PDA

View Full Version: masalah dengan plugin Sidebar Threads TERKINIjorgejgm
17-12-09, 17:56
Hi, Ada masalah dengan plugin Sidebar terbaru Threads - vBulletin.org Forum (http://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?t=204659&highlight=Sidebar+Lastest+Threads). Saya diterjemahkan tajuk pos dan tag adalah. Bolehkah anda menetapkan ia entah bagaimana? Terima kasih.

vBET
19-12-09, 23:55
Ini adalah perkara biasa untuk arena yang tidak bersepadu dan ia bukan kesalahan kami - ia adalah kerana arena yang anda gunakan tidak bersepadu lagi. Semua apa yang diperlukan adalah untuk melihat judul yang diterjemahkan adalah dengan menggunakan vbet_parseTitle function (THE_TITLE) dari / termasuk / vbenterprisetranslator_functions_bbcode.php.

Jadi, sebagai contoh jika tajuk tahan oleh pemboleh ubah yang bernama $ title, anda boleh menambah sebahagian daripada kod ini:


if (strpos($title, '[/langtitle]')) {
require_once(DIR. '/includes/vbenterprisetranslator_functions_bbcode.php');
$title = vbet_parseTitle($title);
}


Sila hubungi penulis arena dan bertanya di mana tempat untuk kod ini. Kami boleh membantu anda dengan integrasi, tetapi ini akan selepas dibebaskan 4,0 vBET. Hingga ke masa ini, kita telah benar-benar banyak tugas lain. Sila beritahu kami adakah anda mengendalikan ini:)

Michael
09-01-10, 22:36
Saya baru sahaja menambah bahawa dalam tempoh satu plugin kami, ia hasn't merosakkan sistem palam dan saya akan PM anda kod penuh untuk melihat jika ia vbet betul:)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translated to other languages thanks to vB Enterprise Translator 4.10.1