-
Osoby, które można znaleźć w witrynie sieci Web po raz pierwszy są zadawane pytanie w języku rosyjskim?
Hi wszystkim, kiedy ludzi z innych miejsc na świecie odwiedź witrynę Moja witryna, które wydają się uzyskać pojawiającym się pytania w języku rosyjskim i adres url jest mysite.com/ru/ jeśli one kliknij jeden z przycisków, a następnie otrzyma witryny w ich języku, można komuś pomóc?
Tutaj jest łączem do pic wykazujące messagebox http://www.thecodecage.com/Russian%20question.PNG
Ostatni edytowana przez Simon Lloyd; 02-01-12 w 19:15.
-
vBulletin Enterprise Tłumacz (vBET) Personel
Cześć
Prawdopodobnie nie jest coused przez vBET - vBET nie należy instalować żadnych wyskakujących okienek, upewnij się, że to nie jest częścią innego rozszerzenia lub mod
-
Nigdy nie jest widoczny, nie vBET Poproś użytkownika jeżeli chcą, udać się do ich usercp aby ustawić język?
-
Jest to sformułowanie!
ПЕРЕЙТИ НА РУССКИЙ دعم?
jest to tłumaczenie
Przejdź do Przekład rosyjski?
Dlatego też toilets vBET to zrobić!!
EDIT: i do najnowszej wersji vBET jak wiadomo, wszystkie w programie access szczegóły tego i pm miał podczas krótkiego podczas temu powinny nadal działać, jeśli trzeba sprawdzić rzeczy.
Ostatni edytowana przez Simon Lloyd; 02-01-12 w 21:56.
-
Ok
Jedna rzecz przyszedł do mnie. Można proszę sprawdzania wartości dwie opcje:
AdminCP -> vBET -> Misc -> Przekierowanie do języka użytkownika
i
AdminCP -> vBET -> Misc -> Przekierowanie do języka użytkownika
Spróbuj wyłączyć go potem chack ponownie do wyskakującego okienka
-
Czy przejść do ten problem, ale to jest nie tak naprawdę problem, jest fakt, że jest zawsze w języku rosyjskim przede wszystkim!, a guy z Indii odwiedzi witrynę dzisiaj i got że w języku rosyjskim, jego przeglądarka jest ustawiony dla języka angielskiego, jego lokalizacja jest nowym Dehli, he wasn't członka, nie został wybrany na forum księgowania języka tak tylko powinien był forum przedstawione w języku domyślnym "Angielski"
I believe istnieje inny problem innych niż przekierowania użytkownika, jeśli była zawsze wouldn't be Rosyjskiej.
-
Popup ustala się:
Przekierowanie edytować profil
Dopiero po Login
Przekieruj do języka użytkownika
Zadawane - użytkownik jest proszony jest on chce być przekierowywana
-
Mogę tylko wylogowani z mojego forum (jak im zawsze rejestrowane) i pojawiła się polu, ustawienia są "po dziennika w" czemu polecają po wylogowania czasu?, był zastanawiasz dlatego uczestnictwo miał spowolnione i Moje dochodów reklam miało gwałtownie, i been looking powodów żadne z których mogę znaleźć ale raz punktu pop w górę jest witryna nie ładować, chyba że pole zostanie anulowana lub ok'd nie dotyczy z którego aparat wyszukiwania można czy!
-
OK
Przy użyciu programu access została wysłana mnie I wil sprawdź go teraz
EDIT:
Może użytkownik opisz me krok krok co zrobić, aby sprawdzić, że wyskakujące okienko,
Jeżeli konieczne jest może jest tworzenie również nie admin testować konto.
Ostatni edytowana przez r.dziadusz; 03-01-12 w 20:03.
-
PM wysyłane nowym użytkownikiem szczegóły.
Tagi dla tego tematu
Uprawnienia
- Państwo nie może wysyłać nowe wątki
- Państwo nie może odpowiedzi po
- Państwo nie może załączników postu
- Państwo nie może edytować swoich postów
-
Zasady na forum