PDA

View Full Version: Diselesaikan Padam blog post, suis bahasaMichael
29-12-09, 10:19
Salah satu kakitangan kami mendapati bug berikut:


Setiap kali saya pergi dan fizikal membuang blog post, bahasa secara automatik beralih ke Bahasa Sweden.

Hope theres menetapkan!

vBET
29-12-09, 11:47
Kita boleh menyiasat. Isu bahawa blog tidak rasmi yang disokong oleh vBET, kerana mereka tidak merupakan sebahagian fungsi vBulletin asli dan memerlukan dibayar menambah. Kita boleh menyiasat "di tempat" - kita perlu akses kepada forum yang menyokong blog boleh menyemak dan membetulkan.

Michael
29-12-09, 14:16
Well anda boleh memberikan saya kod supaya blog tidak dapat diterjemahkan pada semua?

vBET
29-12-09, 18:47
Pada masa ini kita tidak berurusan dengan blog sama sekali. Mempunyai apa-apa sokongan di kawasan ini anda perlu menyediakan persekitaran di mana blog disokong, kerana ia tiada fungsi VB asli dan memerlukan iklan dibayar.

Michael
29-12-09, 21:13
Saya akan menubuhkan VB segar pasang untuk anda pada domain passworded dengan VB blog yang dipasang dan juga penterjemah supaya anda boleh mengesahkan masalah dan tetapkan:)

Setelah selesai, saya akan PM anda maklumat untuk log in dan lain-lain

vBET
29-12-09, 22:50
Bahawa penyelesaian yang besar kepada kami akan menolong anda:)

vBET
08-05-10, 10:14
Isu ini masih aktif? Kami membuat perubahan besar dalam redirection, tetapi tidak boleh menguji this one - VB 3.x tidak menyokong blog lagi dan kita tidak boleh mendapatkan lesen. Sp pajakan beritahu kami tidak ti masih wujud atau ia boleh ditutup.

vBET
20-05-10, 21:52
Tiada jawapan - tutup isu. Akan dibuka semula jika diperlukan.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations delivered by vB Enterprise Translator 4.9.2