PDA

View Full Version: vBET Affiliate Program klar til å kjørevBET
02-12-10, 09:51
Hei.

Vi er klare til å kjøre vBET Affiliate Program. Den er testet og fungerer, bare vent å inkludere det i din User CP. På dette tidspunktet bare vi trenger å bestemme bør vBET Partnerprogram bli startet akkurat nå. Eller vil det være bedre å vente til neste release (etter jul).

I neste versjon vil det være tilgjengelig for å angi henvisning ID i Admin CP, så du vil kunne tjene med vBET kreditt link som de fleste av våre brukere har uansett.

Hvis vi slipper akkurat nå da manuell kodeendringer vil være nødvendig å legge til din henvisning ID i kreditt link. Selvfølgelig vil vi publisere offisielle instruksjoner for at hvis Partnerprogram skal kjøre nå.

Så vennligst hjelpe oss å bestemme. Bør vi begynne vBET Partnerprogram akkurat nå og publisere hvordan å integrere ditt kredittkort link med affiliateprogram, eller skal vi vente til neste slipp når du vil være i stand til å gjøre det ved Admin CP? Hva tror du?

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations supported by vBET 4.10.0 beta