Kup Teraz! Funkcje Pliki do pobrania
Wyniki od 1 do 6 z 6

Wątek: tłumaczenia nie działa

1. # 1
    Junior Member

Domyślnie tłumaczenia nie działa

I zrealizowane strony nie są tłumaczone i ja jadę uzyskać google api i następnie nadal jest nie tłumaczenie dodane. Czy jest coś gdybym?

2. # 2
    vBulletin Enterprise Tłumacz (vBET) Personel

Domyślnie

Cześć
    Może ona występować becouse z kilku powodów, ale najpierw Powiadom dokładnie api, którego używasz (google API v1 /google API v2 / Microsoft API) i która wersja vBET obecnie używasz

3. # 3
    Junior Member

Domyślnie

Jest wyświetlany bezpośrednio z tego łącza Zapisywanie się na kod Google API klucz - Google Loader- nie wiem, jeśli jego 1 lub 2 również za pomocą 3.4.1. ale moje licencji ostatnio wygasła. Jest to przyczyną?

4. # 4

Domyślnie

Wygasłej licencji jest toilets nie rison. Twoje tłumaczenie zatrzymania pracy becouse używasz Google v1 tłumaczenie API, które ma zostać zamknięte się 1 grudnia, dlatego nowy bardzo stricts są ustalone limity. Uruchom Ten test (Olny dla interfejsu Api Google tłumaczenie v1) i tutaj zaksięgować wyniki.
    Ale jak ja powiedziałem o za zamknął tego Rozważ uaktualnienie vBET do najnowszej wersji, która obsługuje również wolne Microsoft tłumaczenie API i płatna Google tłumaczenie Api v2, i jesteśmy każdego one pracuje nad dodaniem nowych interfejsów API (obecnie mamy testują jednym z jego)

5. # 5
    Junior Member

Domyślnie

on powiedział uruchamianie tłumaczenie badań dla interfejsu API Google v1
    Wynik testu: {"responseData": null, "responseDetails": "Podejrzenie Warunki nadużycie usług Zapoznaj http://code.google.com/apis/errors.", "ResponseStatus": 403}
    Błąd testu:
    Czas połączenia (ms): 568.113769531

6. # 6

Domyślnie

Oznacza to, że są blokowane przez google, możesz zapisywać google jak powiedział w adres URL, który skończyłem dostarczył i służą wskazówki ale trzeba pamiętać, zostaną zamknięte v1 Google tłumaczenie API (wolnych) w 1 grudnia, tak nie tłumaczenie będzie podjęta wykorzystując ten określonego interfejsu api.
    Ale pamiętaj jednak, jak powiedziałem w poprzednie ogłoszenie vBET obsługuje również Microsoft tłumaczenie Api, Interfejsu Api Google v2 a teraz możemy badania Tłumaczenia Apertium Api i implemanting interfejs Api Microsoft płatnego
    Ostatni edytowana przez r.dziadusz; 07-11-11 w 09:21.

Tagi dla tego tematu

Uprawnienia

• Państwo nie może wysyłać nowe wątki
  • Państwo nie może odpowiedzi po
  • Państwo nie może załączników postu
  • Państwo nie może edytować swoich postów
  •  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27