Zobacz pełną wersję: Już Mcached jako cache
Wiem, że zaproponowano już, ale chciałbym, aby przesunąć ten pomysł. Dla mnie to absolutnie "must have" dla takich funkcji na dużych forach. Próbowałem przepisać vBET go używać, ale po okiem na kod i zrezygnował. Dlaczego nie używasz programowania obiektowego? Jest o wiele łatwiej kod i zmodyfikować skrypty z nim. Uważam, że byłoby to 5 min. pracy do kodu inny mechanizm buforowania, kiedy będzie w standardowej klasy.
kamilkurczak
10-02-11, 23:29
Pracujemy teraz na tej opcji:)
Tak jak Kamil napisał - pracujemy na to:) Dokładniej Pracuję na nim w tej chwili:) Chcemy wspierać:
- Memcache
- Apc
- XCache
- EAccelerator
Jeśli będzie to uwzględnione w następnej wersji to ostatecznie zostaną oznaczone jako BETA funkcjonalności. To nie jest jeszcze podjęta będzie w następnej wersji lub kolejnej. Także, jeśli będzie to uwzględnione w następnej wersji wciąż nie zdecydowała będzie to w pełni obsługiwane lub po prostu cache gości na początek.
W skrócie mówiąc - będziemy Ci tej funkcji, nadal nie wiesz to będzie w następnej wersji:)
Jeśli miał przyzwoity obiekt klasy cache dodawanie kolejnych magazynów cacheing byłby pokój z masłem.
Marcin Kalak
27-02-13, 11:28
Przepraszam za opóźnienie w odpowiedzi. Ta funkcja została dodana w wersji starszej niż 4.3.0.
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):