Viktig: Denne siden bruker cookies (cookies). Ved hjelp av dette nettstedet uten å slå av cookies i nettleseren, betyr at du er enig for å bruke det.
Kjøp nå! Funksjoner Nedlastinger Sjekk vBET på vBulletin 5

Tjen med oss!

Hvis du ønsker å begynne å tjene penger med vBET sammenføyning til Agentprogrammet.
Side 1 av 3 123 SisteLast
Resultater 1 til 10 av 24

Tråd: ispy plugin - brukernavn med <vBET_SNTA>

  1. #1
    Senior Member
    Ble medlem
    Mai 2010
    Innlegg
    257

    Default ispy plugin - brukernavn med <vBET_SNTA>

    Har dette vært vellykket integrert int vBET? Jeg er også interessert i å få min iSpy siden oversatt. Selv om jeg bare kan få brukernavn korrekt. På dette stadiet får jeg dette:

    vBET_SNTA

    som brukernavn på min iSpy sider.

    Takk!

    EDIT: Beklager at jeg ser dette hvis for vB3, Vil bare nevne, er jeg på vB4.
    Sist endret av Taurus; 22-12-1008:56.

  2. #2
    vBulletin Enterprise Oversetter (vBET) Personale
    Ble medlem
    Mai 2010
    Innlegg
    1,000

    Default

    ja, her har du en instruksjonene:
    http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post1787

    hva om dette <vBET_SNTA>? det er fortsatt på siden din eller ikke?

  3. #3
    Senior Member
    Ble medlem
    Mai 2010
    Innlegg
    257

    Default

    Thanks Kamil. Sjekker det nå.

    Jeg har ikke <vBET_SNTA> noe annet sted enn her: iSpy

  4. #4
    Senior Member
    Ble medlem
    Mai 2010
    Innlegg
    257

    Default

    Jeg fulgte instruksjonene du koblet meg til Kamil, men jeg fortsatt få dette:



    Vennligst hjelp.

  5. #5
    vBulletin Enterprise Oversetter (vBET) Personale
    Ble medlem
    Mai 2010
    Innlegg
    1,000

    Default

    Dette er fordi brukernavn ikke er analysert her. Og dette området er ennå ikke oversatt som jeg ser. Vennligst gjøre alle integrasjon trinnvis igjen. Etter at dette nettstedet skal oversettes.

  6. #6
    Senior Member
    Ble medlem
    Mai 2010
    Innlegg
    257

    Default

    Hva mener du med dette nettstedet er ikke oversatt?

  7. #7
    vBulletin Enterprise Oversetter (vBET) Personale
    Ble medlem
    Mai 2010
    Innlegg
    1,000

    Default

    Når du klikker på flagget - for exaple polish - url er korrekt, men området er fortsatt på engelsk. bør oversettes - så nå er stedet ikke bruk global_complete krok og brukernavnet ditt med <vBET_SNTA> er ikke analysert.

    Hvor kan jeg finne dette mod? det er gratis? Jeg Wold liker å montere det og sjekk.

  8. #8
    Senior Member
    Ble medlem
    Mai 2010
    Innlegg
    257

    Default

    Er du henviser til denne siden? vaispy. Fordi nettstedet mitt er creativx, og det er oversatt!

  9. #9
    Senior Member
    Ble medlem
    Mai 2010
    Innlegg
    257

  10. #10
    vBulletin Enterprise Oversetter (vBET) Personale
    Ble medlem
    Mai 2010
    Innlegg
    1,000

    Default

    og et annet spørsmål.
    Vennligst se inn i databasen din inn i tabell -> post
    i denne tabellen finner kolonne -> brukernavn

    Vennligst sjekk at du har brukernavn i databasen i denne tabellen med <vBET_SNTA> eller ikke?

Side 1 av 3 123 SisteLast

Tags for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kanskje ikke starte nye tråder
  • Du kanskje ikke poste svar
  • Du kanskje ikke legge til vedlegg
  • Du kanskje ikke endre innleggene dine
  •  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33