PDA

View Full Version: nytt forumnetonet
12-08-11, 11:17
hei
Jeg har forumet i polsk språk - ezoforum.pl

Jeg ønsker å åpne nye forum engelsk lagnuage (nytt domene)

Er det mulig å oversette database usung vBet og sette defualt språk engelsk?

vBET
13-08-11, 01:39
Mulige ja. Støttet nei. Tillatt - nei. I alle fall ikke av Google. Vær oppmerksom på at Googles vilkår for bruk tillater å holde (cache) oversettelser resultater bare opp til 15 dager. Også oppmerksom på at åpning av nye forumet vil kreve ytterligere vBulletin lisens (også vBET - en rettighetshaver er per én installasjon).

Hva er også mulig, og denne gangen også tillatt, er det bruk av vBET lang BBCode. Så for å endre på dine faktiske forumet (eller kopi) som standard språk til engelsk må du:
1. Endre vBulletin språket så passende uttrykk for GUI vil bli brukt
2. Made SQL-spørring som vil vikle alle eksisterende poster i [lang = pl] BBCode. På denne måten alle faktiske innholdet vil bli oversatt til forum standardspråket og bufres hensiktsmessig på Googles vilkår for bruk. Vær oppmerksom på at det er best å gjorde det først på noen tester eksempel - vi er ikke sikker på hvordan den vil oppføre innpakket slik måte for siterte tekster.

Andre måten er å bruke noen annen oversettelse API (vBET støtter Microsoft Translation API) som gjør det mulig å lagre oversettelse resultater for alltid. Vi gjorde ikke funnet i Microsoft Oversettelse API tjenestevilkårene noen begrensning om caching resultater. Likevel vær oppmerksom på at:
1. vBET støtter ikke endrer det opprinnelige innholdet og erstatte det med oversatt én. vBET har egen cache og aldri forandre opprinnelige meldingen
2. Automatisk oversettelse er ikke perfekt - etter vår mening er det bedre å la opplysninger om at det var oversatt automatisk. Og bruke lang BBCode slik informasjon er gitt.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations delivered by vBET 4.9.99