Kup Teraz! Funkcje Pliki do pobrania
Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Wyniki 1 do 10 z 11

Wątek: Nie można wyłączyć vBET? (Pilne)

1. # 1
    Senior Member

Domyślnie Nie można wyłączyć vBET? (Pilne)

Hi wszystkie staram się wyśledzić problemem, którym nasiliła się około tydzień temu, w tym celu, i trzeba wyłączyć wszystkie wtyczki firmy, jednak, kiedy mogę wyłączyć vBET forum nie załadować wcale, całkowicie pustej strony?

Można jeden pomocy, co należy zrobić to pilnie, ponieważ mój styl forum zerwania dla Gości.

Pozdrawiam,
    Simon

2. # 2
    Senior Member

Domyślnie

Michael, jeśli czytasz to, które ciągle mają admin dostępu, zobacz forum w stanie zarejestrowane poza/gości i zobaczysz, że brakuje stylizacji Zaloguj i style jest tam właśnie trzeba wyłączyć vBET Aby wyeliminować go jako przyczynę possibile.

3. # 3
    vBulletin Enterprise Tłumacz (vBET) Personel

Domyślnie

Hi michal obecnie robi warsztaty, odpowie wam tak szybko, jak to możliwe, ale tutaj to, co mam dla Ciebie, jak wyłączyć vBET:

1. Wyłączyć go w Admin PK
    2. Komentarz vBET zasady w .htaccess. Jeśli użytkownik nie pamięta które są następnie zaewidencjonuj vBET pakietu w katalogu czy nie-/ narzędzia/przekierowanie Zasady wgrywania
    3. Przywrócić integracji zmian w vbseo pliki. Najprostszym sposobem - wystarczy przekazywanie oryginalne pliki. Jeśli nie masz zip - należy go pobrać ze strony dostawcy. Najtrudniejsze readme.html sposób - tylko otwarte w vBET pakowanie i mają dokładnie opisał dokonano jakie zmiany - tylko zrób to w sposób przeciwległego.

4. # 4
    Senior Member

Domyślnie

Dziękujemy za odpowiedź, i 'm snowed z pracy w momencie tak Moje styl forum dla Gości będą musiały nadal łamanego do jutra gdzie mogę wykonać tej akcji, mimo że mam sneaking podejrzenia, że jest bardzo najnowsze vBET powoduje to - będę updaate jutro, gdy pomyślnie można wyłączyć vBET.

5. # 5
    Michał Podbielski (vBET pracowniczego) vBET Avatar
    Wpisy
    1

Domyślnie

Cytuj Napisał Simon Lloyd Zobacz post
    Michael, jeśli czytasz to, które ciągle mają admin dostępu, zobacz forum w stanie zarejestrowane poza/gości i zobaczysz, że brakuje stylizacji Zaloguj i style jest tam właśnie trzeba wyłączyć vBET Aby wyeliminować go jako przyczynę possibile.
    Czy masz Gości pamięć podręczna włączona? Jeśli tak spróbuj wyłączyć (tylko tymczasowo do badania) i ponownie sprawdzić. Najprawdopodobniej jest włączona i wprowadzono pewne zmiany stylu i własne style są przechowywane w plikach. Tak po zmiany stylu pliki są różne (różne nazwy) ale buforowanych pełne wyjście HTML w pamięci podręcznej Gości jeszcze adresy URL stare pliki stylu. Byłoby idealnie objaśniające, co się dzieje. Tak, jeśli jest naprawdę przyczyną następnie proszę:
    1. Tylko poczekaj, aż cznej gości i wydawania przejdzie w odległości, sam
    2. Lub jeśli nie chcesz czekać po prostu czyszczenia pamięci podręcznej Gości

Jeśli nie jest przyczyną następnie powiedz i możemy zostanie zaewidencjonowany.

6. # 6
    Senior Member

Domyślnie

Michael, dostrajanie wyłączenie pamięci podręcznej Gości pracował, ale tylko kiedykolwiek korzystali jeden styl niczego kiedykolwiek buforowane lub pokazano gościom została Moje styl, który teraz używać użytkownik nigdy nie wykazano innym stylem, KIEDYKOLWIEK!, uważam, że jeśli w ustawieniach vbulletin zmienić styl pokazano Goście, on będzie wypełni my choice dokładnie, jego hitem lub Panna ale głównie spoza tytułowana wersja bieżącego stylu. Jeśli zrobić, poproś i wyłączyć pamięć podręczną Gości następnie działa jak go powinno co oznacza, że vBET iscausing problemu!.

7. # 7
    Senior Member

Domyślnie

Zostawiłem Gości pamięć podręczna wyłączona od 22: 15 wczoraj i widoku Gości niezarejestrowany i nie rejestrowane w celu został tak powinno być, kiedy ja obróciłem go ponownie na 21: 20 dzisiaj widoku Gości zostało przerwane ponownie, jeśli następnie zmienić styl tego identyfikatora, które są dostępne przez domyślny vbulletin wypełni tego insted zmiany widoku Gości pobiera ustalony, lecz wskazuje, że ustalony w poprzednim styl, następnie kiedy ktoś będzie próbował wyświetlić wątku widok zostanie przywrócona do stylu zostały zmienione tylko do??

I zostały obrócone Gości pamięci podręcznej ponownie tak, aby moje style zostały ustalone, jak i, o których wspomniano nie zmieniły styl lub wygląd, więc nie ma żadnego powodu Dlaczego vBET powinny być przyczyną tego problemu, można proszę zwolnienia poprawka lub powiedz mi, co mogę zrobić, aby uzyskać ten działa poprawnie?

8. # 8
    Senior Member

Domyślnie

Mogę rozwiązać problem samodzielnie, ale vBET nadal wymaga poprawka, więc ten doen't muszą być wykonane ręcznie:
    1. Dostęp do Admincp >vBET Cache
    2. > Gości pamięci podręcznej
    3. Wyłączone Gości pamięci podręcznej i zapisane
    4. Dokonane Goście pamięci podręcznej czas wygaśnięcia I Gości pamięci podręcznej czas wygaśnięcia dla mniej istotnych stron wartości zerowej
    5. Włączone Gości pamięci podręcznej & zapisane
    6. Opinie Gości są obecnie wykazujących stylu poprawne
    7. Dokonane Goście pamięci podręcznej czas wygaśnięcia I Gości pamięci podręcznej czas wygaśnięcia dla mniej istotnych stron wartość zleciło na przed & zapisane
    8. Zaznaczone zarejestrowane poza celu potwierdzenia stylizacji był nadal
    Teraz widoku dla Gości jest ustalona, ale myślę, gdy skończy się czas buforowane, jeżeli Gość przegląda mojej strony i istnieje problem z Stylizacja lub niektórych błędów, a następnie każdego gościa, po której zostanie wyświetlony styl przerwane lub błąd podczas naprawdę błąd nie istnieje już!

9. # 9
    vBulletin Enterprise Tłumacz (vBET) Personel

Domyślnie

Niestety musiała rozwiązać przez własne, sprawdzamy możliwości, dlaczego wydaje się i jak rozwiązać go raz dla wszystkich

10. # 10
    Michał Podbielski (vBET pracowniczego) vBET Avatar
    Wpisy
    1

Domyślnie

Cytuj Napisał Simon Lloyd Zobacz post
    Mogę rozwiązać problem samodzielnie, ale vBET nadal wymaga poprawka, więc ten doen't muszą być wykonane ręcznie:
    1. Dostęp do Admincp >vBET Cache
    2. > Gości pamięci podręcznej
    3. Wyłączone Gości pamięci podręcznej i zapisane
    4. Dokonane Goście pamięci podręcznej czas wygaśnięcia I Gości pamięci podręcznej czas wygaśnięcia dla mniej istotnych stron wartości zerowej
    5. Włączone Gości pamięci podręcznej & zapisane
    6. Opinie Gości są obecnie wykazujących stylu poprawne
    7. Dokonane Goście pamięci podręcznej czas wygaśnięcia I Gości pamięci podręcznej czas wygaśnięcia dla mniej istotnych stron wartość zleciło na przed & zapisane
    8. Zaznaczone zarejestrowane poza celu potwierdzenia stylizacji był nadal
    Teraz widoku dla Gości jest ustalona, ale myślę, gdy skończy się czas buforowane, jeżeli Gość przegląda mojej strony i istnieje problem z Stylizacja lub niektórych błędów, a następnie każdego gościa, po której zostanie wyświetlony styl przerwane lub błąd podczas naprawdę błąd nie istnieje już!
    Hi. vBET nie ma potrzeby zmiany w tej dziedzinie - wystąpił błąd nie na wszystkich - już wyjaśniono jak to działa. To działa jak Załóżmy do - pokazuje pełni buforowane strony HTML, dopóki te wygasną. I działał sam na użytkownika forum. Opis jak rozwiązać problem jest dowód. Zmieniono buforowania TTL naprawdę niskich wartości, więc wszystkie strony minął i został zastąpiony, gdzie weszły nowych żądań. Wszystko działa idealnie. Podobnie, jak I opisanych w mojej pierwszej odpowiedzi tutaj - buforowane strony wskaż nie istniejące pliki CSS, ponieważ prawdopodobnie niektóre CSS została zmieniona na użytkownika forum. I podobnie jak I opisanej przed w takim przypadku można tylko poczekać aż do pamięci podręcznej wygasa (jeśli czas wygaśnięcia ma niskie wartości) z Gości opróżniania pamięci podręcznej. Pamiętaj - nie opróżnić pamięci podręcznej bazy danych - jeden działa to doskonale bez względu na zmiany, jakie będzie wykonywać na użytkownika forum

Również nie trzeba rozwiązać go samodzielnie. W rzeczywistości tylko ci co napisałem można w mojej pierwszej odpowiedzi w tym wątku:
    Tak, jeśli jest naprawdę przyczyną następnie proszę:
    1. Tylko poczekaj, aż cznej gości i wydawania przejdzie w odległości, sam
    2. Lub jeśli nie chcesz czekać po prostu czyszczenia pamięci podręcznej Gości
    Jak został poproszony o tylko opróżniany Gości pamięci podręcznej. Prosimy pamiętać, że znacznie upraszcza sposób to - użytkownik nie musiał robić tych kroków, wystarczy, aby przejść do Admin CP -> vBET Pamięć podręczna - > pamięci podręcznej oczyszczarkę. Przepraszam, że podałem nie tę opcję w ostatniej odpowiedzi - I przejął ją znasz.

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Tagi dla tego tematu

Uprawnienia

• Państwo nie może wysyłać nowe wątki
  • Państwo nie może odpowiedzi po
  • Państwo nie może załączników postu
  • Państwo nie może edytować swoich postów
  •  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27