-
tłumaczenia nie działa
I zrealizowane strony nie są tłumaczone i ja jadę uzyskać google api i następnie nadal jest nie tłumaczenie dodane. Czy jest coś gdybym?
-
vBulletin Enterprise Tłumacz (vBET) Personel
Cześć
Może ona występować becouse z kilku powodów, ale najpierw Powiadom dokładnie api, którego używasz (google API v1 /google API v2 / Microsoft API) i która wersja vBET obecnie używasz
-
Jest wyświetlany bezpośrednio z tego łącza Zapisywanie się na kod Google API klucz - Google Loader- nie wiem, jeśli jego 1 lub 2 również za pomocą 3.4.1. ale moje licencji ostatnio wygasła. Jest to przyczyną?
-
Wygasłej licencji jest toilets nie rison. Twoje tłumaczenie zatrzymania pracy becouse używasz Google v1 tłumaczenie API, które ma zostać zamknięte się 1 grudnia, dlatego nowy bardzo stricts są ustalone limity. Uruchom Ten test (Olny dla interfejsu Api Google tłumaczenie v1) i tutaj zaksięgować wyniki.
Ale jak ja powiedziałem o za zamknął tego Rozważ uaktualnienie vBET do najnowszej wersji, która obsługuje również wolne Microsoft tłumaczenie API i płatna Google tłumaczenie Api v2, i jesteśmy każdego one pracuje nad dodaniem nowych interfejsów API (obecnie mamy testują jednym z jego)
-
on powiedział uruchamianie tłumaczenie badań dla interfejsu API Google v1
Wynik testu: {"responseData": null, "responseDetails": "Podejrzenie Warunki nadużycie usług Zapoznaj http://code.google.com/apis/errors.", "ResponseStatus": 403}
Błąd testu:
Czas połączenia (ms): 568.113769531
-
Oznacza to, że są blokowane przez google, możesz zapisywać google jak powiedział w adres URL, który skończyłem dostarczył i służą wskazówki ale trzeba pamiętać, zostaną zamknięte v1 Google tłumaczenie API (wolnych) w 1 grudnia, tak nie tłumaczenie będzie podjęta wykorzystując ten określonego interfejsu api.
Ale pamiętaj jednak, jak powiedziałem w poprzednie ogłoszenie vBET obsługuje również Microsoft tłumaczenie Api, Interfejsu Api Google v2 a teraz możemy badania Tłumaczenia Apertium Api i implemanting interfejs Api Microsoft płatnego
Ostatni edytowana przez r.dziadusz; 07-11-11 w 09:21.
Tagi dla tego tematu
Uprawnienia
- Państwo nie może wysyłać nowe wątki
- Państwo nie może odpowiedzi po
- Państwo nie może załączników postu
- Państwo nie może edytować swoich postów
-
Zasady na forum