PDA

View Full Version: Diselesaikan E-mel dengan isu-isuKolbi
13-12-09, 21:16
Saya melanggan topik, dan telah menerima e-mel, kerana jawatan baru ditulis. Kesilapan ini ada:

Reply to 'Fehler Kleiner' thread
Lain-lain e-mel dar****a sistem, ini [tajuk panjang = en] pepijat sejak itu.

vBET
13-12-09, 21:24
Pada vBET saat ini tidak sensitif untuk e-mel. Oleh itu, beberapa isu-isu yang wujud di kawasan ini. Kami merancang untuk membetulkan orang-orang di 3.3.0

Terima kasih kerana ambil perhatian:)

vBET
08-05-10, 11:22
Hello saya hanya akan berkerja atas isu ini. Kita sudah tahu di mana untuk memantau perkembangan dan periksa kita boleh menukar kandungan mesej di sana. Satu-satunya 'tetapi' kini adalah bahawa kita tidak boleh membiak isu - mel kami datang bersih. Kami menguji bagi langganan thread.

Sila huraikan secara tepat bagaimana untuk menghasilkan semula isu itu. E-mel mempunyai kandungan yang salah? Bagaimana untuk memicu menghantar e-mel itu? Apa yang kandungan sebenar e-mel dan kandungan mesej asal yang tepat? - Dalam kes jika beberapa bbcodes dinilai di sana. Apakah frasa digunakan untuk menjana e-mel patah anda dan apa kandungannya?

EDIT:
OK menemui satu cara untuk menghasilkan semula - hanya perlu untuk menghantar mesej dengan quote.

vBET
08-05-10, 11:47
OK-bug diperbetulkan. Diuji ke atas langganan thread untuk mesej dengan sebut harga. Yang kini tidak diterjemahkan dibersihkan emel borang. Ini akan dimasukkan dalam siaran depan.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translated to other languages thanks to vBET Translator 4.9.99