PDA

View Full Version: Diselesaikan Mula-vbet-tidak-diterjemahkan-kawasan-sabine-f-akhir-vbet-tidak diterjemahkan-kawasan - u.htmlStarBuG
10-03-10, 08:30
Hi

Di tengah google webmaster saya, saya mempunyai sekitar 5000 merangkak kesilapan untuk ahli url seperti ini:Saya rasa ada bug;)

Starbug

vBET
10-03-10, 16:42
Ya - sudah tentu ianya kelihatan seperti. Bolehkah anda menentukan halaman yang dihasilkan link itu? Di tempat-tempat yang kami memeriksa link yang halus. Oleh itu, terdapat beberapa pandangan yang kita terlepas. Ia akan menjadi sangat, sangat membantu jika anda dapat memberikan kita URL ke halaman di mana ahli link patah itu wujud.

Kami akan bekerja mengenai perkara ini tetapi anyway kita menggalakkan pengguna kami untuk menyekat halaman ahli yang diterjemahkan oleh robots.txt muka surat tersebut tidak mempunyai kandungan yang berguna sama sekali dan menyekat ia akan memberikan prestasi yang lebih baik. Dalam erti kata lain apa yang anda perlu mempunyai halaman ahli indexed? Dan apa yang bagi sumber pelayan longgar untuk menterjemahkan untuk robot yang merangkak halaman tersebut? Oleh itu, sila lihat di sini untuk contoh file robot.txt menyekat banyak kandungan yang anda benar-benar tidak perlu diindeks (seperti: halaman ahli, kalendar, search):
http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/general-discussions/243-vbet-performance.html # post1178

StarBuG
11-03-10, 00:35
Bagaimana saya perlu lokate pautan seperti itu?
Saya cuba membuka mata tetapi saya tidak boleh menjanjikan apa-apa

vBET
12-03-10, 01:58
Pencarian adalah isu tersebut di sini:) Mungkin sesetengah pengguna akan ambil perhatian kepada anda, atau anda akan menemui. Kami sedang mencari juga, tentu saja, tetapi VB besar.

BTW - anda boleh menghilangkan isu ini dengan mematikan pilihan 'Jangan menterjemahkan nama pengguna' - ini sebab.

StarBuG
01-04-10, 12:47
Tetapi menterjemahkan nama pengguna tidak masuk akal;)

vBET
01-04-10, 12:50
Tiada khas;) Sebab itu kita tambah pilihan ini. Seperti yang kita lihat, ia menyebabkan beberapa isu dan kita tidak boleh betul-betul menentukan bagaimana. Harap kita akan mendapati di mana benda itu dihasilkan:)

vBET
08-05-10, 10:34
vBET 3.3.2 telah berubah tidak diterjemahkan area - adakah isu ini masih berlaku dalam versi baru? Terpaksa meminta kerana kita masih tidak dapat menghasilkan semula (kita tidak tahu halaman mana yang mereka pautan yang rosak dijana).

vBET
09-05-10, 00:27
Bagi mereka yang tidak tahu kawasan baru yang tidak diterjemahkan adalah lebih pendek Jawapan kelihatan seperti itu: and

Oleh itu, jika anda mencari sesuatu yang sama di Webmaster Tools kesilapan, maka sila ambil perhatian kepada kami. Kami tidak pasti adakah isu ini masih wujud, kerana kita tidak dapat membiak.

vBET
20-05-10, 21:54
Tiada maklumat mengenai isu sebenar - penutupan. Akan dibuka semula jika diperlukan.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translated to other languages thanks to vBET Translator 4.9.2