

  9. #9
    Junior Member
    Zarejestrowany
    Październik 2009
    Wiadomości
    24

    Default

    gdzie jest linia tekstu?

  10. #10
    Junior Member nectons's Avatar
    Zarejestrowany
    Październik 2009
    Lokalizacja
    Πειραιάς
    Wiadomości
    10

    Default

    Text automatically translated from: Greek to: Polish
    Translated text
    Perfect! Aktualizacja była prosta jak zawsze, i pojechał cały tekst, chyba że pozostawiamy po prostu przekazać kursor nad logo mówi to, czego potrzebujesz. Powered by Google.



    Gratulacje Michał doskonały jak zawsze
    Original text

Tagi dla tego tematu

Uprawnienia

  • Państwo nie może wysyłać nowe wątki
  • Państwo nie może odpowiedzi po
  • Państwo nie może załączników postu
  • Państwo nie może edytować swoich postów
  •  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31