Saya menjalankan sebuah laman web mengenai Melompat BASE. Sukan itu merupakan sukan antarabangsa, tetapi sebelum sekarang, saya tidak mampu untuk menawarkan apa-apa tetapi maklumat Bahasa Inggeris kepada sesiapa sahaja yang datang ke laman web.

Saya juga memiliki dan menjalankan pangkalan data untuk kematian untuk melompat asas. Ini si bukan sahaja halaman untuk menghormati dan ingat hilang kawan-kawan, ini juga merupakan alat yang berharga untuk membantu penerjun lain kepada bahaya tertentu yang boleh SERIUS! Pengetahuan ini adalah kunci untuk menyelamatkan nyawa dan telah menyelamatkan nyawa yang tidak terkira banyaknya. Bagaimanapun, saya rasa saya boleh melakukan yang lebih baik dengan membenarkan sesiapa, bukan hanya berbahasa Inggeris penerjun untuk belajar dan mungkin menyelamatkan nyawa mereka juga

Senarai Kematian BASE - Majalah BLiNC:: BASE jumping, terjun, dan paragliding

Statistik Kematian - BLiNC Majalah:: BASE jumping, terjun, dan paragliding

Di samping itu, hari saya mengeluarkan plugin, penyerahan sitemap saya melonjak dari 36.763 URL jumlah yang 1.297.111 total URL dan sekarang saya meningkatkan kiraan saya dengan 500 ke 5,000 sehari url baru. Lalu lintas saya telah meningkat dua kali ganda sejak saya melepaskan plugin ini dan saya amat gembira ini.