PDA

View Full Version: Ajaib Pro Ajaran - Magicscott
07-11-09, 17:22
Ajaib Pro Ajaran - Magic

scott
07-11-09, 17:41
Ajaib Pro Ajaran Kini Tersedia Dalam 52 Bahasa Asing
Lihat Link Di bawah Untuk Become A Member Of A Site Multi-Negara Magic
Jika The Barrier Bahasa Telah Broken Untuk Semua Ahli silap mata di Muka Bumi Untuk Berkomunikasi

scott
07-11-09, 17:53
ini adalah besar, im menulis ini dalam english, tapi posting dalam arabic

scott
08-11-09, 16:03
Microsoft Windows XP Professional Ultimate Edition V8.1 By Dog Mad Termasuk SP3 + patch sehingga ke tarikh pada Oktober 23, 2009 versi Akhir: Windows XP Professional Korporat "FR" 32bit SP3 (Tiada pengaktifan) Saiz fail: ~ 630 MB Sistem Keperluan: pemproses 500MHz, 256MB RAM dan 64MB untuk kad grafik minimum untuk operasi yang betul. Memori bahan yang digunakan dalam konfigurasi: 150 MB ~ SILA BACA SEMUA YANG BERIKUT UNTUK MENYEDIAKAN DAN MEMASANG YANG OS TERBAIK ANDA. - Dalam folder addon CD-Rom, anda akan mendapati beberapa program untuk menukar kekunci Windows, untuk mendapatkan kembali driver sebelum memasang semula atau untuk membersihkan registry selepas memasang sistem. - Anda possibiliter untuk menambah pemandu anda sendiri dengan memanipulasi ISO dengan UltraISO dan menempatkan mereka dalam folder $ OEM $ \\ $ 1 \\ PEMANDU \\ 001 \\ 002 \\ 003 \\ 004 \\ 005 \\ 006, \\ 007 \\ 008. Mereka akan disokong secara automatik semasa pemasangan - folder AddOns CD-ROM juga mengandungi kemas kepada DirectX 10 dan anda boleh menikmati grafik terkini asalkan kad grafik anda boleh mengendalikan! - Seseorang pemasangan atau menaik taraf dari sistem operasi yang lebih tua tidak mungkin, pemasangan boleh dilakukan dengan boot dari CD-Rom. - Updates dari Windows Update dilumpuhkan dan d****amkan secara kekal, ia akan mengelakkan kehilangan ikon dan perubahan lain. - Semasa pemandu pemasangan untuk motherboard yang akan dipasang, pemacu SATA keras, kad bunyi dan kad rangkaian HD juga akan dikesan, seperti kad video Nvidia dan ATI. - Jangan keluarkan CD-ROM di atas di bawah penalti pemasangan yang tidak betul komponen. - Tiada antivirus atau parfeu dipasang dengan versi ini, anda memasang anda sendiri. Sistem ini sangat optimum, cepat dan sempurna stabil, keselamatan berorientasikan, berfungsi dengan sempurna pada semua mesin dan tidak mempunyai pepijat ke pengetahuan saya, apa-apa penangguhan akan dialu-alukan untuk kesilapan yang betul. Tiada keperluan untuk nombor siri, ia secara langsung disepadukan ke dalam cd.

scott
08-11-09, 16:04
Folder ADDONS CD, terdapat beberapa perisian

scott
08-11-09, 23:16
bagaimana i menambah balut itu??
i cant mencari lol:)

vBET
08-11-09, 23:40
Anda tidak: p Cuma baca sebab penyuntingan:) Kesilapan dalam BBcodes telah dibetulkan oleh pentadbiran.

Juga jika anda menetapkan bahasa lalai anda di CP Pengguna, kemudian arena secara automatik akan menambah wrap orang-orang, dengan menambah lang BBCodes mengikut bahasa lalai pengguna dan pilihan editor (anda dapat melumpuhkan untuk setiap mesej).

scott
09-11-09, 01:17
lihat bagaimana i menterjemahkan ini??

Hi! Ich HAB auf meinem Kanal jetzt eingestellt, Dass manusia da Kommentare hinterlassen kann (vorher war das nicht demikian). Aber im Moment siehts da noch ziemlich sketches aus! Und da du meine Vids abboniert engkau und ja schon mei Videos meiner manch einem ein Kommentar drunter geschrieben engkau, dachte ich Mir, du könntest ja (wenn du Lust engkau) einen freundlichen Kanalkommentar bei Mir hinterlassen! Ware echt nett! Aber nur, wenns dir nicht zur Last fällt! ;)
Einen schönen Tag noch, Mentaleo

scott
09-11-09, 14:46
hi,
Web MPT Magic kini diterjemahkan ke dalam 52 bahasa, jadi pergi melihat, dan lulus perkataan kepada ahli-ahli sihir lain spanish: -
Ajaib Pro Ajaran - Magic (http://www.magicalproteachings.com/)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translated to other languages thanks to vB Enterprise Translator 4.9.99