PDA

View Full Version: Diselesaikan CacheFabiano
12-06-15, 16:08
Hello, ia tidak berfungsi dengan baik Bahasa cache yang disimpan. Saya diaktifkan dari pembekal percuma dengan betul, seperti saya topik lain. (http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/pt/vbet4-troubleshooting/4323-n%C3%A3o-traduz.html) Apa yang kelihatan seperti adalah bahawa vBET itu adalah hanya terjemahan Microsoft dan panjang seperti pembekal lain: Apertium mesin dan DetectLanguage. Mengapa saya mengatakan bahawa?! Kerana ia adalah lebih had saya dalam Microsoft Translator dan Bilakah ini berlaku dan bukannya vBET untuk menterjemahkan oleh pembekal yang lain beliau semata-mata dan tidak menterjemah laman saya. Soalan: 1. VBET yang tidak perlu secara automatik menukar pembekal apabila anda pergi ke sana adalah batas contohnya? http://105.imagebam.com/download/lxaI2UzxcvaaLw5OPNDhHg/41520/415199314/config.PNG2. VBET itu tidak patut lakukan cache terjemahan telah dibuat? Rumah saya contohnya tidak diterjemahkan apabila ia tamat terjemahan dar****a Microsoft sebagai contoh. Konfigurasi cache saya sedang aktif sebagai imej: http://105.imagebam.com/download/IpUKT3MnWJP_G_KXH_PssA/41520/415199299/cache.PNG

Marcin Kalak
13-06-15, 09:02
vBET akan mematikan Mesin terjemahan, yang habis had, tetapi boleh melakukan begitu terlambat. Anda ingat bahawa vBET sentiasa pada kegunaan pertama percuma penterjemah, dan kemudian semakin mahal.

Anda mempunyai seting cache yang baik. Jika teks yang telah diterjemahkan dahulu selepas mematikan penterjemah teks ini seharusnya diterjemahkan. Anda boleh menguji ini dengan menterjemahkan halaman, melumpuhkan penterjemah dan melihat jika tapak diterjemahkan.

Tips bagaimana, kurangkan terjemahan kos berada di sini: http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/vbet-announcements/3753-costs-optimization-how-vbet-allows-use-machine-translation-free-cheaper.html.

Marcin Kalak
23-06-15, 11:15
No response - dianggap isu hilang. Jika tidak, sila tulis di sini.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Languages translations delivered by vBET 4.10.1